Trial TERA Eu

Na Trial Koncie mozna prawie wszystko - nie da sie pisac na chacie z wyjatkiem PARTY i GUILD chatu. Mozna dojsc do Gildii. Nie mozna robiec TRADE z innymi, nie mozna uzywac WAREHOUSE, nie mozna uzywac AH. To w zasadzie tyle odnosnie TRIALA. Reszte mozna robic. Na kazdy dunga tez wejsc mozna. Aha jak ktos chce grac z kumplem itp to mozna siebie dodac do pt i nie trzeba dodawac nikogo do FRIEND gdyz sie nie da xd Wystarczy PPM i Invite to party i kumpel musi zaakceptowac i ebdziecie w PT.

Jesli chodzi o ten EXTRA EXP to zapewne taki niebieski pasek EXPA jak sie zalogujesz xd Pojawia sie on wtedy gdy nie grasz iles tam czasu(pare godzin) i im wiecej sie nie gra tym dluzszy jest ten pasek i ma sie podwojnego expa. Nie graj ktos 1dzien i bedziesz mial z polowe paska albo i wiecej tego niebiesko.

Łapcie tutaj macie dość sensownie opisane co i jak z tym trialem http://tera-online.info/graj-w-tera-online-za-free/

No niestety na tej stronie jest info ze starego triala, teraz nie ma ograniczenia lvlowego

Cześć gram w tera online eu na trialu szukam paru osób żeby pograć mam 20 lvl barak sorcerer pisać na skype Hans.Bagieta

Tak jak kolega wyżej szukam ludzi do grania :] nick w grze : saarej

Też chętnie zagram . Piszcie na gg ( 6792568 ) , jeśli ktoś będzie robił nową postać :D.

zrezygnowalem z DK online i wracam do Tery :)

a wiec ! :) zapraszam wszytskich trialowcow i nie tylko do wspolnej gry :)

gram od wczoraj i mam warriora / zwierzaczka ^^ / lvl 14 :) ( konto trial :( )

o to moje gadu : 45478805

a tutaj ts3 : tsadimo.com / pokoj nr 5 ( pokoj "testujemy gry mmo" bez hasla" )

wiem ze duzo ludzi juz gra w jakis tam grupkach ale ja chcialbym stworzyc swoja i wspolnie explorowac swiat :)

dostepny jestem od pon do czwart miedzy 17:00 a 23 zas piatki od 14:00 do bolu :) weekendy roznie to bywa hyhy ^^

czy w ogóle warto podchodzić do tej gry? jak wygląda system f2p? daje dużą przewagę nad innymi?

Damiano warto warto ;) Item shop wprowadzi tylko pare teksturek ale nie daje przewagi Tera Online - Item Shop Co do systemu f2p zostanie on najprawdopodobniej wprwadzony w 5 lutego - opis klas i ras masz tutaj

Klasy w Tera Online

Rasy w Tera Online

Nie polecam gry. Monotonią wieje. Dobry silnik mają, grafika fajna. ale gra spłycona maxymalnie.

czy w ogóle warto podchodzić do tej gry? jak wygląda system f2p? daje dużą przewagę nad innymi?

Warto, ale tylko i wyłącznie z duża i zgraną ekipą :). Dużo bosów do bicia, warto mieć znajomego tanka i healera, bo inaczej może być ciężko na wyższych lvlach.

System F2P który wejdzie 5 lutego, jest dość uczciwy. Weterani i Premium Club(?) nie mają zbyt dużej przewagi nad innymi, a cash shop wygląda przyzwoicie.

Piękna grafika, rozległe tereny, masy bosów, dynamika, świetny soundtrack, instancje, otwarte PVP i ciekawa fabuła(nie raz idzie się poczuć jak w jakimś singlowym crpg'u ) czego chcieć więcej :P.

Czy na tym trialu co teraz oferuje Tera od gameforge , moge biegac od 1 lvla z kolega w party? czy musze grac sam dopuki nie przejdzie na F2P? i jaki jest lvl cap w tym ograniczeniu , bo niby nie ma ograniczenia czasowego , wiec lvlowy musi byc xD