Tylko valheim, do boju vikingowie
W co pykacie aktualnie ? :)
Star Wars Battlefront2
Deep rock Galactic
Hah teraz wiem jaki masz nick w final fantasy bo stałem dosłownie obok.
co wygrałem?
glownie w poe i warframe, od czasu do czasu wskocze do dywizji 2
Ja głównie mobilniaki gaha takie mało znanne powiedział bym indie oraz czekam na nowego phantasy star a tzn mega update.
Dungeons & Dragons Online, uparłem się na wbicie Racial Completionist.
Tak btw masz też boosty jako prey i jest to darmowe. Po drugie exercise bronie są do nadrabiania skilli, szczególnie knight paladyn. Bierzesz magiczną profkę i mlvl szybko będzie leciał z pacciem. Dobierasz ekipę na bossy i klepiesz do upadłego, zarabiasz na eq boosty i exercise wpn. I to długo ci nie zajmie jak będziesz grał regularnie.
Lineage 2
Czuje się jak w robocie kiedy wiem, że w grze jest jakaś regularność, przez to w 90% mmo głównym zajęciem jest robienie daily, albo grind, nie piszę, że to złe ale myślę ze dużo lepszy byłby element zaskoczenia, coś nieoczekiwanego? o ile można w ten sposób to nazwać, event coś, jakiś zajebisty miecz rzadki, a nie napierdalać w kółko daily questy albo areny, no ile można padać po stunie jak szmata na 2 strzały od jakiegoś azjaty co 2 lata wcześniej ogarnął grę od góry do dołu, co do BDO lecisz w life skille i zarabiasz aż cie stać na najdroższe eq, reszta w porównaniu do tego jest nieopłacalna. Taka moja opinia, prosz bez hejtu
Neverwinter i Conan Exiles
Trickster Online
Call of Duty Cold War. Prestiż 3. Polecam
The World of Magic, LoR, genshin i ogrywam to co mam na switchu. Czasami Warframe na ps4. Chcialbym wrocic do FF14, ale brakuje mi czasu
A po za tym wszyscy zdrowi?
mapleroyals - prywatny server do maplestory
Na konsoli division 2 z Nowym Jorkiem, odyseję, dragon quest XI i Apexa bo przepustką kupiona - jest co robic w wolnej chwili
Tibia - sentyment do gry, wiem co tam jest i czego się spodziewać, więc nie narzekam Ogólnie to czekam na Elyon, Ashes of Creation, Crimson Desert i New World.
Destiny 2
Lineage 2
W finansowej przerwie od FF14 zagrywam się w Neverwintera.