Kinówka Suzumiya Haruhi No Shoushitsu, bardzo fajny klimat, polecam
Kinówka Suzumiya Haruhi No Shoushitsu, bardzo fajny klimat, polecam
Hm dopiero tu zawitałem lecz mam obejrzanych ponad 550 tytułów.Mama dużo ulubionych anime ale wymienie kilka lepszych :
-Major (genialna sportówka uwierzcie przebija na wylot kurorko które wszyscy dobrze oceniają)
-High school DxD(fajne ecchi lubie cycki ! )
-Sword art online(lubie gry wiec...to nic dziwnego)
-Clannad (jedyne anime przy którym płakałem genialny dramacik)
i dużo wiecej napisałem te które wpadły mi do głowy jakby ktoś chciał mala to pisać na pw
To napisze moją topke a ciężko jest coś wybrać
- Gantz ( walka o przeżycie, to co najbardziej lubie )
- Berserk (Średniowiecze wojny flaki śmierć )
- HxH 2011 ( Ciekawy świat i dążenie do stania się silniejszym )
- CG ( Geniusz i ciekawa fabuła )
- Jormugand ( Fajne akcje z żołnierzami , komandosami itp )
Co tu duzo mowic? Jakie jest wasze ulubione Anime i dlaczego?
Ja chyba nie mam ulubionego ale 1 jakie bym komus polecal bylo by Steins Gate. Dlaczego? Chyba glownie dzieki tematyce ktorej nie znajdziemy chyba nigdzie indziej. Badania nad podrozami w czasie-niesamowite. Czesc dramatyczna jest tu niesamowita (maly spoiler aczkolwiek rowniez ogolny opis fabuly) smierc przyjaciolki glownego bohatera i wielokrotne proby ratowania jej poprzez podroze w czasie ujely moje serce. Oczywiscie jak kazde anime ma ono swoje wady- watek romantyczny slabo rozbudowany ( chociaz nie mozna sie na to skarzyc bo nie taka jest tematyka tego anime)
I najwieksza moim zdaniem wada tego anime - charakter glownego bohatera. A raczej sztuczna twarz (ktora niestety jest pokazywana przez wiekszosc Anime) szalonego naukowca moze odrzucac wiele osob (chociaz wielu osobom moze sie tez podobac). Sumujac : Anime dla ludzi ktorzy lubia dramaty z nutka sci-fi i tajemniczosci. Z kazdym odcinkiem nie moglem doczekac sie kolejnego i tego co w nim zobacze. To chyba bylo by tyle.
Czekam na wasze ''ulubione anime''.