Trial TERA Eu

no bo to jest wlasnie myslenie ludzi.. narzekanie ze gra ma malo ludzi, ze puste sa miasta, a jak jest juz okazja zapełnienia serwerów przez nowych ludzi to lepiej wziac i stac przed miastem zeby nie mogli expic i znow potem narzekac ze ludzie nie graja :) na szczescie sa serwery pve i takie gówno nikomu nie grozi, mi to w sumie obojetne bo ja ze znajomymi bedziemy ciupac na pvp tak czy siak bo wiekszy fun.

@Rurdi97

przeczytaj co napisałem.. triale sa poki co na 7 dni bez mozliwosci pisania na czacie uzywania banku itp, pure exp, ale w przyszlym tygodniu maja zmienic je na unlimited jesli wszystko pojdzie po ich mysli.

Change channel to 4. Wbijasz 60, robisz PK party na starych subskrybentów. Takie trudne ?

dla mnie liczy sie tylko serwer pvp, pve=solo z opcja multiplayer, a nie mmo cos a'la diablo3 kotre tez niemozna nazwac mmo tam jest typowe pve :P

wie ktos czemu nie moge wejsc na serwer?

JA tak samo nie moge nawet się zalogować, wysakuje ze nie mam aktywowanego konta i nic mi nie przychodzi na maila.

na maila aktywuje gre sie wczesniej, konto aktywuje sie poprzez wpisanie kodu PLAY-TERA :P

Czy po przejsciu na free2play moja postać po grze na trialu zostanie?

tak, po przejsciu na free to play twoje trial konto dostanie status 'free account' i wszystko co zdobyłeś na trialowym koncie zostanie, także bez obawy możesz cisnac :D

masakra, wiecej ludzi w wioskach startowych niz na normalnym starcie :D F2P wyjdzie TERZE na dobre

naprawilem moj problem z zalogowaniem sie na serwer antywirus mi blokowal polaczenie z nim .

masakra, wiecej ludzi w wioskach startowych niz na normalnym starcie F2P wyjdzie TERZE na dobre

moze inne gry zaczna dbac o graczy a nie o swoj protfel. powinni brac z nich przyklad.

jak widzę nie które pytania to się za głowę można złapać . Ludzie było info co i jak do czasu przejścia na F2P , łącznie z tym jak założyć konto trial . Szukanie nie boli . A jak ktoś angielskiego nie umie to już jego problem trza było się uczyć w szkole ^^ bo nie które pytanie są po prostu nie do przyjęcia . I przeczuwam że będzie taki zlot "dzieci Neo " aż strach pomyśleć a jaki będzie spam o podbijanie itemów o daily questy etc związane z end game xD

Witam,piszę z pytaniem czy ma ktoś zamiar zacząć grać dziś od 1 lvl ? Aktualnie pobieram grę pozostało mi 40 minut,i z chęcią bym z kimś pograł.

* Gram na servie pvp Kilian. ( na innym nie oplaca sie grac bo przewazaja niemcy i francuzi, zreszta pvp to podstawa )

* Nik Qeshua / klasa Archer / Elf Female/ lvl 8.

Niestety nie mozna wogole pisac na czacie w grze i nie mozna dodawac friendsow ( opisane ze nie ten tym konta posiadam ). Rozwiazanie ? kanal na TS3 ^^

Pvp tez nie dziala i tam pare baboczkow ale to nie przeszkadza w grze :)

Poki co nie ma graczy PK co notorycznie zabijaja :) dlatego korzystajcie grajac na Kilianie !!! bo w lutym beda nagonki na noobkow zaczynajacych grac.

ktos chce pogadac lub pograc razem? zapraszam na ts3 : tsadimo.com / kanal nr 5 / haslo : alert

a tam se zakupie subskrypcję:P

masakra, wiecej ludzi w wioskach startowych niz na normalnym starcie F2P wyjdzie TERZE na dobre

Terze może wyjdzie na dobre za to mnie już cholera krew zalewa, dzieciarnia( nie chcę tutaj nikogo urazić) powbijała na trialach by grę przez F2P sprawdzić i jakie są skutki? stoję jak debil by wykonać misję zabijając Acharaka, problem w tym że oprócz mnie stoi tam 50 idiotów którzy napierdzielają w jedno miejsce i czekają aż mobek się zrespi, wczoraj 30 minut czekałem dzis godzinę i dalej mobka nie zabiłem, paranoja. Wcześniej było ok, w sam raz graczy, teraz aby ubić mobka który jest tylko jeden na mapie to trzeba mieć szczęscie większe niż w Totka.

Mój nick na Killian to Estella (Female) :D

A powiedzcie mi jak mam kogoś zabić na pvp servie? Trzymiąc jakiś klawisz?

A powiedzcie mi jak mam kogoś zabić na pvp servie? Trzymiąc jakiś klawisz?

Czlowieku czaucz sie czytac podpoweidzi w grze i tego co tu ludzie pisza a nie wchodzisz na forum nie patrzysz co ludzie napisali i robisz tylko spam na forum . Pisali wczesniej PVP dla kont trial jest wylaczone . Najpierw szukaj a potem pytaj . Ach te dzieci neo

Witam wszystkich :) Mam takie oto pytanko : powiedzmy, że w przyszłym tygodniu nie zostanie jeszcze uruchomiony unlimited trial wersji eu, więc moje konto zostanie na ten czas zamrożone, czy będę będę musiała wykupić abonament do czasu startu f2p ?

http://tera-europe.com/en/home.html

Tu masz adres oficjalnej strony poczytaj jak nie umiesz angielskiego twoj problem .

Szukanie i czytanie nie boli . I dziwic dlaczego dzisiejsze gry sa az tak bardzo upraszczane . Nie laska poszukac , poczytac tylko trzeba robic spam na forum tymi samymi pytaniami

http://tera-europe.com/en/home.htmlTu masz adres oficjalnej strony poczytaj jak nie umiesz angielskiego twoj problem .Szukanie i czytanie nie boli . I dziwic dlaczego dzisiejsze gry sa az tak bardzo upraszczane . Nie laska poszukac , poczytac tylko trzeba robic spam na forum tymi samymi pytaniami

No sorry, gdybym wiedziała, że nie mam co liczyć na sensowną odpowiedź, to nawet nie marnowałabym swego czasu. A angielski znam, nie martw się.