Tribes: Ascend (f2p)

Strasznie puste to forum, trzeba je bardziej rozreklamować

Puste ale jedyne :)

Kurde no, obudziłem się po 13:00, szkoda, wpierdy byście dostali :D Graliście w ogóle? I możecie mi cos powiedzieć o Technicianie? Zamierzam go zakupić, a nie chce naciąć się jak Yang na jebliwą klase.

A graliśmy graliśmy. I to ostro. Gra jest świetna. Niestety mieliśmy problemy z dołączeniem do wspólnego meczu, ale daliśmy radę :)

A graliśmy graliśmy. I to ostro. Gra jest świetna. Niestety mieliśmy problemy z dołączeniem do wspólnego meczu, ale daliśmy radę

Prawda, prawda jak już graliśmy we trójke to wygraliśmy chyba z 10 mapek pod rząd = dobra farma. ;p

nabiłem też mojego pierwszego Ultra Killa. :D

Wszystko fajnie i pięknie sciagło się w 2 godz ale jak się pachowało jakieś błędy i jak już niby miałem grać daje Play to wyskakuje mi baner na 1/3 pulpitu z nazwą gry gra się nie uruchamia jest ino mały kwadracik z opcjami minimalizuj zamknij i maksymalizuj. Pozdro dla programistów gry ;p

Pewnie wyłapał Cie Tribes'owy troll detector i odmówił dotępu do login serwera, słyszałem już o takich przypadkach.

Watpie Trolku predzej wina ze mam WIN 7 x64 na XP nigdy nie bylo problemow ...

Nie jest to wina systemu, gdyż sam mam win 7 64 i Tribes śmiga jak należy.

@Yang i Asterek, jutro też młucimy :)

To kiedy następna sesja ? Chętnie się dołączę ^^

Wy chociaż możecie to pobrać...

Macie ts3 jakiegoś bo ja też chętnie XD

Ta jutro też 13, podam ts3 jak Dzz użyje swoich neisamowitych koneksji i coś załatwi, chyba, że ktoś ma jakiś sewer/pokoj na hasło ts3?

W sumie to ja cały czas gram i czekam na kogoś kto dołączy ;D

Powiadam wam że lepiej będzie na tym mumble bo tam żadnego hasła itd nie trzeba po prostu właźcie tam i już o to i stronka.

!!! MUMBLE !!!

W sumie to wybierajcie XD tylko żwawo XD

Ja mam kanał na ts. Jeszcze dzisiaj zapodam dane.

Jak juz mowilem, ten server TS3, na ktorym dzis graliscie, posiada kanal, na ktory udostepnili nam haslo, a tam nie ma limitu osob, jaki jest na kanalach publicznych, wiec jesli dalej bedziecie chciec grac na tym servie, to nie ma problemu.

Ja sie na gre nie umawiam, bo moj komp jest zbyt awaryjny i dzis dla przykladu nie udalo mi sie uruchomic gry, co bardzo mnie irytuje, bo produkcja jest swietna. Nie wiem, moze jutro uda mi sie zagrac, poki co ja sie z wami nie umawiam, bo znowu nawale ( a raczej nawali moj wadliwy PC).

Dzis mi nawalil w czasie, kiedy wpisywalem numer karty, aby zakupic golda i konto VIP, moze to znak, aby w Tribes nie grac?! : P

Cale szczescie przesadny nie jestem i z nadzieja czekam na okres, kiedy uda mi sie odpalic kpmpa na dluzej niz 10 minut ; p.

EDIT:

BTW, Nayalla, Twoj avatar zabojczo pasuje do rubryki "twoje MMO" i "Twoj nick w MMO". Heh : P

Burżuazja jedzie na VIP-ach a polaczki biedaczki muszą sami farmić :(

To hasło które wam podałem na priv, jest hasłem do pokoju "MOTL" na tym serwerze, a nie do samego serwera. Także jakby co ts3 jest załatwiony.

ja już dzisiaj nie gram, bo lamie. :D

Raven jaki masz nick w grze? Bo słyszałem, że najlepiej dołączyć do ciebie jak się gra :D.

EEEEEE może tak ja też dostane ip i hasełko do tego ts ???

ok będę w niedziele tera kończę

Raven jaki masz nick w grze? Bo słyszałem, że najlepiej dołączyć do ciebie jak się gra .

Hah, widzę że Yang lub Asterek wypuścił już plote o moich magicznych "zdolnosciach" :D

Nick brzmi: Coorvah

Ja nic takiego nie pisałem, Yang coś pewnie wkręcił ;D

Gra ktoś jeszcze o tej porze?