Tak jak w temacie Piszcie tytuły , tak z ciekawości temacik wrzuciłem
W co pykacie aktualnie ? :)
Escape From Tarkov w małej przerwie od WoWa. ogram sobie grę do granic chęci do następnego wipe a potem znowu rok przerwy btw sam napisz w co grasz. pozdro.
W nic czekam na coś ciekawego.
Final Fantasy XIV
ja ostatnio stwierdzilem ze nie ma zadnego sensownego mmo aktualnie, wszystko nudne i ograne i sobie nadrabiam singleplayery, final fantasy 7 remake, a potem chce the last of us 1 + 2, jak wyjdzie kingdom hearts 3 na epic store to tez ogram trojeczke
Aktualnie AQ3D i AQW
For Honor
Genshin Impact
Hero Siege
Chronicon
Solo:
Kingdom: New Lands
Kingdom Two Crowns
Monster Sanctuary
Valheim
Valheim, Gloria victis, IRacing, raceroom. Wszystko multi
League of Legends
Naruto Online
Craftopia
Gothic 3 Frosaken Gods
Naruto To Boruto Shinobi Strike
chciałem wrócić do tibii, godzina kontemplacji i rezygnacja z powodu bezdennej studni p2w. jebane exercise laski i boost expy do kuszenia i to pomimo opłacania abonamentu.
chciałem wrócić do bdo, ale jebane value packi i inne czasowe premium serwisy, które sprawiają, że źle się czuje gdy ich nie mam, a kiedy je mam, to czuję presję grania codziennie “bo się zmarnują” a grać codziennie nie mogę i nie chcę, więc pierdolę presję “optymalnego grania”. pomimo wydania 150+ euro wciąż atakują mnie freemium dylematy.
ja chyba już nie lubię mmo…
pozostaje single player.
Genshi Impact
obecnie niema nic ciekawego. czekam na jakis mmorpg gdzie będzie można zarabiać kryptowaluty, bo wtedy nie będe traciła czasu xD
Od czasu do czasu w BDO, czasami ze znajomymi TFT i w wymarłego już prawie BNL.
Pykam w Valoranta w oczekiwaniu na coś ciekawego albo przypływ weny do gry w cokolwiek [ kusi mnie PSO2 bo ma dużo dobrych ocen ]
Royal Quest
Genshinek, Gothiczek II, czasem Valheim
W PokeMMO, póki jest event chińskiego nowego roku.
Naruto Story
Quake Champions
Red Stone dla beki