Witam wszystkich.
Stwierdziłem ostatnio, że chciałbym mieć w końcu tak porządnie z kim grać i gadać na tsie. Stwórzmy więc klan. Na razie bez większych zobowiązań, po prostu żeby pograć, dzielić się wskazówkami itd. Jedyne czego bym oczekiwał to ts, w miarę ogarnięta kultura osobista i znośna aktywność w grze. Nie dbam czy ktoś ma 1lvl czy 30. Czy ktoś grał już wcześniej w inne MOBA czy nie. Czy ktoś feeduje czy wymiata. Dopóki można spokojnie razem pogadać, pośmiać się i wspólnie pograć, mi wystarczy. Nie mam zamiaru nikogo dyskryminować i gnębić za błędy, ani też nie chciałbym słownych batów dostawać, bo nie w tym sęk. Chętnie każdemu pomogę i doradzę i również taką pomoc z chęcią przyjmę.
Jeśli chodzi o mnie to mam 30lvl, ale nie zawsze gra mi dobrze idzie, czasami jest pięknie, a czasami dennie, zależy. Aktualnie moje ulubione postacie to:
-Ymir
-Afrodyta
-Freya
-Vulcan
-Artemis
-Change
-Poseidon
Jeżeli ktokolwiek byłby zainteresowany takim układem to super. Piszcie pode mną swoje nicki lub zapraszajcie mnie w grze, nick Luqyen (przez Q, nie G). Mam wielką nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Tymczasem pozdrawiam