Ulubiony Bohater ( Anime )

Posłuchaj... Przeszłość to nie teraźniejszość. Różnimy się tym, że jeżeli nie jestem czegoś pewien to sprawdzam w google i widzę już Twoje rozczarowanie na twarzy, kiedy wpisałeś Itachi "uchicha" a tam google do ciebie :

beztytuuok.png

ludzie nie oglądają koreańskiego Naruto, więc koleś Get the f*ck out. Ja stawiam na teraźniejszość, więc jesteś w błędzie :)

Aktualnie cały klan możemy nazwać Uchiha, bo taka jest jego nazwa.

@BronoChyba wiesz że Itachi zrobił to bo to była jego misja z Konohy?On tak naprawdę kocha braciszka xd.A, Brono, jeszcze - Rasenshuriken, a nie, Raisenshuriken xd.A tak, Kuboszek ma racje, pisze się Itachi Uchiha ! Ludzie oglądacie, a nawet nazw nie znacie xd.

nie wiem po co spoilerujesz ? ktos kto nie ogladal tego episoda moze nie chce o tym wiedziec nie ?

jak chcesz to ja Ci moge zaraz pospoilerowac jak Ci sie tak to podoba ?

W każdym temacie musicie się kłócić i spamować? Czy to takie ważne czy pisze się Ucicha, Uchiha czy inaczej? Mieliście napisać o swoich ulubionych bohaterach, a nie sprzeczać się o pierdoły oraz złośliwie i nadzwyczaj dokładnie poprawiać się nawzajem. Następnym razem polecą warny...

ARCHEOLOG!

Moj to Light Yagami z Death Note.

Bleach :D

Yachiru Kusajishi w Soul Society jest porucznikiem 11 Dywizji. Jej kapitanem jest Kenpachi Zaraki.

Yachiru jest jak dziecko: mała, energiczna i zupełnie beztroska. Zazwyczaj przemieszcza się siedząc na lewym ramieniu Kenpachiego. Nie ma poczucia kierunku i niezbyt obchodzą ją sprawy Shinigami. Najważniejsze jest dla niej aby Ken-chan (Kenpachi) miał frajdę. :P:lol:

Full Metal Alchemist

Edward Erlic

link

@DOWN

Polecam słownik ort (niekoniecznie z twardą okładką)

naruto uzumaki jest to ninja z wisioski liscia ktory ma w sobie potwora jego ojciec zapieczetnowal go w nim bo wiezy ze kiedys bedzie on mogl go kontrolowac i wykorzysta go do obrony wioski ktora go tak bardzo nie nawidzila jak byl maly z tego wzgledy ze sie obawiali i pamietali jakie zniszczenia zrobil gdy zaatakowal wioske z wiekiem naruto uczyl sie nowych technik i umiejetnosci az w koncu zostal bohaterem wioski

lubie go za to ze daje ogromna nadzieje i radosc bezgracznicznie kocha swoich przjaciol i nieche aby sie im krzywda stala dlatego stara sie byc coraz to silniejszym

Yhhym, wy to macie problemy z tą nazwą, równie dobrze mogę napisać "Itaś" i będzie okej.

Więc żeby nie offtopować - nie wiem wogóle jak możecie wybierać ulubionego bohatera/bohaterkę ale po dłuższych przemyślaniach

myśle że to jest Suou, z darker than black. Dlaczego? mimo że postać jest cicha i nie ma własnego "charakteru" ma w sobie to coś,

co spowodowało że ta seria mineła mi miło i przyjemnie.

Co do waszych postów, ciekawii mnie czemu nikt nie wymienił postaci z death note, one piece czy chociaż soul eater'a.

Tōshirō Hitsugayi z Bleach, bardzo, ale to bardzo podoba mi się jego zanpakuto. :)

Inyenn, pisze się Toushirou Hitsugaya, człowieku oglądasz, a nie wiesz.

Moją ulubioną postacią jest Luffy z One Piece, ma fajną moc rozciągutki, jest kozakiem, w ostatnich odcinkach ma fajną bliznę na klacie i jest kozakiem, oro!

Avatar przypominający jego wygląd po lewej, pod namem.

Inyenn, pisze się Toushirou Hitsugaya, człowieku oglądasz, a nie wiesz.

Taaa?

Layt Yagami i Ryukpostacie nie zapomniane do konca zycia juz , a napewno zobacze jeszcze wiele razy :D

Kogo wpisac do notesika ?

Kochana Inoue, cicha skryte i chce "podbic" caly swiat. Pragnie nie byc useless! ( Odcinek Inoue z Matsumoto w łazience ftw ? )

Hiraga Saito z Zero no Tsukaima, i to się dłuuuugo nie zmieni :D

NARUTO.

ODWAŻNY MŁODZIENIEC :D

ZABAWNY JAK JA :D

OGÓLNIE SPOKO.

co? Naruto? dzieciak z ADHD biegający w żółtym dresie i do tego idiota

Hiro Hirono z Ef-a tale of memories

Ryuuji z Dragon Crisis

Kira Izuru z Bleach

Ulquiorra Schiffer y Bleach

Ichika z Infinite Stratos

Kinji z Hidan no Aria

To jest 6 moich ulubionych postaci,bo nie mogłem zdecydować, który jest numerem jeden.

Aha i nigdy nie wybaczę ludziom i twórcom, że nazywają Naruto ninja. To jest niedopuszczalne.

Black Star [Anime/Manga: Soul Eater] - postać wszechstronnie uzdolniona, zabawna, potrafi docenić przyjaźń, fajnie wygląda, posiada ciekawe reakcje na różne tematy, bardzo pomysłowa i twórcza, ma piękne marzenie. Po za tym dobry kompan oraz osoba, która nie poddaje się i stara się rozwijać nawet w tedy, gdy wszystko inne jest przeciwko niemu.

Mam go w avatarze ^^ Po więcej informacji odsyłam do anime/mangi Soul Eater :}

Wreszcie jakieś sensowne anime, co do sporów z nazwami, proszę przestańcie :P

Według mnie ten temat nie ma sensu, bo dyskusji raczej to się nie poprowadzi a po napisaniu jednego postu już nie ma czego zrobić, tyle ode mnie.

Żeby nie offtopować, dlaczego wielu z was wybiera naruto za ulubioną postać? toż jest masa innych, ciekawszych postaci. Chyba że nie oglądaliście niczego innego, to już inna sprawa.

Vegeta z Dragon Ball! Porywisty książe Sayianin z planety Vegeta, który przybył w Dragon Ball Z na Ziemię ze swoją ekipą by ją zniszczyć. Na początku Z wróg Goku, pod koniec Sagi Buu, najlepszy przyjaciel i choć od zawsze konkurent. Jego książęca duma i honor nie pozwala mu nawet na uratowanie swojego życia przez kogoś innego. A tym innym był oczywiście Goku. Goku zawsze był od niego o krok lepszy. Vegeta nigdy nie zdobył SSJ3 i choć w GT dzięki falom Bulmy (swojej żony) przybrał formę Golden Ozaru, a następnie SSJ4. Nie zabił NIGDY żadnego przeciwnika. Tylko przypadkem wymordował swoim skillem dziesiątki tysięcy cywilów i pewnie małych żyjątek :D

Mój topic z 2009 odżył. : * łiiiii !

DZIĘKUJĘ MOIM FANOM ZA WSPARCIE !