Tribes: Ascend (f2p)

No wlasnie nie wiem czy znam, bo jesli gra, ktora opisalem wyzej, to wlasnie jedna z serii Tribes, to znaczy, ze jednak mialem z nia stycznosc, a wiec chyba nie jest tak zle : P. BTW: Gra sciagnieta, ale dzis nie pogram, bo Wiselka gra, a potem Legia!

No ja też jednak dopiero jutro, i też się obawiam o wydajność mojego złoma. ;]

skillzorstwo ;]

@up

To się nazywa fartem, typek sam był ździwiony ^.^

Jak już ktoś gra to niech name poda albo niech mnie doda do przyjaciół, name Asterek, może będzie jakaś opcja żeby pograć razem ;D

@upTo się nazywa fartem, typek sam był ździwiony ^.^Jak już ktoś gra to niech name poda albo niech mnie doda do przyjaciół, name Asterek, może będzie jakaś opcja żeby pograć razem ;D

Dodam cie, moj nick to ErxPL jak cos

A co grania razem to narazie tylko przez Friends mozna dolaczac :/ Mam nadzieje ze zrobia mozliwosc zrobienia Clanu

P.S. Jak kogos dodasz to mu sie w przyjaciolach nie pokaze zadna informacja ani potwierdzenie, wiec zebys sie pokazal na jego liscie on tez musi cie dodac. (chyba tak jest)

No dobra, Wisla odpadla, Legia odpadla, czas odpalic gre, musze zagrac choc jedna rundke, bo ciekawosc nie daje mi spokoju.

Erx, graliśmy już razem, co za zbieg okoliczności xD

W sumie to można byłoby zrobić jakiś malutki team ^.^

Czy ktoś, kto już grał, mógł by napisać, jak tam wrażenia? Ja pogram dopiero rano, jak wstane :)

Wrazenia calkiem dobre. Gra moze nie skradla (poki co) mego serca, ale to kawal dobrego, szybkiego i skillowego FPS'a. Tak jak za starych czasow, tutaj bardzo duza role odgrywa predkosc z jaka potrafimy przemieszczac sie po mapie, jesli jestesmy wolni- jestesmy tez martwi, tak wiec trzeba obudzic w sobie narciarza slalomu giganta i pedzic ile tchu, co chwila wspomagajac sie plecakiem odrzutowym. Gralem wczoraj ledwie dwie rundki (strasznie lamilem), tak wiec jeszce nie rozgryzlem specyfiki danej klasy, ani tego, ktorymi broniami warto poslugiwac sie na danym dystansie, itp. No i boli mnie to, ze nowe zabaweczki bede musial kupowac, a nie lubie, kiedy ktos ma nade mna przewage, tylko dlatego, ze dzierzy w dloniach lepszy sprzet.

Najlepsze jest to, że Open Beta niby rusza o 18, ale bez kluczy i z dopiskiem OBT można grać od środy wieczorem.

To ładnie... Ja wczoraj wbiłem na CTF'a i już był 15 lvl i tak sobie pomyślałem wtf?

Tym bardziej, że praktycznie każdy człek biegał z 4-5 ;D

moj nick taki jak na forum - edek13 dodajcie do znajomych xD

Effective mój nick :)

Teraz to już przegięcie, widziałem już 2 osoby po 33 lvl, czy ten vip i boosty nie za dużo dają, czy oni po prostu są no-life'ami?

Nie było wipa, więc zapewne widziałeś ludzi z closed bety.

Ano, źle przeczytałem newsa, dlatego tak się dziwiłem tymi h-lvl'ami, no cóż, trzeba przez to jakoś przebrnąć ;S

Wbiłem "już" 3 level :D All bitches are mine! B)

Kurde ściągnę to dlaczego by nie macie jakiegoś ts aby sie lepiej poznać i pograć wygodniej :D

Gra jest odjazdowa. Dynamiczna, oldschoolowa i do tego cholernie ładna. Krajobrazy przypominały mi nieco Serious Sama, mapy sa rozległe, mamy do wyboru 3 pojazdy, 9 klas postaci, które możemy ulepszać. Nie zawiodłem się na tej produkcji. Nick w grze to oczywiscie SpooQ

Genialna gierka, każdy hit daje fun. :D

i udało mi się walnąć mojego pierwszego mid air shot'a - jest za to achivment chyba nawet. :D

nick: Yanglegend

Dzz podaj nick, to coś śmigniem. ;]

Nie widziałem żadnej opcji żeby dodać kogoś z przyjaciół do wspólnego queue, mógłby ktoś czy ona w ogóle jest?

Ogólnie to czekam na zapro do friendsów, mam już infiltratora, 6 lvl.

Prawie wszystkie bronie do kupienia dla klas za 100k expa, omg, będzie grania, oj będzie;d

dagarish moj nick czekam na zapro do wspólnej gry :)))