Tylko dorośli, precz Gimbuchy

no więc? jaką gre wybraliście ? bo ja chętnie bym mógł pograć w coś

Zebranie o 20:00 na TS, wtedy coś wybierzemy wszyscy razem.

WoW.

Szukasz ludzi na swoim poziomie, więc gimbusy idealnie do Cb pasują.

" zamieżam " - porażka.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

no gdzie wy mialo być spotkanie i co?????????

Super, ekstra za***iście.

3 osoby na ts.

No ja jestem w pracy nie dam rady wejść. :(

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Super, ekstra za***iście.3 osoby na ts.

Daj trochę czasu na ogarnięcie daty dla potencjalnych członków. Myślałem raczej, że zbierzecie się w weekend jakoś, a nie za parę godzin... Niech info się rozejdzie, nie każdy akurat może siedzieć na forum, więc be patient and keep goin'.

i co nie gramy w nic?

Ja gram w mu online bo tutaj chyba nic z tego nie będzie.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Nawet Wielki KAMIL z WoWa sie tutaj zjawil :P Ender

czyli nici z gier 2d ?

Po prostu czekajcie na koordynatora i nie spamcie. Na pewno nie zapomniał o temacie i niedługo do was napisze.

Jak nie to temat się zamknie, ale fgs, już przestańcie czatować. Za każdym razem gdy wchodzę do jakiegoś tematu z którego mam nadzieję się dowiedzieć czegoś sensownego, to wbije paru takich przez których muszę scrolować stronę, bo NIC tutaj nie ma przez co nie musiałbym się załamywać i szlochać :(

Pozdrawiam Cię serdecznie jeżeli DOJRZAŁOŚĆ postrzegasz po wieku :) Przykre, że często bywa tak, że człowiek mający 35 lat ma gorzej poukładane w głowie niż 16-sto latek. To jest naprawdę straszne, co się dzieje na tym forum, tu brakuje naprawdę ludzi, którzy potrafią jednak logicznie myśleć. Swojego wieku nie będę ujawniał, bo zaraz pewnie zostanę zmieszany z błotem, jednak nigdy w życiu nie okażę za grosz szacunku człowiekowi pokroju autora tematu.

A co do tematu, to wydaje mi się, że do zamknięcia, bo autor zachowuje się jak te (jak to on mawia) 'gimbusy' i nawet nie potrafi zgrać się ze swoją ekipą by zgrać się na TSie w odpowiednim czasie. Robi ankietę - Wygrywa Tibia - GRAJĄ W COŚ INNEGO. Naprawdę, pomyśl człowieku co Ty robisz, ankietę pewnie zrobiłeś tylko po to by żaden mod się nie przyczepił.

Z wielka przyjemnością pograłbym z wami w Neverwinter online od zera do bohatera.

Pozdrawiam Cię serdecznie jeżeli DOJRZAŁOŚĆ postrzegasz po wieku Przykre, że często bywa tak, że człowiek mający 35 lat ma gorzej poukładane w głowie niż 16-sto latek. To jest naprawdę straszne, co się dzieje na tym forum, tu brakuje naprawdę ludzi, którzy potrafią jednak logicznie myśleć. Swojego wieku nie będę ujawniał, bo zaraz pewnie zostanę zmieszany z błotem, jednak nigdy w życiu nie okażę za grosz szacunku człowiekowi pokroju autora tematu.A co do tematu, to wydaje mi się, że do zamknięcia, bo autor zachowuje się jak te (jak to on mawia) 'gimbusy' i nawet nie potrafi zgrać się ze swoją ekipą by zgrać się na TSie w odpowiednim czasie. Robi ankietę - Wygrywa Tibia - GRAJĄ W COŚ INNEGO. Naprawdę, pomyśl człowieku co Ty robisz, ankietę pewnie zrobiłeś tylko po to by żaden mod się nie przyczepił.

Prawda jest taka, że ankiety w dziale "gildie" nigdy nie wypalają, jeżeli zbierać ekipę to pod konkretną grę - taka niestety prawda.

Co do wymogu 20+, to wystarczy zobaczyć kto głosował w tych ankietach i tak na pierwszy rzut oka po obserwacji co poniektórych na forum to powiedziałbym, że 40% głosów powinno być nieważne. :P

Hmm... sam z chęcią połupałbym w coś z wami, ciężko teraz znaleść normalnych ludzi do wspólnej gry, czekam na decyzje jaką gre wybieracie

Wcześniej ostrzegałem, że jeżeli nie dogadacie się co do gry to temat zamykam. Mamy tutaj 4 strony, a większość postów to tylko kłótnie, albo bezsensowne posty. Temat zamykam bo nie widzę sensu następne kilka stron tego drążyć.

Witam, nie chciałem nikogo obrazić ale od razu zaznaczam że nie zamieżam grać z 16'sto latkami.

Chciałem się tylko zapytać czy na tym forum są jeszcze dorośli ludzie (20+) i czy nie chcą

pograć w coś fajnego jakąś małą ekipą 5-8 osób.

Mogę skombinować prywatny TS 3, oczywiście mikrofon obowiązkowy.

Sami wybierzemy grę MMORPG, czy 2d/3d to bez różnicy tylko ŻADNYCH SPOLSZCZONYCH GIER.

Propozycje piszcie w tym temacie, jeśli jesteś chętny podaj jakiś kontakt na PW.

TS dla Gildi będzie dopiero jutro bo wtedy dostane przelew.

Dziś 20:00 zbieramy się tutaj:

IP : battlefield.pl

Pokój : 22. Sadystyczna Gildia

Pod-pokój : MMO

Hasło : gramywmmo

Ustalimy w co będziemy grać, do usłyszenia!