Tylko dorośli, precz Gimbuchy

Witam, nie chciałem nikogo obrazić ale od razu zaznaczam że nie zamieżam grać z 16'sto latkami.

Chciałem się tylko zapytać czy na tym forum są jeszcze dorośli ludzie (20+) i czy nie chcą

pograć w coś fajnego jakąś małą ekipą 5-8 osób.

Mogę skombinować prywatny TS 3, oczywiście mikrofon obowiązkowy.

Sami wybierzemy grę MMORPG, czy 2d/3d to bez różnicy tylko ŻADNYCH SPOLSZCZONYCH GIER.

Propozycje piszcie w tym temacie, jeśli jesteś chętny podaj jakiś kontakt na PW.

TS dla Gildi będzie dopiero jutro bo wtedy dostane przelew.

Dziś 20:00 zbieramy się tutaj:

IP : battlefield.pl

Pokój : 22. Sadystyczna Gildia

Pod-pokój : MMO

Hasło : gramywmmo

Ustalimy w co będziemy grać, do usłyszenia!

dark eden na dk legend zapraszamy sciagaj klienta oi dawaj do nas

dark eden na dk legend zapraszamy sciagaj klienta oi dawaj do nas

EU nie ma, więc gracie na US ? Jak z pingiem ?

z pingiem nie ma najmniejszego problemu www.dklegend.com wiecej ludzi niz na dk.ignitedgames.com i wiecej eventow, ignited ( server oficjalny, ktory jest postawiony dla zarabiania kasy, poza tym ciezko pograc 5 minut bez zadnego crasha albo debuga ;p) jest krotko mowiac do d*py

a ja wsumie jestem za pomysłem

dość mam tez gimbusów których jest pełno i az grac sie odechciewa jak ma sie z nimi grac

przychodzę z pracy i grając chciałbym pograć z normalnymi ludźmi. a nie oszukujmy sie ze wiek u człowieka wymusza jakaś dojrzałość.

ja ostatnio pogrywam w WoW-a na serwerze sunwell.

Może w dragonice na jakimś privie?:-]

Ostatnio mieliśmy podobny temat, gdzie zbierano "Ekipę" do wybranego MMO. Użytkownicy nie mogli się zdecydować do 6 strony tematu, jeśli będzie tutaj podobna sytuacja to temat zamykam. Zróbcie sobie ankietę dla ułatwienia.

Ja również jestem za ankietą. Może autor tematu będzie sukcesywnie dopisywał nowe propozycje.

Chętnie bym z Wami zagrała (wiek; 23), MMO dowolne, byleby było f2p i miało niezbyt wygórowane wymagania sprzętowe. Może Lineage 2?

Jedynym problemem u mnie jest sporadyczne używanie mikrofonu ze względu na małe dziecko w domu (a gram zazwyczaj wieczorami). Nasłuch za to jest, TS posiadam.

Malincziq, rozumiem że Ty dorosłość pojmujesz jako wiek 20 +? Czy byłyby przeszkody dołączenia osoby w wieku 18 lat?

Chętnie bym pograł w Aion'a, trochę ciężko o ekipę bo w większości są gildie które mają po prostu wywalone na low lvl'i i przyjmują od 40-50+ a samotne bicie lvl'a jest trochę nudne. Gra jest dobra jak na F2P.

może inaczej kto chetny na dark eden ?:)

Ja również proponuję Aiona. Na single jest to dosyć trudna gra, a w grupie zawsze raźniej.

proponuję tibie

Ja również jestem za ankietą. Może autor tematu będzie sukcesywnie dopisywał nowe propozycje.Chętnie bym z Wami zagrała (wiek; 23), MMO dowolne, byleby było f2p i miało niezbyt wygórowane wymagania sprzętowe. Może Lineage 2?Jedynym problemem u mnie jest sporadyczne używanie mikrofonu ze względu na małe dziecko w domu (a gram zazwyczaj wieczorami). Nasłuch za to jest, TS posiadam.

LineAge 2 ma spore wymagania, po dodaniu tylu dodatkow gra zwalnia nawet na dobrych kompach... no chyba ze macie dyski ssd.

Aion ? wieje nuda od samego poczatku, zreszta targety wychodza z mody.

