W grze nie ma mozliwosci posiadania nicku, ktory ma mniej niz 4 litery, dlatego do mojego Dzz musialem dodac przedrostek, ktorym jest eXile (jeden z moich klanow w pewnej grze), a wiec moj nick brzmi: eXileDzz. Mam 1 lvl (pozdro) i dzis juz grac nie bede, jak cos to zapraszam jutro do wpsolnej gry ; p.
Tribes: Ascend (f2p)
W grze nie ma mozliwosci posiadania nicku, ktory ma mniej niz 4 litery, dlatego do mojego Dzz musialem dodac przedrostek, ktorym jest eXile (jeden z moich klanow w pewnej grze), a wiec moj nick brzmi: eXileDzz. Mam 1 lvl (pozdro) i dzis juz grac nie bede, jak cos to zapraszam jutro do wpsolnej gry ; p.
Ok, proponuje się jutro ustawić na jakas forumową ustawkę - najlepiej z teamspeakiem (ts3). Kto chętny? Moja propozycja na godzinę to tak 13~~. ;]
Ok, proponuje się jutro ustawić na jakas forumową ustawkę - najlepiej z teamspeakiem (ts3). Kto chętny? Moja propozycja na godzinę to tak 13~~. ;]
O ile będę wtedy w domu, to jak najbardziej wpadnę i złoję Wam dupska
A ja chętnie się dołączę. Gram tak sobie co prawda, ale sądzę że dam radę
Też się pisze. Odblokuje dzis inzyniera i dostaniecie wpierdy
3-cia gra i 13-3 staty, 10k+ punktów, a nigdy nie byłem dobry ani w Unreala, ani w Quake.
3-cia gra i 13-3 staty, 10k+ punktów, a nigdy nie byłem dobry ani w Unreala, ani w Quake.
szpaner...
Pograłbym z Wami, ale mój komputer z grudnia 2011 roku nie radzi sobie z tą grą nawet na minimalnych detalach.
A ja wbiłem 2x double i raz triple killa bombką przylepną infiltratora, to jest oro ;d
W sumie to ja też mogę jutro o 13 wpaść, raczej na 99%
Też się pisze xD na 90% będę a kiedy dasz namiary na ts'a ?
Gierka wyborna, na pewno rzuca się w oczy grafika. Co do rozgrywki to też jest innowacyjna, przednia i wymaga skilla
Gra jest za przeproszeniem zaje**gusta : D
Swietna gra. Dynamika rozgrywki- czyli to, czego brakuje mi w wielu nowych produkcjach. Wymiataczem nie jestem, poki co, ale mimo to gra mi sie bardzo przyjemnie.
Moj zlom daje rade, fakt faktem gre mam odpalona na medium, ale FPS nie spadl mi ani na ulamek sekundy, nawet nie sprawdzalem wyzszych ustawien graficznych, ale wydaje mi sie, ze powinno smigac nawet na maksymalnych, wiec skoro moja wiekowa maszyna radzi sobie z tym tytulem, to chyba ta optymalizacja nie jest taka zla. Ale i tak nie bede nic grzebal w grafice, bo FPS w tak szybkich produkcjach jest najwazniejszy.
Dzis kupe czasu zmarnowalem grajac soldem, kompletnie mi nie szlo, przez co ciagle znajdowalem sie na szarym koncu, dopiero zmiana klasy na pathfinder sprawila, ze moje wyniki podskoczyly, tak wiec chyba skupie sie na tej klasie i w nia bede pakowal expka.
A kilka rundek pyknalem z Yangiem, bylo OK, ale gra nie sprzyja jakiejs wiekszej wspolpracy (przynajmniej tryb TDM), tak wiec niby gralismy razem, ale nie odczulem tego (no chyba ze wpakowal mi pocisk prosto w ryja ; p)
Swietna gra. Dynamika rozgrywki- czyli to, czego brakuje mi w wielu nowych produkcjach. Wymiataczem nie jestem, poki co, ale mimo to gra mi sie bardzo przyjemnie. Moj zlom daje rade, fakt faktem gre mam odpalona na medium, ale FPS nie spadl mi ani na ulamek sekundy, nawet nie sprawdzalem wyzszych ustawien graficznych, ale wydaje mi sie, ze powinno smigac nawet na maksymalnych, wiec skoro moja wiekowa maszyna radzi sobie z tym tytulem, to chyba ta optymalizacja nie jest taka zla. Ale i tak nie bede nic grzebal w grafice, bo FPS w tak szybkich produkcjach jest najwazniejszy. Dzis kupe czasu zmarnowalem grajac soldem, kompletnie mi nie szlo, przez co ciagle znajdowalem sie na szarym koncu, dopiero zmiana klasy na pathfinder sprawila, ze moje wyniki podskoczyly, tak wiec chyba skupie sie na tej klasie i w nia bede pakowal expka.A kilka rundek pyknalem z Yangiem, bylo OK, ale gra nie sprzyja jakiejs wiekszej wspolpracy (przynajmniej tryb TDM), tak wiec niby gralismy razem, ale nie odczulem tego (no chyba ze wpakowal mi pocisk prosto w ryja ; p)
Uno. w TDM rzeczywiście jest najmniejsza kooperacja
Duo. We need more słuchawkas - przecież w tak szytbkiej grze nie da się koordynować akcji przez pisanie.
