*ukłon* Zło wcielone. *brawa w tle*

Mam takie wrażenie, że zaraz tu poleci jakaś sex-oferta na skype.

Tylko nie to. Mam za sobą społeczność MineCrafta. @___@

Haha :D

@up

to ja zaczynam dam pół czekolady i hmmmm no mam jeszcze niedopita herbatę pod ręka to moja max oferta:PP

"nowa koleżanko" nie bądź tak ochocza to podawania prywatnych komunikatorów bo nerdowska napalona barć nie da ci spokoju

edit.... jak patrze co pisze to smutno mi się robi... powinienem trollować i klepać głupa nabijając się z nowej ofiary.... ehhh mięknę

^^

@upto ja zaczynam dam pół czekolady i hmmmm no mam jeszcze niedopita herbatę pod ręka to moja max oferta:PP"nowa koleżanko" nie bądź tak ochocza to podawania prywatnych komunikatorów bo nerdowska napalona barć nie da ci spokoju

Z moim charakterem uciekną tak szybko, że się nie boję. Mam takie doświadczenie w zrażaniu nerdowskich amantów, że do CV w przyszłości wpiszę.

Kurde, wolałabym nachosy i napój energetyczny. Zawodzisz mnie. :c

Czemu by nie, na skype jest takie coś jak nie przeszkadzać. ;d

Czemu by nie, na skype jest takie coś jak nie przeszkadzać. ;d

Cicho, mój sekret. :c

*ukłon* LUX! *jeb, jeb - dźwięki mocy światła Xasarma w tle*

Brrrr, nie ten film.

Bene vale.

Rozumiem, że to doświadczenie ograniczało się do nie przeszkadzać ? xD

widzę będzie z kim się kłócić na forum ^^

tak tak wójek magar lubi "wymieniać się argumentami"

Nie wiem czemu jest takie wielkie WOW, kiedy na forum pojawia się płeć piękna. Może nie rozumiem tego w "taki" sposób, ponieważ już mam - użyję średniowiecznego zwrotu - damę mego serca :D

W sumie aż tak rzadko kobiet / dziewczyn się tu nie spotyka. ( Hmmm... ? ). ;)

Siemka, cześć i czołem. Czuj się jak ... Ekhem. Komfortowo :)

Nie wiem czemu jest takie wielkie WOW, kiedy na forum pojawia się płeć piękna. Może nie rozumiem tego w "taki" sposób, ponieważ już mam - użyję średniowiecznego zwrotu - damę mego serca W sumie aż tak rzadko kobiet / dziewczyn się tu nie spotyka. ( Hmmm... ? ). Siemka, cześć i czołem. Czuj się jak ... Ekhem. Komfortowo

Też nie rozumiem. Kobiety to tak pewnie z 40% graczy.

Chimeryczka@ Dobry trolling.Jestę Brunchilda lubię sę zagrać w grę mmo,zabić potworka pik,pik :D.Stary daj spokój nie świruj mola w kufajce ;).

Ha ha ha, poczuć się komfortowo wśród tyluuuu trollów. :D

Myślisz, że to jest takie wielkie "WOW" ponieważ ktoś tu się udziela? ;p

Np. mi się nudzi podczas padania w lolu. Może taki Magar używa takie sposobu znalezienia sobie dziewczyny ? :D

Chimeryczka@ Dobry trolling.Jestę Brunchilda lubię sę zagrać w grę mmo,zabić potworka pik,pik .Stary daj spokój nie świruj mola w kufajce .

Tak.

nie WoW bo każdy "przedstaw się ma po pare stron" chyba że nowy użytkownik nie ma charyzmy by podtrzymać temat

Kiedyś chciałem założyć przedstaw się, ale się wstydzę!

nie WoW bo każdy "przedstaw się ma po pare stron" chyba że nowy użytkownik nie ma charyzmy by podtrzymać temat

Mam charyzmę? *___*

Purr purr, obstawiam buffa od cycków +10 do podtrzymywania tematu.

Jakich cycków ? Ani ich nie widu, ani słychu.

Jakich cycków ? Ani ich nie widu, ani słychu.

Prawdziwa dama nie obnosi się ze swoim biustem na lewo i prawo. Prócz oczywistego buffu. A tak na serio, nie kręci mnie wstawianie sobie cycków w profilowe. Wybacz. :c

A czy ja napisałem, że chcę je widzieć ? ;d Btw. Jak byś miała cycki na profilowym to zgaduję, że dostałabyś warna.