Tutorzy

JA się chętnie zgłosze, bo uwielbiam mutha fucka PAIN i jestem fucked suicide kamikaze.

No i napewno w jakimś stopniu pomoge :)

Już mam sporo spamu. Więc nadszedł czas na najlepsze. Umieszczajcie najlepsze (lub najgorsze :D) rozmowy z ludźmi. Ja już mogę jedną zakwalifikować.

Było trochę długie więc przeczytajcie tu:

https://docs.google.com/Doc?docid=0Abw-FN9jiHQoZGhna3Nnc3JfMXNka2M0a2Rt&hl=en

22461165

16:41:12

jetseś

16:41:13

ja

16:41:13

w

16:41:15

sparwie

16:41:17

:

16:41:28

czy umiesz zakłada konta na axonmt2??

Iraasta

16:41:53

a cóż to?

22461165

16:42:00

witam

16:42:00

u

16:42:04

umiesz robic

16:42:09

konto w axonmt2??

Iraasta

16:42:17

zrozumiałem... pytam co to anonmt2

22461165

16:42:30

axonmt2

Boże, padłem na tym momencie xD Koleś wymiata, no ale tacy są metinowcy :D

Wypisz mnie z tej listy jednak nie chcę przechodzić takich rozmów.

Stara prawda ludowa - "A nie mówiłem?".

Wypisz mnie z tej listy jednak nie chcę przechodzić takich rozmów.

Serious? Właśnie to jest najlepsze. Ja to uwielbiam. Można poprawić sobie humor na cały dzień. Taki BASH tylko na żywo.

Ja chce, ja !!

Uwielbiam rozszyfrowywać neoteksty !

Wpisz mnie błagam, ja cały czas na GG dostępny !!!

Dawaj Ira mnie na pierwszego do listy jaaa chce!!!

Podajcie gg:16219707 obok mego nicku na liście! Już ja pogadam z "tipijczykami" i "metinofcami"! ;D

PS:To będzie baza nowych tekstów na kretyn.com xD :D

Ok, teraz poważnie. Jeżeli zamierzacie robić to tylko dla własnego poczucia wyższości, debilnej radości z "upośledzenia" innych, a nie dla prawdziwej pomocy, odpuśćcie. Ktoś będzie szukał pomocy, a tak naprawdę otrzyma kasetową bombę śmiechu.

Nie zgadzam się na ten pomysł, argumenty podały osoby powyżej. Jeżeli ktoś robi tego typu akcje, to na własną odpowiedzialność, proszę nie powoływać się na administracje.

Phi! Sztywniacy...

Myślisz że na forum będą napływać nowi userzy jeśli wszyscy będą wiedzieli że Admini popierają robienie sobie jaj z nowych?

Myślisz że na forum będą napływać nowi userzy jeśli wszyscy będą wiedzieli że Admini popierają robienie sobie jaj z nowych?

Trochę to poszło nie w tym kierunku w których chciałem. Wiecie - trudno nazywać nowymi userami osoby takie jak ten co do mnie napisał.

Takich osób właśnie NIE powinno być na forum. Takie osoby utrudniają nam życie, łamią regulamin. I najgorsze - psują do końca pojęcie o Polakach graczom z innych krajów.

A co do pomocy - nowym ciągle pomagam i nie chce żeby ten temat był żeby robić sobie jaja z ludzi. Nie wiem czy zauważyliście. Ale w rozmowie powyżej kulturalnie odpowiedziałem na jego pytania. Już wiele osób się mnie zapytało (i dało się z nimi rozmawiać.) o jakieś MMO i im pomagałem.

Ja mówię tylko że można się pośmiać z tych którzy nie są zdolni napisać posta, ani się wysłowić. Tak jak delikwent z rozmowy powyżej.

@down nie ma to jak altruizm co?

A ja mam taka mała prośbę/pytanie czy dało by się zrobic specjalna rangę dla tutorów? Wtedy mozna by si ę do kogoś zgłoscic, napisac na PW...

Kurde zgłosiłem się to mnie nie zapisałeś phii... cham !

Żadnej rangi nie będzie, bo się nie zgadzam na prowadzenie takiej akcji. Robicie to na własną odpowiedzialność.

Nie chce mieć na koncie kolejnego spalonego pomysłu, bo właśnie tak się to skończy.

Składam oficjalną rezygnacje. Zapisz Roxxa zamiast mnie.

Składam oficjalną rezygnacje.

Ja też ^^

Chłopaki nie płaczą...?

Lipa bez rangi mi si9e nie chce :P