A czy ja napisałem, że chcę je widzieć ? ;d Btw. Jak byś miała cycki na profilowym to zgaduję, że dostałabyś warna.
Życie jest okrutne dla cycków.
A czy ja napisałem, że chcę je widzieć ? ;d Btw. Jak byś miała cycki na profilowym to zgaduję, że dostałabyś warna.
Życie jest okrutne dla cycków.
Witamy, Jezus cie kocha. Milego pobytu na wylegarni trollow, tzn tym forum.Bless
Skąd wiesz, że Jezus Ją kocha?
Skąd wiesz, że Jezus Ją kocha?
Pewnie stąd, że jestem fangirl'em brodaczy, a kto nie lubi swoich fangirl'y?
On to kazdemu mowi, hehe
Czyli lubisz Żydów ?
Czyli lubisz Żydów ?
Mam być uprzedzona do kogoś ze względu na pochodzenie/wyznanie? Nonsens, mam masę ciekawszych powodów.
Na przykład jakich ? ;p
Na przykład jakich ? ;p
Grubość, chudość, niscy faceci, dziewiczy wąs, monobrew, zaniedbanie, brzydki ryjec, mała inteligencja, piractwo, odmienne ode mnie poglądy - długo by wymieniać, to podstawy.
Ah, chyba każdy ma swoję wybrane. ;d
Saiyan i tak nie poruchasz.
A poza tym to witam w społeczności. I zaklinam cię na Boga , nie trolluj.
Aha, to że coś pisze, to znaczy, że chce poruchać, brawo!
Witamy i cieszymy się, że mamy coraz więcej "użytkowniczek" na forum
Wydaj mi się, że 3 strony na ten temat wystarczą, a reszta nie potrafi się dostosować do tematu. Zamykam.
soł funny topic, shame on you crr.
Witam. Nazywam się Wiktoria, aczkolwiek od dłuższego czasu nazywam siebie "Chimeryczką". Nie znasz mnie? Ciesz się. Nie należę do najbardziej przystępnych czy przyjemnych w obyciu osób. Ubóstwiam piratów i wojowników (słowem brodaczy z kurwikami w oczach), ale tych pierwszych, acz internetowych zjadam bezlitośnie jak chimera śmiałków chcących jej głowy. Urodą grzeszę - wszak grzechem być taką skazą na tle pięknych i idealnych. Sama lubię swoją mordkę, ale to kwestia gustu. Strzelam, że gdybym ubrała się luźniej to większość z was pomyliłaby mnie z chłopakiem. Ot, noszę sobie krótkie włosy, a nawet bardzo - wbrew głupiemu przekonaniu krótkie włosy to nie do ramion, czy nawet do połowy szyi, a takie na chłopaka, lub blisko tego. Moje to kwintesencja męskiej fryzury, która jakoś dłuższy czas omija fryzjera. No i do tego spalony blond, po prostu podbijam salony. Jeśli chodzi o figurę - nadwagi nie mam, ale i tak dla większości z was pewnie byłabym zbyt gruba, więc możecie sobie pohejcić. A skoro już zrobiłam sobie skuteczną antyreklamę to przynajmniej nie będziecie oczekiwać ode mnie zbyt wiele. A nuż jakiś promyk nadziei do waszych oczu dojdzie i będziecie pozytywnie zaskoczeni? Widzicie jak ja o was dbam?
Streszczenie: cześć.