Nie wiedziałem gdzie ten temat założyć, ale skłonił mnie do tego ten news "http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/a-w-wow-ie-po-raz-pierwszy-na-swiecie-pokonano-archmimonde-na-poziomie-mythic-dokonala-tego-europejska-gildia-method?page=2"
i wypowiedz paru osób jak wow stał się casualowy, więc moje pytanie kiedy wow miał trudne raidy?
Vanillia cała trudność raidów polegała na tym, żeby się ubrać i mieć 40 osób, ragnarosa się robiło, że dudu tank stawał pod kamieniem(w momencie push backa mógł bić bossa) i szedł sobie afk rogal nie używał skilli bo strata dpsu, 0 trudności raidów, a patchwerk gdzie dopiero na wotlku odkryli, że używa skilla na 3 osobą pod względem threata.
TBC znów jedyny problem to gearowania się jeśli chodzi o początki topowi gracze mówią, że jeśli aktualni by wyszły bossy tak trudne jak w tbc to content raidowy by został skończony w 24h
I dochodzimy do nowszych dodatków gdzie bossy trzymają ciągle ten sam poziom Methodzi stwierdzili, że archimon był najtrudniejszym bossem jaki był w grze.
Pytam się kiedy były te trudne bossy w wowie, że nagle stał się taki casualowy?