Ma ktoś swój serwer teamspeaka 3? Albo chociaż pokój z hasełkiem?
Prawda to, nastepntym razem trza grac z mikrofonami, bo inaczej nici ze wspolnej gry, bo bez tego to tylko namiastka.
A jak wyglada sprawa z wyszukiwaniem serverow, tworzeniem hasel, zamknietych pokoi, itp? Bo bo ja nie wiem, czy jestem slepy, czy moze takiej opcji nie ma? Bo u mnie wyglada to tak, ze wybieram region swiata, w ktorym chce grac, potem klikam na dojscie do gry, chwilke czekam i gra laczy mnie automatycznie z jakas trwajaca juz rozgrywka. A czy da sie samodzielnie wybierac server gry? Ustawiac hasla, itp? Bo bez tego gra bedzie klanowo martwa, co nie?
EDIT:
Jakis server ts3 moze uda sie zalatwic, bede musial popytac znajomkow z innych gier, ktos penwie cos takiego ma ; p.
Prawda to, nastepntym razem trza grac z mikrofonami, bo inaczej nici ze wspolnej gry, bo bez tego to tylko namiastka.A jak wyglada sprawa z wyszukiwaniem serverow, tworzeniem hasel, zamknietych pokoi, itp? Bo bo ja nie wiem, czy jestem slepy, czy moze takiej opcji nie ma? Bo u mnie wyglada to tak, ze wybieram region swiata, w ktorym chce grac, potem klikam na dojscie do gry, chwilke czekam i gra laczy mnie automatycznie z jakas trwajaca juz rozgrywka. A czy da sie samodzielnie wybierac server gry? Ustawiac hasla, itp? Bo bez tego gra bedzie klanowo martwa, co nie?EDIT:Jakis server ts3 moze uda sie zalatwic, bede musial popytac znajomkow z innych gier, ktos penwie cos takiego ma ; p.
Narazie mamy bete, myślę, że się doczekamy zarówno klanów jak i zakladania serwerow. ;]
A jaki jest wasz ulubiony tryb? Co prawda są 3 tylko, ciekawe czy twórcy po jakimś czasie dodadzą inne. Osobiscie najbardziej lubie Arene, czyli zwykły TD 5 vs 5 na bardzo małych otwartych mapkach. Idealne, dla soldiera z karabinkiem. Fajny wydaje sie też item shop - Można kupować golda, by szybciej awansowac, i ulepszac bronie, ale nie ma w grze nic, czego nie moglibysmy kupic/odblokowac nie płacąc. Do tego za pierwsze kupno golda, otrzymujemy dożywotni status VIP, który z tego co wyczytałem, daje o 50% expa wiecej.
A jaki jest wasz ulubiony tryb? Co prawda są 3 tylko, ciekawe czy twórcy po jakimś czasie dodadzą inne. Osobiscie najbardziej lubie Arene, czyli zwykły TD 5 vs 5 na bardzo małych otwartych mapkach. Idealne, dla soldiera z karabinkiem. Fajny wydaje sie też item shop - Można kupować golda, by szybciej awansowac, i ulepszac bronie, ale nie ma w grze nic, czego nie moglibysmy kupic/odblokowac nie płacąc. Do tego za pierwsze kupno golda, otrzymujemy dożywotni status VIP, który z tego co wyczytałem, daje o 50% expa wiecej.
Raczej coś koło 20% czy nawet 10% na VIP'ie z tego co kojarzę. Ja tam w item shop troszkę zainwestowałem, głównie dlatego, że gra mi się na tyle spodobała, że trzeba było jakoś wynagrodzić autorów, mam nadzieję, że tego nie popsują. :]
Mój ulubiony tryb to jak narazie TDM, w Arene jeszcze nie grałem. ;]
Wszystkim którzy pisali w tym temacie wysłałem w prywatnej wiadomości passy do serwera teamspeak3 na jutrzejsze (i mam nadzieje nie tylko jutrzejsze) granie.
Jak by ktoś jeszcze chciał dołączyć to śmiało pisać.
Btw. Aeth masz pełną skrzynkę chyba.
Oczywiście pogram z wami, bo gra jest miodna:) ale problem jest natury technicznej. Nie mam mikro:/
Mnie podoba się TDM i jak na mapce jest 30 graczy. Jest mordor. A mapka ulubiona to ta nocna.
server is down........