Chodzi wam ? Jak zrobić konto :D?
Vindictus World Private Server
Logujesz się i samo konto się tworzy
Działa dzięki
Dobra, trochę pograłem. Wydajność jest podobna jak na globalu, bo wynika ona z ograniczeń silnika i DX9 który nie potrafi odpowiednio korzystać z zasobów przy mocniejszym sprzęcie, przy słabszym z resztą też, ale w takim przypadku raczej prędzej się trafi na ograniczenie wydajności sprzętu niż silnika gry. W każdym razie kończy się to tak, że są spadki FPS mimo że użycie CPU i GPU nie przekracza 30%. Ale mniejsza, to jest rzecz stała i żaden priv tego nie zmieni. Co do lagów, to raz trafiło mi się coś takiego że biłem i dopiero po sekundzie było widać tego efekt, takie opóźnienie, ale poza tym było stabilnie.
Serwer na pewno początkujący, praktycznie pusty market itp, ale na pewno będę go miał na uwadze i jeżeli się rozwinie to zagram. Co prawda od kiedy mam pełnoprawny PC do gier to niesamowicie irytują mnie gry na jakichś archaicznych silnikach które same siebie nie potrafią dźwignąć, no ale tak jest w przypadku większości gier MMO i tym podobnych.
Przepraszam że pytam ale widocznie nie jestem w temacie. Dlaczego Vindictus ma prywatny serwer? Co się stało w takim razie z globalem ?
Przepraszam że pytam ale widocznie nie jestem w temacie. Dlaczego Vindictus ma prywatny serwer? Co się stało w takim razie z globalem ?
5 miesięcy temu Koreańczyk z nickiem IAM opublikował pierwsze zdjęcia jakoby postiadał pliki serwerowe vindictusa, pokazywał bronie +15 oraz nicki których nie da się ustawić. 2 miesiące po tym zdarzeniu na RAGEZONE pojawił się leak z plikami z marca 2016 roku wraz z clientem. Paru użytkowników RZ postanowiło szukać dalej, dlatego po 2-3 dniach pojawił się repack z gotowymi już plikami. Serwer działa na kliencie 1.65 EU z Binkami własnie z marca 2016. Serwer można maksymalnie zaktualizować do wersji 1.70 tylko bez deli (nowej postaci) oraz dungów gdyż stare .dll nie obsługuje nowych funkcji. TZW "Elita" która coś umie posiada już Source Code serwera vindictusa który nie udostępniła i nie udostępni.
Serwer jest od wczoraj off? Wbijam do gry wybieram start ale niemogę wpisać żadnych danych żeby się zalogować, wczoraj wieczorem tez tak miałem.
Serwer jest od wczoraj off? Wbijam do gry wybieram start ale niemogę wpisać żadnych danych żeby się zalogować, wczoraj wieczorem tez tak miałem.
Serwer działa. Czasem nie da rady wpisać danych przy logowaniu jeśli w czasie ładowania się ją minimalizujesz.
do usunięcia
Czy serwerek jeszcze działa ?
Działa.
Działa.
Coś stronka nie wczytuje mi Skąd to pobrać ?
Do usunięcia.
Sorry, za odkop. ale czy ten serwer dalej istnieje, czy upadł? Chętnie bym pograł w Vindictusa, ale pamiętam, że gdy grałem strasznie denerwował Mnie Item Shop i byłem też łasy na customizację postaci (nadal marzę o stroju księdza). Poza tym nie wiem jaka jest sytuacja globala. Jeśli ktoś ma jakieś informacje to bardzo bym poprosił. Ewentualnie prosiłbym o zaproponowanie innego priv'a o ile takie istnieją.
Upadł dawno temu.
Wczoraj na reddicie pojawiła się informacja o prywatnym serwerze do vindictusa:
http://www.vindictusworld.com/
Na papierze wygląda to całkiem ciekawie. Wyraźnie poprawiono drop rate i exp rate. Sporo przedmiotów z cash shopu jak np runy, megafony i ampułki są do kupienia u npc w grze. Na plus można też zaliczyć komunikację z właścicielami serwera, którzy aktywnie udzielają się na forum i wprowadzają w życie sugestie graczy.
Wraz ze znajomymi jestem w trakcie pobierania, aby dokładnie przetestować serwer. Jeśli vindictus world utrzyma się przez najbliższy czas i twórcy zadbają o odpowiednią reklamę, może on stać się realną alternatywą dla umierającej wersji Eu.