Tribes: Ascend (f2p)

FUNKYYYYY! Zagrałem jedną partyjke, gra zaaaaaarąbiście dynamiczna, coś a'la Unreal Tournament. Myśle ze zostane przy niej trochę. Nick phreaQ, dawać zapro i mozna sie ustawic na jakiś wieczór w dużą grupę i popykać.

Na szczęście zauważyłem miażdżącą różnicę cen tejże klasy, i bolt launchera.

Mimo, że obie kosztują 240g, to Doombringer w XP, to tylko 14k... natomiast launcher 43k (!).

Tak więc zdecydowałem się na kuszę, i był to najlepszy wybór, zdarzyło mi się już kilka epickich Air Maili, i double killi (2 osoby, jednym bełtem) także jest zajebiaszczo. Mój rekord to 23/10 (23 kille, i 10 asyst), jak narazie, próbuję wyskillować to co u Pathfinder'a najwazniejsze, czyli łapanie flagi, idzie całkiem nieźle. ;)

Post do usuniecia.

@Crossy, wiesz... tak się nie robi, na forum się refów nie daje. Powiedz to dla kolegów, wyślij na facebooku, ale na forum to sobie odpuść.

E tam przynamniej napisał wprost, że to ref link i co z tego będzie miał.

No niby tak, ale jak każdy weźmie przykład, to ten temat stanie się jedną wielką bombą spamową.

Gra ktoś dzisiaj o 19? ;]

Btw. co Cie tak wczoraj phreaQ odcieło od neta? ;]

Neostrada... i wszystko jasne. Ja dzisiaj jak najbardziej ;P

@Yanglegend, ja z chęcią zagram o 19, nawet na TSa wejdę ^^.

Co tak cicho ostatnio?

Tak wgl. to był spory update, dodający przede wszystkim opcję ,,Custom Server,, nowy tryb rozgrywki, oraz nową mapkę.

Nowy tryb już testowałem, i jest naprawdę świetny (szczególnie Technikiem^^), opiera się on na trzech bazach, które obie drużyny mają cel przejąć, i oczywiście utrzymać.

No i mamy jeszcze fajną opcję, grania z friendsami, teraz o wiele łatwiej będzie się spknąć w grze.

Także zapraszam, bo nowości naprawdę sporo, mój kryptonim to xMaven. :)

Co tak cicho ostatnio?Tak wgl. to był spory update, dodający przede wszystkim opcję ,,Custom Server,, nowy tryb rozgrywki, oraz nową mapkę.Nowy tryb już testowałem, i jest naprawdę świetny (szczególnie Technikiem^^), opiera się on na trzech bazach, które obie drużyny mają cel przejąć, i oczywiście utrzymać.No i mamy jeszcze fajną opcję, grania z friendsami, teraz o wiele łatwiej będzie się spknąć w grze.Także zapraszam, bo nowości naprawdę sporo, mój kryptonim to xMaven.

Może tu jest cicho ;)

Ja wraz ze sporą grupką znajomych spotykamy się prawie codziennie grając. Mamy nawet własy server dedykowany na lokalizacji amsterdam, nazwa "Shazbot.pl". Zazwyczaj spotykmy się wieczorkiem na ts3, więcej się dowiesz pod takim samym adresem www.

http://tribesascend.com/

Obecnie status Open Beta.

Gra ktoś z forum? Bo ja właśnie rozważam pogierczenie, wygląda na skillowego i dynamicznego FPS'a dawno takiego nie uświadczyłem.

Jeszcze nie grałem, ale dzisiaj planuje spróbować. ;]