Tylko dorośli, precz Gimbuchy

@UP

Wybacz, zupełnie zapomniałem o tej grze.

Tytuł godny uwagi, dodałem do ankiety.

shadowcores.twifysoft.net Best ots real mapa tu możemy grać 600+ graczy online

ShadowCores dobry ots ale niestety botów w ch*j no chyba że macie zamiar kupic bota ;p a może rl tibia 4fun wbic po 20 i pekować w ekipie z 15 osob ;D

Tibia zdobyła większość ??? Pewnie klikaliście z myślą jak o głosowaniu na najlepszą grę mmo w ankiecie, niż z myślą, że zagracie w gildii którą składa autor tematu.

Pisząc "precz gimbuchy" nie warto dodawać Tibii jako wybór widocznie...

Vliczy może faktycznie ma racje. Powinna się zebrać ta grupa chętnych osób do gry, i na ts uzgodnić w co gramy itd. :)

Jutro kupie serwer 20 slotowy TS3, myślę że tyle wystarczy to się ugadamy :)

50 temat o tym w jaką gre bedziemy grać i jak zawsze nic nie wypali -.-

Wypalić wypali, tylko muszą być chętni.

ShadowCores dobry ots ale niestety botów w ch*j no chyba że macie zamiar kupic bota ;p a może rl tibia 4fun wbic po 20 i pekować w ekipie z 15 osob ;D

co to za fun wbić 20 lvl l latać bez paca w 2 dni wbijemy fragi na rs'a a na shadowcore można boty pobić :)

Jutro kupie serwer 20 slotowy TS3, myślę że tyle wystarczy to się ugadamy

Wiesz, zawsze możesz dołączyć do jakiegoś większego serwera, np. 178.32.240.182 (Playsepak to jest), bo szkoda abyś wydawał kasę na coś niepewnego. Serwer np. oferuje Pełną edycję opisu kanału co jest rzadkością na polskich serwerach, a co się przydaje gdy chcemy wstawiać jakieś newsy czy tabelki klanowe/gildiowe, tip. Potem najwyżej wykupisz własnego TSa, ale to tylko taka propozycja na marginesie.

Vilczy ja już taki kanał TS posiadam, podałem go wcześniej :)

@edit

IP : battlefield.pl

Pokój : 22. Sadystyczna Gildia

Pod-pokój : MMO

Hasło : gramywmmo

Chętnie pokoksiłbym w nostale ; ) Ewentualnie jakiś dobry priv metina

Vilczy ja już taki kanał TS posiadam, podałem go wcześniej @editIP : battlefield.plPokój : 22. Sadystyczna GildiaPod-pokój : MMOHasło : gramywmmo

Zaniechaj więc dalszemu szerzeniu się spamu i podaj datę i godzinę o której będziecie ustalać w co gracie. Niech już użytkownicy nie spamią w Twoim temacie, a pokażą, że chcą naprawdę dołączyć do gildii i pojawią się na TSie.

Jestem z pokolenia ludzi co woleli wyjsc na dwor i pokopac w pilke niz pograc w Tibie ( a w tych czasach byla nr 1 na swiecie ).

ja grałem w tibię i kopałem w piłkę, aż do teraz.

i co?

jestem za Tibią, może być jakiś fajny ots - altaron, shadowcores albo global.

A Kiedy Koniec Głosowania bo taki temat może ciągnąć się nawet tydzień ludzi się zgłosi masa a tak naprawdę na tsie będzie max 5 osób

TS dla Gildi będzie dopiero jutro bo wtedy dostane przelew.

Dziś 20:00 zbieramy się tutaj:

Ustalimy w co będziemy grać, do usłyszenia!

Może zagramy wszyscy w MU online na globie?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Wszystko już obgadamy na TS, wszystkich chętnych zapraszam na 20:00

Z podziękowaniami dla sadistika za udostępnienie kanału :)

Tyle ze ja w pracy jestem do 23. Więc bierzcie tez mnie pod uwagę i oddaje swoj głos na mu online.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Ok, postaram się być. Jeśli bym nie zdążył to podam gry w tkóre ja bym zagrał:)

A mianowicie: Metin2 lub Salem (preferuję to drugie)