Tribes: Ascend (f2p)

Ninja stylePreview - Cloak & Dagger Update

Hohoho, chyba trzeba zakupić infiltratora ;)

Na szczęście Infiltrator już zakupiony. To będzie nasuwanie!

Chociaż zapewne drogie będą te cudeńka.

Bardzo miłe zaskoczenie z tym paczem, już się zapowiadało, że zrobią te itemki w paczce tylko za golda, a okazało się inaczej - i jedynie skiny nie są do kupienia za xp. Jednym słowem zapowiada się gra pokroju LOL'a jeżeli chodzi o balans płacących i niepłacących.

Swoją drogą te skiny infiltratora są megaśne, zwłaszcza ten ala sith. Jak przy skinach solda też tak poszaleją to ciężko mi się będzie oprzeć. :D

Tribes_CloakandDagger.jpg

No infiltrator to zabawna postać. Trzeba uzbierać na nową giwere i przetestować ja w grze. No i najważniejsze,że nareszcie dali nową mapę na arene!

Jakoś na nowo przyszły mi chęci, i zacząłem od nowa.

Mój nick Arnsky, gram głównie Pathfinderem, i narazie zbieram na kuszę.

Też gram, mam 6 lvl i rąbię wszystkich Juggernautem :D Co takiego jest na Arenie?

Arenki to mniejsze mapy 5vs5, każda drużyna ma 25 spawnów. Wygrywa ta drużyna, która pierwsza wyeliminuje spawny wroga, jak spawny się skończą, to każdy gracz ma ostatnie życie. Gra podzielona jest na rundy, żeby wygrać cały mecz trzeba wygrać 2 rundy.

Niniejszym zakładam klan Tribesowy, narazie 4fun, zapraszam wszystkich - piątek 20.00 granie - może ktoś się dołączy do inicjatywy? Powiedzmy, że na razie rekrutacja będzie się odbywać na zasadzie częstotliwośći obecności na meetingach. ;d

Serwer ts:

IP:TS.PR0G4MING.PL

kanał:105.SzareSzeregi

Dzięki za wyjaśnienie. Z moją grą może ze 2-3 dni zajmie mi dobicie do 8 lvla i wtedy pobawię się na arenkach :).

Całkiem fajna ta nowa mapka na arene, zdecydowanie inna od dwóch poprzednich, większa powierzchnia, bardziej otwarta, no i nie można z niej spaść. :P

Gra ktoś dzisiaj o 19 ?

Serwer ts:

IP:TS.PR0G4MING.PL

kanał:105.SzareSzeregi

No niby tak pełno osób gra, ale na ts to widzę się tylko z Yangiem...

so true. :]

Ja gram tylko okazyjnie, więc mnie raczej nie spotkacie.

Wie ktoś kiedy pojawi się opcjia Custom Server?, można by było na jednym serwie grać. ;)

Also, warto zbierać na Bolt Launchera (kuszę) Pathfinderem?, czy lepiej sobie jakąś klasę wykupić?

Ja gram tylko okazyjnie, więc mnie raczej nie spotkacie.Wie ktoś kiedy pojawi się opcjia Custom Server?, można by było na jednym serwie grać. Also, warto zbierać na Bolt Launchera (kuszę) Pathfinderem?, czy lepiej sobie jakąś klasę wykupić?

Kuszą nie możesz walić Blue Plate'ów, które dają niesamowitą frajdę i satysfakcję. Zamiast nich, z tego co się orientuję lecą Air Maile, czy jakoś tak. Ja osobiście zostałem przy 1 broni i nie narzekam.

Hm, chyba jednak pozbieram na tą kuszę, bo podoba mi się Thumper DX Soldiera, a to chyba coś podobnego, więc będzie niezła jatka ;)

A o jakich godzinach gracie?, z chęcią pograłbym z miłym towarzystwem. :D

ROzumiem że aby pograc wystarczy jedynie ściągnąć i się zarejestrować? Czy trzeba ten klucz beta wpisywać?

Nie trzeba. Ściągasz, instalujesz, updatujesz, i grasz. ;)

Mam nick Saturos jakby co. Śmiało zapraszajcie mnie do Friends :)

Panowie, mam pytanko.

Właśnie zrobiłem ten event na 250g. na facebooku.

I, czy lepiej kupić Bolt Launcher'a (Pathfinder), czy może zakupić Doombringer'a (klasa)?

Panowie, mam pytanko.Właśnie zrobiłem ten event na 250g. na facebooku.I, czy lepiej kupić Bolt Launcher'a (Pathfinder), czy może zakupić Doombringer'a (klasa)?

Najlepiej kupić Spinfusora dla Soldiera. ;]

A co do wspólnego grania to wbijajcie na TS'a - inaczej wspólne granie nie ma sensu, bo i tak nie da rady pisać podczas gry - zwyczajnie akcja jest za szybka.