Tylko dorośli, precz Gimbuchy

Jeśli to Tibia , chętnie dołączę ; ) .

nie czepiajcie się Qeshua on poprostu nie mógł przejść Rooka i się chłopak załamał ;D ja do tibi mam szacunek ale już w nią nie gram tak jak kolega kilka postów wyżej napisał to już nie to samo co kiedyś ale jakiś sentyment do tej gry został

Ale jak miała by być ta Tibia to oczywiście Global na serwerze PVP (broń Boże Hardcore), może Furora ?.

Ankietujcie do piątku, wtedy podam dane TS.

Zagłosowałem na Blade 9, ale zagram gdy tylko zoptymalizują tą grę, bo granie tam to była tragedia na maxa, cuda niewidy :\

Ostatnio sobie z sentymentu googlowałem Tibie i znalazłem takie coś:

http://altaron.pl/News-show/

Niby jest to OTS, ale nie do końca. Mają swoich skrypterów/grafików/ogólnie staff i z tego co widzę profesjonalnie rozwijają swój autorski content, subclassy, frakcje etc.

Wygląda to bardzo ciekawie, chociaż uprzedzam, że podrzucam tylko ogólnodostępne informacje, sam nie grałem. Jeżeli miałbym próbować Tibii ponownie to myślę, że za pośrednictwem czegoś takiego, chyba nie dałbym rady po raz n'ty robić rookgardu w oryginalnej Tibii. :]

Tak czy inaczej głosuje na jedyną opcję opartą na zdrowych zasadach PvP.

(Jeżeli już koniecznie global to optował bym za Hardcore PvP)

Jak na OTS to prezentuje się za***iście, nie musi to być koniecznie Global.

Możemy grać na OTS tylko żeby był dobry i szybko nie upadł :)

Polecam OTS Shadowcores wieczorami 1400 Online pod najnowszą Tibie, jak się zdecydujecie to PW :)

Jestem za propozycją Yanglegend'a. Wystarczy wejść na stronę i trochę poczytać, wygląda ciekawie.

A może dungeons and dragons online ( gra co prawda fremium)ale koszt jednego sms-a zamist piwa to nie jest duzo i uzbiera sie na nowe przygody. gra ma naprawde Ciekawe instancje i dobrze spedziłem rok czasu przy niej. spolecznośc gry to głownie dojrzali ludzie wiec o zadnym zlym zachowaniu nie ma mowy

Ponieważ kilka osób zgłosiło się do Aiona, a gra ta prawdopodobnie nie zostanie wybrana, proszę je o kontakt na PW. Właśnie zbieramy ekipę do wspólnej gry.

@UP

Nic nigdy nie wiadomo, zrób swój oddzielny temat i nie zabieraj ekipy :)

A może dungeons and dragons online ( gra co prawda fremium)ale koszt jednego sms-a zamist piwa to nie jest duzo i uzbiera sie na nowe przygody. gra ma naprawde Ciekawe instancje i dobrze spedziłem rok czasu przy niej. spolecznośc gry to głownie dojrzali ludzie wiec o zadnym zlym zachowaniu nie ma mowy

Jak już grać to w Dungeons & Dragons Neverwinter ;)

Dawajcie dalej propozycje.

nie czepiajcie się Qeshua on poprostu nie mógł przejść Rooka i się chłopak załamał ;D ja do tibi mam szacunek ale już w nią nie gram tak jak kolega kilka postów wyżej napisał to już nie to samo co kiedyś ale jakiś sentyment do tej gry został

Jestem z pokolenia ludzi co woleli wyjsc na dwor i pokopac w pilke niz pograc w Tibie ( a w tych czasach byla nr 1 na swiecie ).

GW2 :D

Nie ma mowy, to coś nie ma Endgame.

Każdy krzyknął swój tytuł i zapowiada się na to, że z inicjatywy nic nie będzie. :P

Chyba nie jesteśmy jednak wiele lepsi od gimbusów zakładających taki temat z ankietą "w co będziemy grać" średnio raz na tydzień - bez większego efektu. :D

Spokojnie, poczekamy do piątku i jeśli dalej Tibia będzie top1 to na pewno ankietujący się zgłoszą :)

Tak jest czekamy do piątku. Moim zdaniem dobrze byłoby to jeszcze obmówić na TeamSpeaku. Więc podaje tu potrzebne informacje do mojego pokoju TS.

IP : battlefield.pl

Pokój : 22. Sadystyczna Gildia

Pod-pokój : MMO

Hasło : gramywmmo

Serdecznie zapraszam :)

poczekam na werdykt :)P

aktualnie mecze metin 2 i przegladarke FF hehe ^^

nie ma w co grac......

@UP

Wejdź na TS, można obgadać co i jak :)

Ja również siedzę.

Panowie/Panie, dlaczego zabrakło Rifta , powiem szczerz że akurat tam można wiele zdziałać biorąc pod uwage że F2P wyglada bardzo dobrze(nie jest przesadzony, ograniczenia również znośne). Teraz pograłem na Trialu (aktualnie 15 lvl) i powiem że wypady na Rifty są genialne.