Ja gram w sublustrum i troch w bfbc2
W co gracie?
PSP to urządzenie które jest stworzone dla ludzi z koślawymi palcmi (bez obrazy). Kuzyn kupil to... pogral 2 dni i sprzedal na allegro bo tak wielkiego syfu nie widzial dawno. A samo PSP czerpie chyba pamiec ram z powietrza...
PSP czerpie pamiec ram z... pamieci ram Starsze modele maja wbudowane 32MB, nowsze 64MB. Z tymi koslawymi palcami to nie kumam.. to kuzyn pada sony tez w reku nie moze utrzymac?
ja teraz pykam w Hitmana w CDA było, świetna gra
Ja gram w moda do HL2 insurgency i jeszcze w cs 1.6
Ja to samo co kolega Warcraft942, czyli Hitman Krawa Forsa. Bylo w CDA, a ja jakos nigdy nie moglem sie przekonac do tej gry. Teraz postanowilem dac jej jeszcze jedna szanse i poki co jestem bardzo zadowolony: ).
A więc tak:
CS:Source to moja "główna" gra ;D najwięcej w nią gram :]
Battle Of Immortals - narazie nie gram, czekam na OB .O i zeby nie robić nowego tematu mam pytanie co do BoI i 5k ZEN które to zostały dodane do każdego aktywnego konta
Czy po kasacji postaci (po CB) straci się te ZEN'y?.
Allods Online-Czasami, testuje postacie, latam od Ligi do Imperium itp ;p (czekam na finnal version)
A z single to gram w Jade Empire no i przechodzę 2 raz Krwawą Forsę z CDA
obecnie szukam mmo, ale czasami w sanitarium.
Ja lubię grać w M2:TW, CoD'a 4 i 5, Wolfensteina ET i Mount&Blade, trochę w MU. Aktualnie szukam MMORPG.
Championship Manager 10 oraz Counter Strike 1.6. Aktualnie szukam ciekawej gry MMORPG
Ostatnio pykam w cod 6 i BC2
Age of Empires III z obydwoma dodatkami na ESO
od wtorku (bo wtedy powinien się zjawić pan listonosz )w StarCrafta II
bf Heroes
American McGee's Alice :F.
Dragon Age: Origin's, Wiedźmin, Gothic I oraz II, Diablo II.
League of Legends, Alien swarm(czekam na mody) no i staram się o disciples III.
Przed chwilą przeszedłem Mass Effect'a i zabieram się za 2 ;D
Teraz Fifa Online, a wieczorkiem DDO.
Przed chwilą przeszedłem Mass Effect'a i zabieram się za 2 ;D
Mass Effect to bardzo fajna gra. Ale 2 czesc jakos nie specialnie mi sie spodobala. znudzila mnie po 2h.
Mass Effect to bardzo fajna gra. Ale 2 czesc jakos nie specialnie mi sie spodobala. znudzila mnie po 2h.
1 na początku w tych misjach w Cytadeli nudziło mnie, ale jak już polecieliśmy na kolejną planetę i kolejną itd, gra mnie naprawdę wciągnęła, super zróżnicowane planety, wciągająca fabuła, nic tylko przejść jeszcze raz ;]
A 2, dwójka...z 2 zrobili shootera z słabym rozwojem postaci...i mierną fabułą.
Obecnie Silkroad Online (vsro),jutro obczaje co dzieje sie w Dragonice i po reinstallu windowsa obczaje jak mi RoM smiga
Obecinie Sun Online ale juz powoli mi sie nudzi i bede szukal dalej ;p