Tribes: Ascend (f2p)

Gra ktoś o 20? ts3?

W sumie to możliwe, że ja, jakieś 80%, że będę.

Kurde nie mogę się doczekać custom sby coś pograć, np arenke 3v3 ze znajomymi, pure fun. :P

Btw. im doombringer hater

Gracie coś jutro o 20? :]

Yang Ty juz przestan no-lific, bo juz wgl Cie nie dogonie z lvlem. Zreszta co tam poziom, i tak jestem lepszy :)

Postaram sie wbic jutro po 20, i ty Asterek tez, bo nie ma nam kto generatorow ubijac :D

Jutro wbiję, dzisiaj nie mogłem, bo do szkoły się przygotowywałem;d

Jutro wbiję, dzisiaj nie mogłem, bo do szkoły się przygotowywałem;d

Jak w ogóle się odpala niewidzialność jak się gra infiltratorem ? :]

x trap cie wywala wylacz x fire GG albo nakladke mumbla jak masz mumbla

co do gry fajna szybka prosta ;p

a co daje poziom? i dlaczego bron JGN kosztuje 100k... WHY!!!

Yang, naciskasz "c", wystarczy w ustawieniach sprawdzić, tak samo jest z tym gówienkiem, które cie z radaru usuwa, jammer, czy coś takiego;d < sentinela

Nowy serwer ts:

IP:TS.PR0G4MING.PL

kanał:105.SzareSzeregi

Nowy serwer ts:IP:TS.PR0G4MING.PLkanał:105.SzareSzeregi

k, od jutra na nowym serwerze. ;]

Razem z Yangiem zamierzamy stworzyć klan, więc wszystkich chętnych graczy Tribes zapraszamy na nasz kanał TS, gdzie ustalimy nazwę, pogramy, poćwiczymy itd.

Razem z Yangiem zamierzamy stworzyć klan, więc wszystkich chętnych graczy Tribes zapraszamy na nasz kanał TS, gdzie ustalimy nazwę, pogramy, poćwiczymy itd.

Klan to za dużo powiedziane, ale gramy dalej w Tribesy regularnie - to fakt. ;]

Btw. można teraz dostać za darmo 250 golda za polubienie tribesów na fejsie !

http://apps.facebook.com/freegoldtribes/contests/196147

ja nie miałem ostatnio czasu na grę, teraz to nadrobię ;d

Też zamierzam nadrobić zaległości xD

Dzisiaj grube granie od 18? do końca świata. ;] Raven szykuj się na bęcki.

wbijać

Nowy serwer ts:IP:TS.PR0G4MING.PLkanał:105.SzareSzeregi

Btw. edek jak już grasz to wbijaj na ts'a, ostatnio Cie widziałem, ale za nic nei mogłem dobić do Twojej gry.

"Hating everyone besides Pathfinders!"

Dobra, sprawa pierwsza:

- oddam konto z odblokowanymi klasami (oprocz Brute i Raidera) i kilkoma ulepszeniami.

Sprawa nr. 2:

- chętnie zagrałbym z kimś ogarniętym, bo zwykle trafiające się teamy są tragiczne...

"Hating everyone besides Pathfinders!"Dobra, sprawa pierwsza:- oddam konto z odblokowanymi klasami (oprocz Brute i Raidera) i kilkoma ulepszeniami.Sprawa nr. 2:- chętnie zagrałbym z kimś ogarniętym, bo zwykle trafiające się teamy są tragiczne...

Na dobry początek to mogłbyś podać nick. No i jak chcesz z nami pograć to najlepiej wbij na naszego ts'a. ;]

Z dzisiejszej sesji z Ravenem i M4ttem

tribes.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Na dobry początek to mogłbyś podać nick. No i jak chcesz z nami pograć to najlepiej wbij na naszego ts'a. ;]Z dzisiejszej sesji z Ravenem i M4ttemUploaded with ImageShack.us

Szpaner... :)

Ale ja też nie najgorszy - 3 miejsce w teamie. Poczekajcie aż będę miał szczyt formy ;D

BTW: Jeśli ktoś chce spróbować jeszcze swoich sił i udowodnić nam, że jesteśmy słabi, zapraszamy jutro tak pod wieczór. Oczywiście widzimy (a raczej słyszymy) się na ts. Trzeba zebrać ludzi, zrobić klan i pokazać, że Polacy nie gęsi - strzelać potrafią!

Szpaner... Ale ja też nie najgorszy - 3 miejsce w teamie. Poczekajcie aż będę miał szczyt formy ;DBTW: Jeśli ktoś chce spróbować jeszcze swoich sił i udowodnić nam, że jesteśmy słabi, zapraszamy jutro tak pod wieczór. Oczywiście widzimy (a raczej słyszymy) się na ts. Trzeba zebrać ludzi, zrobić klan i pokazać, że Polacy nie gęsi - strzelać potrafią!

No, ja Ravenowi codziennie udowadniam, że jest słaby. :D

Yang, miej trochę honoru i przyznaj się, że beze mnie byłbyś nikim :D