W co gracie?

A ja znowu gram w Obliviona. A poza tym w:

-Red faction: Guerrilla

-Risen

-AirRivals

Chyba jako jedyny tutaj w DDO...

Gothic II Noc Kruka poraz 7 ^^

@crracked patrze ,ze juz moda na DDO sie skonczyla na tym forum :D O ile pamietam jakies 3tyg temu to sporo osob gralo jeszcze :D

Bo MMO juz sa nudne.... kazdy sprowadza sie do tego samego :D

Bo MMO juz sa nudne.... kazdy sprowadza sie do tego samego

piwo dla tego pana ^^

Teraz gram tylko w:

- Counter-Strike:Source

- Allods Online

- Peggle

No to tak:

1. Gothic 1 -po raz 3

2. Gothic 2 -po raz 5

3. Gothic 3 -po raz 6 (nigdy nie umiem wytrzymać do końca gry bo taka nuda :P )

4. Mafia

5. Tibia (Rofl) !! :)

Ja obecnie pogrywam w Allods ^^

-Oblivion- wiadomo- najlepszy RPG świata...

A co do obliviona to nawet jeśli masz silną postac to będzie tak samo trudno grac jak na słabej według mnie to jedyna jego wada :P

Spawn mysle ze nie sa nudne ,poprostu trzeba miec z kim grac. Jakas gildia,znajomi z reala, a nie to jak bot sam robisz Q /grindujesz z nikim nie rozmawiasz . Nawet zeby byla nie wiem jak rozwinieta gra to i tak by ci sie znudzila gdybys gral sam :D

Teraz to oczekuje na dodatek do Gothic'a 1 : Wielka Wojna.

I bede probowal krecic jakis film fabularny w Gothicu NK o ile mi nie bedzie filmik sie zacinal po nagraniu ^^

@Red

Taaa tylko ,ze se poczekamy troche bo dopiero na wakacjach 2010 wyjdzie ;/ No ,ale pisali ze gra bedzie trwala 100+ godzin . Przeczytaj sobie to jesli cie cos wiecej ciekawi ;D http://thedragonmasters.net/log.htm

Jak narazie to bede przechodzil GI Mroczne Tajemnice i jakies inne mody.

Grywalem sobie w Tormenta, ale jakis blad mi wyskoczyl i po zabawie. Dzis bede probowal to naprawic, bo nie chce mi sie grac od poczatku -.=. Mam nadzieje, ze sie uda, bo jak nie, to moje kolejne podejscie do tej gry bedzie klapa (2 razy probowalem to przejsc. 1. Bylem za mlody. 2. Znowu bylem za mlody).

Ostatnio powrocilem do The Path.

Oo Heroic ale mi smaka narobiłeś :P widzę że nie jestem jedynym fanem Gota na tym ForuM :P

Neverwinter nights 2. Sredniak. Gra chce nasladowac wielkie tytuly, takie jak Baldur, czy Torment. W czym to widac? W postaciach. Mamy Sand'a, ktory chce byc jak Edwin. Jest Neshka, ktora ma byc Anna, oraz Kobieta Githzerai, ktora ma byc odpowiednikiem Dakkon'a. Oczywiscie nie musze mowic, ze sa to tylko zwykle podrobki i ni jak sie maja do oryginalow?

Fabularnie jeden wielki zawod. Wszystko jest przewidywalne, bez ikry, jakiejs doroslosci, czy piekna, jakie powinno byc w grze cRPG. Mimo to, gre ukoncze (jestem gdzies w 70%, ale nie wiem, ile czasu mi to zajmie, bo zupelnie mnie nie wchlonelo.

Dzz, co to jest? Patrzyłeś na datę? -Slod

Popylam w s4 leagvue gra fajna akcja ^^

cod4

Juhu nie spamuj! Już kolejny temat z twoją wyczerpującą wypowiedzią! No już se napisz ten temat w Szukam...

Ja powróciłem do CS2D. Kilka bindów i można grać ;]

A ja dalej w Allodsa :).

-Dekaron

-CoD4

A ja ostatnio wrocilem do korzeni :D (dzieki ArmA2 i trybowi WarFare... to taki RTS w 3D) i zaczelem grac w RTSy :D. Teraz mecze Anno 1404(miodna giera :D), WarHammera Down Of War 2 +dodatek (ujdzie), The Settlers 7 (slodka giera). Przymierzam sie tez do Supreme Comander 1 i 2 :)

^ Zacznij od Sup. Com. 1, super gierka. Nie jestem fanem RTS'ow ale w SC1 sie zagrywalem.

@Topic. Aktualnie gram w FF:CC, FFT:WotL, Tekken 6 .. no i ogolnie mecze moja nowa zabawke (PSP). Przyznam ze na poczatku az mnie serce bolalo ze tyle kasy na ten wynalazek wydalem, ale teraz nie zaluje ani grosza. Warte kazdej zlotowki IMO. :D

^ Zacznij od Sup. Com. 1, super gierka. Nie jestem fanem RTS'ow ale w SC1 sie zagrywalem.@Topic. Aktualnie gram w FF:CC, FFT:WotL, Tekken 6 .. no i ogolnie mecze moja nowa zabawke (PSP). Przyznam ze na poczatku az mnie serce bolalo ze tyle kasy na ten wynalazek wydalem, ale teraz nie zaluje ani grosza. Warte kazdej zlotowki IMO.

PSP to urządzenie które jest stworzone dla ludzi z koślawymi palcmi :D (bez obrazy). Kuzyn kupil to... pogral 2 dni i sprzedal na allegro bo tak wielkiego syfu nie widzial dawno. A samo PSP czerpie chyba pamiec ram z powietrza...