Tutorzy

Już napisało do mnie z 20 osób proszących o pomoc w znalezieniu gry lub w samej w grze etc. Proponuje napisać temat w którym kilka osób poda swoje GG oraz nick i zarejestrują się w ten sposób jako oficjalni "tutorzy" I w ten sam sposób zgodzą się na prześladowanie na GG ;)

@Down mam specyficzny charakter pisma :P

Lista chętnych:

1.Iraasta - 9392662

Ragnarok
Silkroad
Face of Mankind
Requiem
Dekaron/2 moons
FlyFF
Wonderland
Martial Empires
Wolf Team
A.V.A
S.U.N
Rakion
Hero Online
Kal Online
Perfect World
Sword of the new world
Jade dynasty
S4 League

2.vXv - 24359500

3.Volgerd - 2909141

Tibia,
metin,
wokf,
sun,
luna,
atlantica,
flyff,
dekaron,
megaten,
ragnarok,
sword of the new world,
second life xD ,
karos,
knight,
jade dynasty,
Archlord,
Air rivals,
League of legends,
gunz,
a.v.a ,
KOS,
warrock,
the hunter,
s4 league,
heroes in the sky

Decok-9964986

Tibia,
Cabal,
Metin 2,
Air Rivals,
CrossFire,
Urban terrot,
Runes of Magic,
Shaiya,
dragonica,
DriftCity,
Dekaron,
Rappelz,
Battle of Immortals,
Flyff,
Assault Cube,
Fifa:online,
Talisman Online,
Kicks Online,
xKick,
S4league,
Teeworlds,
footballSuperstars
Już napisało do mnie z 20 osób proszących o pomoc w znalezieniu gry, w grze etc. Proponuje napisać temat w którym kilka osób poda swoje GG oraz nick i zarejestrują sięw ten sposób jako oficjalni "tutorzy" I w ten sam sposób zgodzą się na prześladowanie na GG

Mógłbyś to lepiej rozwinąć i wytłumaczyć bo nie wiem o co chodzi, a przeczytałem to 6 razy, ale może to za mało :P

Ira to jest bardzo niebezpieczne , kilku z nas miało gg na wierzchu , niestety fala spamu byla straszliwa

Taka osoba to samobójca, socjopata i w dodatku masochista. Nie wiem czy kogoś takiego znajdziemy.

Ja chce JA CHCE JA CHCE serio chce

NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Dlatego lepiej wyznaczyć kilku konkretnych niż skazywać na spam naszą szanowną administrację :D

Ja się chętnie do tego zgłaszam, już zawarłem w ten sposób wiele przyjaźni :P

Ja też! Ja też! Ja też chce nauczyć dzieci szukać gier ;D ew.im znaleźć ;p no dobra pomóc :D

NO ja też chce bardzo zgłaszam siee. I jkaby sie to przyjeło i była specjalna ranga na forum to miodzio ;p

Może ja, co? Stracilibyśmy trochę nowych użytkowników.

Może ja, co? Stracilibyśmy trochę nowych użytkowników.

Nie wiem czy to najlepszy pomysł. W razie czego napiszemy obok twojego GG "Na własną odpowiedzialność" :D

Poza tym - Jakich nowych użytkowników. Czy ty w ogóle to forum odwiedzasz? :rolleyes:

Oj, przepraszam. Potencjalnych użytkowników, petentów, czy jak ich tam zwał. Co do odwiedzania - jak najbardziej, choć nie piszę postów.

Po dwóch tygodniach wam się znudzi.

Sam dostawałem spam na GG, jeszcze czasem dostaję spam na PW, niezłe jaja są. Po dziesiątym "Plis prosze mi pomorz znalesc mmo dla mnie lubie tibie" dacie sobie spokój.

Po dwóch tygodniach wam się znudzi.Sam dostawałem spam na GG, jeszcze czasem dostaję spam na PW, niezłe jaja są. Po dziesiątym "Plis prosze mi pomorz znalesc mmo dla mnie lubie tibie" dacie sobie spokój.

Zapowiada się przezajebiście^^ :D

A tak poważnie mówiąc, to już lepiej żeby otworzono dział Szukam MMO dla wszystkich niż wyznaczono konkretne osoby, którym (jak to powiedział przedmówca) robota znudziła by się po kilku dniach. Do takich "osobników" trzeba cierpliwości, czasu, zrozumienia, spokoju i masy innych cech.

Dokładnie... Znudzi się wam. Nie żebym zniechęcał, ale dostaniecie taki spam, że jak odpowiecie 10 osobą to już nie będzie się wam chciało tego samego pisać po raz jedenasty, bo i tak większość osób ma takie same wymagania co do gier. Tylko im się nie chce poczytać w dziale szukam mmo to będzie spam na wasze GG.

Jeśli macie ochotę nikt Wam nie broni, ja osobiście bym sobie darował, od tego jest dział na forum.

Jeśli macie ochotę nikt Wam nie broni, ja osobiście bym sobie darował, od tego jest dział na forum.
:D

Się zobaczy. Własnie o to chodzi żeby dostawali spam tylko Ci którzy wyrażą zgodę. A nie wszyscy na raz. Skupmy ogień na kilku nieszczęśnikach :D

Ja się zgłaszam jeśli dostanę fajną rangę na forum i do mnie będą pisać tylko jeśli innych nie będzie na gg. To jak będzie moje gg.

Ja chętnie się zgłaszam, zawsze trochę odciąże pozostałych ^^ no i z dzieciakami mam niezły kontakt tak ogólnie xD, więc wyślijcie mnie jako mięso armatnie!!!!!! I LIKE PAIN BUAHAHAHAHA