W co gracie?

Grałem w te mx vs atv i najbardziej mi się muzyka podoba :->

Cs i Kiedyś maniak tibi wejdz każdyp plx

http://djknemesis.com

kurde ten mx vs atv wciąga jak cholera!! i wbrew pozorom, nie jest wcale taki prosty ;P

ja gram w TIBIE mam obecnie knighta lvl19 i paladyna lvl 18 no i w gladiatusa czasem lvl 15 na serwie 12

ja obecnie gram w lost-zagubieni :-P gra zrobiona na podstawie serialu,bardzo wciągająca.

w sumie nie wiem czy to sie zalicza do MMORPG :-/ ale pewnie tak,mozecie sprawdzic i zagrac klikajac w moj baner lub link ;-)

Cóż teraz mogę do listy gier dodać jeszcze WoWa :-> Cofam co mówiłem o sunwellu. Nie mam pojęcia jakim cudem dostał się do top10. Pełno bugów, co chwila rozłącza, często cofa itemki (dzisiaj wchodzę na wowa i zamiast 20 lvla mam 18). Albo przykład bugsa: zabili mnie na terenie wulkanicznym dla 60 lvla. A mój duch zamiast z miejscowego cmentarza, pojawił się na wyspie krasnoludów! Więc poszedłem za strzałką do ciała którego tam nie było. Reloga zrobiłem i już nie mogłem wstąpić do gry. Dopiero po kilku dniach obudziłem się właśnie z tym 18 lvlem w jakimś miejscu, w którym nigdy nie byłem... Itemki cofa co najmniej raz dziennie.

@ Trochę nie na temat. Przynajmniej wiecie gdzie nie grać :-P

a ja ostatnio straciłem 3 dni z życia za sprawą KOtOR2 i ciemnej strony mocy 8-)

No cóż aktualnie pogrywam w Turoka oraz Wiedźmina.Turok to naprawdę fajna gra której wielkim atutem są dinozaury echhh pamiętam czas spędzony przy Dino Crisis i ta gra przypadła mi do gustu ;).

Wiedźmina przeszedłem po stronie Zakonu jakoś specjalnie nie czułem w sobie nieludzia ani konieczności pomocy elfom poz atym Zygryd mnie urzekł swoją dobrocią i ideałami.

No cóż aktualnie pogrywam w Turoka oraz Wiedźmina.Turok to naprawdę fajna gra której wielkim atutem są dinozaury echhh pamiętam czas spędzony przy Dino Crisis i ta gra przypadła mi do gustu .Wiedźmina przeszedłem po stronie Zakonu jakoś specjalnie nie czułem w sobie nieludzia ani konieczności pomocy elfom poz atym Zygryd mnie urzekł swoją dobrocią i ideałami.

no no idealy idealami a potem wyszlo szydlo z worka :D

Co do Turoka nowego.... sredniak

Aktualnie gram w wiedźmina,war rocka,shayie,kicks online,S4 League i w wolnych chwilach w GW

Sorka zapomniałem się zalogować i napisałem post jako gość mój błąd

Ja gram aktualnie w Shaiya z innymi ziomkami z tego forum :-P

A w co gram ogólnie, gry, w które gram gdy tylko najdzie mnie ochota, okresami poprostu takie które przechodzę robię przerwe i znowu do nich wracam to np. Gothic, Scred, Quake III Arena, Twierdza krzyżowiec, Robin Hood Legenda Sherwood i inne stare ale JARE gry :-D

Ostatnio przeszłem STALKERA: Cien Czarnobyla i dodatek... a raczej nawet 2 czesc Czyste Niebo. I jak 1 STALKER mi sie podobal srednio to juz Czyste Niebo mi sie podobalo nawet bardzo... choc pod koniec troche spalili gre bo zrobili juz czystego FPS'a.... niby o to chodzi ale lekka przeginka jak 1 gosc rozwala cala armie :D Ale ogolnie podoba mi sie klimat Zony i to co soba reprezentuje. Polecam bardzo :D

gram w crisis i cod 4

War Rock i STAR WARS: Jedi Knight - Jedi Academy na multi

WoW, EF, trochę w Dofusa.

Ja gram w Test Drive Unlimited (najlepsza samochodówka świata, Test drive 1 było 1 arcadową samochodówką na PC i konsole), Oblivion (Najlepszy RPG, ciągle zachwyca grafiką), Age of Empieres 3 (zagrajcie w sieci- dowiecie się, dlaczego)

Oblivion (Najlepszy RPG, ciągle zachwyca grafiką

mam nadzieje, ze to tylko zart. oblivion jest nudny, plytki, monotonny. wydaje mi sie, ze zostal tak cieplo przyjety, wlasnie ze wzgledu na grafike. odpapilem obliviona calkiem niedawno, aby zobaczyc, czym tak sie podniecalem , gdy byla jego premiera. i co? gdy grafika juz nie zachwyca, a fizyka nie robi wrazenia, to dochodzimy do tej wazniejszej czesci gry. fabul;a tragedia (chyba jeden z najwazniejszych elementow gry rpg), klimat ? nie wiem, do mnie on nie trafia. wszystko jakies takie ladne, kolorowe...nie wiem jak gra wygklada dalej. mi si eudalo z nia wytrzymac jakies 10-15 h (wiem, duzy przedzial, ale nie pamietam ile to bylo dokladnie). potem zasnalem, a gdy sie obudzilem, to troche zniesmaczony usunalem gre z mojego twardziela. sayonara oblivion! (szkoda, ze ci sami ludzie zrobili fallout3:/)

Jemu się podoba a tobie nie. Proste :->

pisze tylko co mi sie nie podoba. proste.