Dark Eden ? skonczcie pisac o tym tytule bo nikt w to nie gra... zauwazylem ze 2,3 osoby na forum probuja odbudowac tam populacje PL.

Tibia? no coment.

A jesli chodzi o ta doroslosc to nie jeden 15latek ma wiecej ogarniecia i oleju w glowce niz taki dorosly 20+

Moze w Neverwintera Online? wymagan nie ma sporych, populacja wciaz rosnie i ludzie czekaja na kolejny updejt z nowa rasa,klasa postaci i fixem reszty bajerow.

TS3 mam, jak cos kanal moze byc gotowy za 1minute :P

Nie zastanawiajcie sie bo szkoda czasu :)

Neverwinter niby fajna opcja ale coś mnie w tej grze nie ruszyło od samego początku więc nie wiem jak by to miało wyglądać

Też jestem za wspólnym graniem, tylko gre to Wy musicie wybrać, gdyż ja sie mało znam na obecnych mmo. (aktualnie gram w Wow'a na globie) [19lat]

A jeśli chodzi o Neverwintera to odradzam gdyż aby mieć lepsze gemy, enchanty to trzeba wydać spory pieniądz. Teraz sobie pomyślicie, "Ta! Kretyn w Wow'a na globie gra a na Nevera mu żal paru złotówek!" Otóż chodzi o to, że na Wow'a wydaje 15-17 zl na miesiąc (25 na 2 miechy) i wiem że to jest stabilny tytuł, a z Neverem to jeszcze tak do końca nie wiadomo.

Malincziq, rozumiem że Ty dorosłość pojmujesz jako wiek 20 +? Czy byłyby przeszkody dołączenia osoby w wieku 18 lat?

Nie będzie żadnego problemu.

a ja wsumie jestem za pomysłemdość mam tez gimbusów których jest pełno i az grac sie odechciewa jak ma sie z nimi gracprzychodzę z pracy i grając chciałbym pograć z normalnymi ludźmi. a nie oszukujmy sie ze wiek u człowieka wymusza jakaś dojrzałość.ja ostatnio pogrywam w WoW-a na serwerze sunwell.

Sorry, ale żadnych privów :)

może inaczej kto chetny na dark eden ?

Nikt, masz swój temat i idź tam :)

Ja również proponuję Aiona. Na single jest to dosyć trudna gra, a w grupie zawsze raźniej.

AION mi się strasznie przejadł, grałem na abonamencie oraz na wersji F2P.

proponuję tibie

To już nie te czasy, chociaż sam bym pograł.

Neverwinter niby fajna opcja ale coś mnie w tej grze nie ruszyło od samego początku więc nie wiem jak by to miało wyglądać

Neverwinter jest Pay2Win.

Ankieta dodana, jeśli nie ma gry w którą chciał byś zagrać to napisz :)

Do usłyszenia.

LineAge 2 ma spore wymagania, po dodaniu tylu dodatkow gra zwalnia nawet na dobrych kompach... no chyba ze macie dyski ssd.Aion ? wieje nuda od samego poczatku, zreszta targety wychodza z mody.Dark Eden ? skonczcie pisac o tym tytule bo nikt w to nie gra... zauwazylem ze 2,3 osoby na forum probuja odbudowac tam populacje PL.Tibia? no coment.A jesli chodzi o ta doroslosc to nie jeden 15latek ma wiecej ogarniecia i oleju w glowce niz taki dorosly 20+Moze w Neverwintera Online? wymagan nie ma sporych, populacja wciaz rosnie i ludzie czekaja na kolejny updejt z nowa rasa,klasa postaci i fixem reszty bajerow.TS3 mam, jak cos kanal moze byc gotowy za 1minute Nie zastanawiajcie sie bo szkoda czasu

tacy dorośli a heit na tibie no proszę ....

"(świerza gra)"

Ciesze się , że jednak jestem tym "gimbuchem".

A żeby nie było off topu to jeśli chcecie grą w którą można grać z kimś to zdecydowanie TERA i WarZ znajdujące się w ankiecie.

Czepiasz się o jeden błąd, nie którzy nie używają tych gówien co poprawiają tekst :P