Vindictus World Private Server

Witam.Pobrałem vindictusa przez torrent i przy odpaleniu gry wyskakuje mi taki o to błąd: http://imgur.com/a/d7aro Pomoże ktoś?

No i na jaką cholere prywatny serwer do Vindictusa? Ta gra jest tak prosta, że granie na prywatnym serwerze to totalna głupota. Co Wam z tego zwiększonego dropu? No i powodzenia w robieniu endgame raidów, których nie zrobicie sami, a na tym prywatnym serwerze wątpię byście znaleźli party. Jak się postarasz to na globalnym serwerze 90 lvl wbijesz w 2 dni.

@worior3 Spróbuj odpalić z lokalizacji gry (jako administrator). Jak nie zadziała, to próbowałbym jeszcze w trybie zgodności z Win7. A jeżeli chodzi o różnice priva do wersji oficjalnej, to w sumie nawet się trochę cieszę, bo coś mi się wydaje, że Nexon NA chętniej przywita nasze portfele niż nas jako graczy (póki co czekam jeszcze jak sprawa z Tir Coin'ami się rozwinie, ale na tą chwilę jestem sceptycznie nastawiony).

Tak btw 200% znaczy x2 bo bazowa wartość to 100. Sam bym postawił serwer ale mam problem z paroma funkcjami :D z którymi się teraz borykam. Client w ogóle nie jest zabezpieczony, zwykłe kopiuj wklej z RZ jeszcze parę rzeczy zerżniętych z moich "Release", normalnie żenada. Nie ma żadnego auth systemu, możesz wpisać byle jakie hasło a i tak ci wejdzie login(pozostaje jeszcze 2 hasło). heroes.db3 też niezabezpieczone tak więc spokojnie można sobie modyfikować co chcesz po stronie clienta. Pozdrawiam

U mnie gra działa bez zarzutów. Zaskakująco sporo ludzi biega po ch1 w colhen.

U mnie gra działa bez zarzutów. Zaskakująco sporo ludzi biega po ch1 w colhen. 

Dokładnie. Sam się zdziwiłem. Bardzo podoba mi się ten koncept i liczę że coś z tego wyjdzie.

Jestem pozytywnie zaskoczony! Ponieważ gra działa jak na razie lepiej niż na globcu. Biega paru chłopa po Colhen nie wiem jak w innym miastach np. Rotcheste i w Melinie. Raty są w sam raz! 500% czy nawet 1000% exp to nie dużo, więc nie rozumiem tego oburzenia parę postów wyżej. W Vindictusie chodzi tylko i wyłącznie o end-game content nie ma sensu siedzieć na nisko levelowym contencie i farmić dungi. Reasumując na pierwszy rzut oka same pozytywy. Polecam!

Oburzenie to pewnie o mnie, to był mój błąd. Przyzwyczajony do pisania rat tak jak na privach L2, myślałem że to będą raty x500, co nie miałoby najmniejszego sensu :v

Oburzenie to pewnie o mnie, to był mój błąd. Przyzwyczajony do pisania rat tak jak na privach L2, myślałem że to będą raty x500, co nie miałoby najmniejszego sensu 

No! Masz szczęście, bo już stałem pod Twoim blokiem!

Ciekawy pomysł. Vindictus EU tylko się stacza, nie grałem już chyba z 1,5 roku, może taki prywatny serwer będzie dobry do pogrania i bez aż takiego P2W i gry opanowanej przez ludzi wydający setki euro tygodniowo na grę. Przetestuję jutro.

Poprzeczka wysoko nie jest, oryginalny Vindictus ani nie chodzi specjalnie dobrze, ani nie jest specjalnie stabliny, serwery są na korbkę, straszliwe P2W i dzieci item shopu wszędzie. Tu na prawdę nie ma za bardzo jak wypaść gorszej niż oryginał. O ile będzie stabilnie i będzie trochę ludzi to powinno być przyjemnie.

I mnie nie dziala stabilnie. Przy loadingach zwiesza sie na kilka sekund. Na globcu dziala duzo szybciej.

Ludzi to moze z 3 na krzyz widzialem.

I mnie nie dziala stabilnie. Przy loadingach zwiesza sie na kilka sekund. Na globcu dziala duzo szybciej.

Ludzi to moze z 3 na krzyz widzialem.

U mnie całkowite przeciwieństwo - gra chodzi lepiej niż global. Na plusie kilka fpsów i brak stutteringu. Zero zwiech i crashy.

Ja z kolei widuje o wiele więcej osób. Codziennie ich przybywa. Na ch1 w colhen i malinie potrafi być całkiem tłoczno.

Polecam vindictusworld głównie z powodu darmowego beauty shop i ogólnodostępnych runek, megafonów etc. Gra się naprawdę przyjemnie. Jeśli ludzi wciąż będzie przybywać, to prawdopodobnie postaramy się ze znajomymi założyć polską gildię. Ts'a już mamy. ^_^

Obecnie ten serwer to naprawdę dobra i realna alternatywa dla globala. Potrzeba mu tylko dobrej reklamy i całkiem możliwe, że zaobserwujemy spory exodus z p2w serwerów nexona.

U mnie gra działa o wiele lepiej niż Vindictus EU. Ludzi też całkiem sporo (biorąc pod uwagę fakt, że to prywatny serwer), mam spore oczekiwania względem tego serwera.

Mam problem nie mogę się zarejestrować na stronie/launcherze/w środku gry ktoś miał ten problem? sprawa juz zalatwiona

Jakas ekipa jest?:)

Jest nas czworo osób, które kiedyś grały na globalu. Jeśli serwer wciąż będzie się rozwijał, a admini zajmą się naprawą bugów, to pewnie będziemy zakładać polską gildę. Póki co gramy 4fun i czekamy na rozwój wypadków.

Najgorzej będzie wbić tytuły od nowa :P

Najgorzej będzie wbić tytuły od nowa  

Żartujesz sobie, prawda? :rolleyes:

Żartujesz sobie, prawda? 

Nie lubię takiej zabawy w stylu zabij to w określonym styl 100 razy itp. Niby to grind (i wyzwanie ze strony świata gry, za co właśnie ją lubię), ale jakoś wbijanie tego x razy robi się już nużące. Wolałbym od razu ganiać po end-game'owym contencie (a przynajmniej tym co jest póki co dostępne).

Ale nikt nie każe Ci robić tytułów, co wpadnie to wpadnie. Resztę olej!