ja nie wiem jak was moze wkurzac wydawanie awekningow nie na raz? wow 3 miesiace i kazdy bedzie mial swojego awekninga. ja jestem cierpliwy (sam nie mam jeszcze swojego awekninga i jakos sie nie denerwuje). koniec koncow w grudniu wszyscy beda mieli swoje awekningi.
W wowie pvp jest przyjemniejszy? Ogolnie chyba jako jedyny na tym forum mialem w 2003 bete wowa + do koncowki wotlka gralem w niego hardcorowo (pve jak i pvp) i tam jakos tez balans postaci kulal ale oczywyscie to w bdo jest zly balansik a w wowie super zbalansowene klasy. hipokryci
Ja jestem spokojnym czlowiekem ale triggujecie mnie wywalaniem wad bdo nie znajac realiow czy grajac w ta gre przez tydzien po premierze.
mi sie wydaje ze tylko widzicie napis P2W i to dziala na was jak plachta na byka, dostajecie klapki na oczy i jedziecie po bdo mijajac sie z prawda tylko zeby ukarac kakao za wyimaginowane p2w.
ja rozumiem ze ciezko wam wydac 10 euro na gre bo jak nie jest F2P to jest z gory zla. ja to rozumiem, to jest nasza narodowa cecha jak cos jest darmowe to jest dobre jak nie to do kosza, ale byscie chociaz mogli o ciut obiektywizmu postarac (nie jak ten troll guru) i naprawde bez calych tycch uprzedzen p2w i b2p.
ps: jak ktos moze porownywac wpowa do bdo. to sa dwie rozne gry. i jakos roznicy w ai mobow nie widze miedzy wow a bdo. (nie mowie tu o oskryptowanych bossach bo to nie ai).
Powiedzial bym ze pve jest bardziej skillowe w bdo niz w wowie bo jak siedzisz na spocie to musisz aktualnie unikac ciosow mobw a w bdo jak juz zrobi animacje uderzenia mobek to odskok nic nie da bo i tak dostaniesz hita lol