Teraz oficjalnie przestałem wierzyć w polską bezinteresowność. Coś mi się wydaje że zostanę na liście sam.
Panowie! Co to w ogóle za pomysł z tą rangą. Na ładny obrazek przy nicku trzeba sobie zapracować,
a nie zgłosić się na pomoc nowym, czyli stricte to samo co robicie na forum.
Jeżeli chcecie mieć jakąś rangę to się po prostu zgłoście do tego i wtedy administracja doceni,
że jesteście aktywni. I jak w ten sposób zaimponujecie administracji to co najwyżej dostaniecie "Bywalca"
Założyłem ten temat żeby odciążyć ludzi którzy dostają spam na gg, ceną tych którym to nie przeszkadza.
A nie po to, byście mogli się dowartościować tym, że jesteście lepsi, bo macie kolorowy baner pod nickiem.
Na forum brakuje użytkowników już od dawna, sądzę że większość z was zauważyła, co wam po tym że wszyscy będą mieli
jakąś rangę, jak nie będzie nikogo "nowego" od którego będziecie lepsi. Trzeba znaleźć jakąś grupę ludzi którzy mają coś konkretnego do powiedzenia. Bo aktywnych użytkowników można wyliczyć na palcach u rąk.
I to właśnie dlatego chciałem stworzyć grupę ludzi którzy byliby skorzy do pomocy. Żeby nakłonić nowych do pisania na forum, a nie żebyście nabijali się z ludzi którzy mało wiedzą.