Vanziom Game S4 - Gra bogów[Zasady i Rekrutacja]

Ehm. Pisałem omedze, że u mnie podejrzany jest on - mydleniem oczu na temat karthasa i podlizywanie mu się było dziwne. 2 w kolejce był byczek z Rexim - taki był mój i omegi (chyba) typ.

karthas - mistrz intrygi - napisanie do mnie i wprowadzenie mnie w taki tok myślenia, że omega może być podejrzany - bezcenne.

Myślałem sam : 'o cwaniaczki, młodzieniaszki, kumple - będą chcieli mnie spalić żeby 1 z nich wygrał - 1 jest zły a 2 dobry ... ale ... ale dlaczego karthas mnie namawia na złe? może on ma racje - może omega ... niby kimś tam był ale różne cuda się zdarzają'' - stąd wziął się mój prowokatorski ton w stosunku do omegi.

Karthas +1 - świetna zagrywka

Heh, dzięki;D Starałem się jak mogłem, plan był taki.

Podburzyć ciebie do głosu na Omusia.

Omusia zamydlić fałszywym prorokiem byczskiem, bo podejrzewał go, więc namówiłem byczka do udawania proroka, a Omusia aby popytał kto jest kim i trafił na byczka xd

Miał sprawdzić Rexina(straciłby wtedy na 3 dni skilla;d)

I dzień zakończyłby się

-Spalenie ciebie Coffe ;D

-Atak demonów na Omege

Btw. To zdziwienie Omusia na gg gdy pisał mi, że byczsek to Prorok;D

mało brakło, a miałbym zawał xd

Hah! Tak jak pisałem - świetne - poprostu Chapeau Bas!

Zapisz i mnie.

A ja juz po swojej śmierci znalem 90% klas xD . Ktoś tam pisal ze ludzie są OP , nie do końca bo ostatnio to zlo bylo imba , a tu jest dużo klas co wcale nie musza pomagac dobrym

Chętnie dołączę do was.

No cóż - dałem się za przeproszeniem "wyc***ać karthasowi, który został przejęty. No cóż

Tak btw. zapisz mnie do tej gierki.

Wiesz omega podejrzewam że za bardzo byliście zadowoleni tym iż zabiliście drugiego demona aby normalnie przemyśleć pewne sprawy

A o to filmik który ładnie ocenia tą sytuację z mesjaszem z perspektywy demona :D

Myślałem, że jakby było przejęcie kolejnego demona - byłoby o tym info, a tu lipa ;D

Czy jesteśmy gotowi na swój los tym razem ?. Co raz więcej śmiałków jest tutaj aby zawrzeć pokuj ze złem lub dobrem; teraz będzie inaczej wieśniacy otkrzymali moce z nieba oraz piekła. Komu będziemy służyć panu czy złym mocą ?. Wreszcie nasze przeznaczenie pokroć zależy od nas.

@ Omega, tak na prawdę to było info, wystarczyło się zastanowić dlaczego Demony nikogo nie zabiły :D

Dokładnie. Demonów było 2. Czy to nie dziwne troszki że cel ich ataku przeżył :D ?

Karthas, istota o silnym instynkcie przetrwania ;D

Wiesz... Karthas zawsze potrafił przetrwać ataki tych złych w poprzednich sezonach nawet kilka razy :D

Karth immortal xD

No w sumie tym razem też przetrwał ;D

Hejka wszystkim jestem nowy na forum i chciałbym dołączyć do gry.Tylko niezbyt wiem o co w tej grze chodzi to coś takiego jak Demon Eaters tak?Że każdy głosuje kogo spalić na stosie? Mógłby mi ktoś dokładnie na PW wytłumaczyć.Proszę o dołączenie.

Podobne ale to jest od vanzioma i moje( w sensie fabuły i tekstu)

Napisałem już na PW

Tylko jedno ostrzeżenie, jako że jesteś nowy to proszę bardzo, nie trolluj, nic dobrego z tego nie wyniknie, uwierz mi.