ja osobiscie czekam z 15 sekund. Znajomy z minute. Inny moze nawet 5 min ale odpali. Nie wiem od czego to zalezy, chyba od procesora.
Tree of Savior - Temat ogólny
Mam 4x2,5. Czekam juz 15 minut i nic.
Dostaliscie dzisiaj klucze. Z tej ostatniej fali ?
u mnie wszyscy znajomi dostali. sprawdz raz jeszcze oficiala i emaila.
Chyba tylko ja mam takiego pecha, ze nie dostalem ;d
kwestia godzin stary
Mialem wielka ochote pograc, bo akurat weekend. A pozniej caly tydzien zawalony na uczelni, meh
Dlatego ToS trzeba bylo sledzic od poczatku. Fb, Fanpejdze i inne portale co pisaly na ten temat. Ci ktorym zalezalo to teraz graja. Reszcie zycze cierpliwosci bo na bank dostaniecie swoje klucze, ale kiedy? Cierpliwosci!
lol, chat nie działa, a płacz jakby to było długo po premierze. Wszystkie błędy, to typowe błędy podczas bety, lool.
A co do keya, to też czekałem. Co godzinę sprawdzałem maila, aż w końcu wlazłem na reddita ToS-a i i na górze miałem "check your key". Po kliknięciu pokazał mi się klucz. Tak więc jeśli nie macie na mailu, to sprawdźcie stronę.
jak ktoś ma problem dalej z odpaleniem tosa
specjalnie dla was szukałem.
czas wrócić do gry
jak ktos nie moze odpalic tosa to wina systemu i sprzetu, a nie gry. byl juz fix naprawiajacy przeciez. gra dziala normalnie wiekszosci. moze grafika malowana ale wysokiej jakosci tekstury sa wiec bez 6-8 gb ram nie podchodz. Proc tez powinien byc dosc szybki dla komfortowej gry.
Mnie zaś ciekawi kiedy oni planują relase gry , może uchylą rąbka tajemnicy po Gstar . Dziwne że stopują tyle czasu KR testy . Czyżby po ICBT była już OB ?
jak ktos nie moze odpalic tosa to wina systemu i sprzetu, a nie gry. byl juz fix naprawiajacy przeciez. gra dziala normalnie wiekszosci. moze grafika malowana ale wysokiej jakosci tekstury sa wiec bez 6-8 gb ram nie podchodz. Proc tez powinien byc dosc szybki dla komfortowej gry.
Ja mam 4 rdzeniowy amd phenon 560gtx-ti hawk i 4 giga ramu, gra nawet sie nie zacina a komp sie nie grzeje...
w miescie i przy wiekszych zadymach na bank masz spadek klatek do 10fpsow.
Ja mam pytanie z innej beczki, próbował ktoś odpalić grę ze sterowaniem na padzie?
@rzycufka ja tak gram w czym tkwi problem ?
w miescie i przy wiekszych zadymach na bank masz spadek klatek do 10fpsow.
Jedynie gdzie miałem 10 fps to na channelu 1 ;p
a byłem na nim z 4 razy(zapełniony 24/7) trudno na niego wejsc..
@rzycufka ja tak gram w czym tkwi problem ?
Na razie w niczym Dzisiaj dostałem klucz, do 20 muszę przemęczyć się w robocie a później będzie można pograć. Pytanie padło z czystej ciekawości bo coś tam czytałem że niby ma być taka możliwość Rozumiem że gra wspiera pada i nie potrzeba żadnych innych programów?
cześć, mam pytanie : czy można od kogoś otrzymać klucz, czy jednak jest on przypisany do konta?