Czy na tym trialu co teraz oferuje Tera od gameforge , moge biegac od 1 lvla z kolega w party? czy musze grac sam dopuki nie przejdzie na F2P? i jaki jest lvl cap w tym ograniczeniu , bo niby nie ma ograniczenia czasowego , wiec lvlowy musi byc xD
Trial TERA Eu
najpierw masz samouczka postacia lvl 20, jak go ukonczysz normalnie giercujesz od 1 lvl z kim sobie tylko zapragniesz
Możesz biegać w party, jak zamierzacie grać to ja mogę z wami pograć, odezwij się na PW
Mam problem, ściągnąłem grę zarejestrowałem się jako trial, gdy włączam grę i się loguje pisze ze nie mam aktywnego konta.
Jeśli chodzi o email to potwierdzałem.
Gracz z triala nie może dołączać do już istniejącego party ,tylko tworzyć . Co nie zmienia faktu że jeśli gra was 2 na trialu to w 1 party nie będziecie...
z głównej strony - "You can create groups (only create, not join), and receive invitations from your friends."
Czyli nici z pt na Trialu Eu? bo na trialu US da sie biegac w pt ;/
- You can use every chat channel (/s, /a, /g, /u, /t) except the whisper-channel with this account type.
- You can sell your items to the merchant-NPC and receive mail, but you can neither trade with another players (incl. broker), nor send mails or put items into your bank.
- You can create groups (only create, not join), and receive invitations from your friends.
- You won’t be able to join a guild unless you upgrade your account.
- You can’t start or accept duel requests.
Oto ograniczenia w unlimited trialu. (info z 7 stycznia)
No ale jak pisze "You can create groups (only create, not join) and receive invitations from your friends" co tłumacze na "Ty możesz zakładać grupe (tylko zakładać, nie dołączać) i otrzymywać zaproszenia od twoich przyjaciół" więc może da się założyć grupę i tylko zapraszać osoby z listy przyjaciół, chodź to się mija z celem bo można dodać każdą osobe do znajomych i mieć spokój. Może ktoś to sprawdzi.
Jest tak jak napisał Rudi97, polecam czytać ze zrozumieniem a jak się nie zna angielskiego to nie udzielać, tak jak wspomniał - Można tworzyć party i zapraszać do niego kolegów, których ma się w liście przyjaciół, ograniczenia lvlowego nie ma, czasowego też nie, jedyne ograniczenia to te, które wkleił z oficialnej strony ktoś powyżej.
Dobrze że jak już przejdzie na f2p to nie będzie ograniczeń dziś sobie jeszcze ściągnę i od jutra giercujemy
P.S. Jaki serw mi polecacie?
Ja gram na Freya PvE bo nie mam ochoty się denerwować przez zwiastujące PK Party od starych wyjadaczy gry A co do tworzenia party to nawet chyba nie trzeba mieć kolesia w znajomych bo ja przypadkowo natrafioną osobę zaprosiłem do teamu, który stworzyłem i bez problemów. Odezwij się na pw czy coś jak będziesz grał, albo na skype: unknown22pl
Jak można grać w mmo z ograniczonym PvP xD? Sam jutro zaczynam i na pewno będzie to server PVP. Przecież to sama wisienka na torcie. Koleś Cię wyzywa, zabiera Ci spota czy co tam, obraża itd. itp. dostaje gonga za 100% hp i się składa xD No i ta niepohamowana radość z zabicia kogoś bez ograniczeń. Przecież na tym polega kwintesencja MMO! Panowie no proszę. Szanujmy się xD!
pisze wyraznie, masz go w FRIEND (Znajomych) to mozesz dodawac do PT
dziwne ja założyłem triala to nawet gadac nie moge te ograniczenia to macie po wejściu F2P chyba dopiero, albo kłamią jak to developerzy lubią
, bo nawet zwykłego czatu local nie mogłem uzywać
To czekaj do lutego i nie bedziesz mial ograniczen ,ewentualnie za 70 zl kup gre + 30 dni abo to veterana bedziesz mial na f2p
podobno maja jakies problemy z tymi trial accountami i pracuja nad nimi zeby było w nich to, co jest napisane na stronie glownej, no a poki co nie da sie gadac, korzystac z banku, nie wiem jak whisp i pt do friendow bo nie probowalem.
do ->unknownPl wiesz .. jak będę grać to raczej na serwie PvP z różnych względów. Niektóre zostały podanie inne nie.
W każdym razie jakby ktoś chciał popykać razem na jakimś serwie pvp pw tutaj bądź skype: kikuku121 ( nie sugerujcie się nazwą tego skype mam z 6 lat ).
jeżeli kogoś to interesuje, to mam informacje na temat triala które udzielił mi TERA CM
Hi,
yes there are more limitations in place currently for the trial users. There might be some changes to that next week. With the F2P all those trial accounts will be changed into free user accounts, you can see the details about those here.
Regards
Czyli zmian triali możemy oczekiwać w przyszłym tygodniu choc nie jest to pewne, ale po wejsciu F2P wszystkie trial konta beda 'free user' i będziemy mieli to co mówią tabelki ,także miłego expienia poki co.
Mnie tylko zastanawia dlaczego na strone jest napisane "Register unlimited trial" a jak już go aktywujemy to pisze one week. Więc w końcu jak to jest?
Jak zagrasz sobie niedługo i będziesz notorycznie zabijany przez ludzi podczas questowania, bo im się tak podoba, a nie tobie, to zobaczysz jaki fun jest na pvp serwerze. Powodzenia życzę, przy wyjściu z wioski, szczególnie w dzien wyjścia F2P, gdyż już widziałem zapisy do PK teamów, którzy będą tępić wszystkich lowbie i freeloaderów