W co pykacie aktualnie ? :)

Path of Exile,
MTG Arena,
Magic: Legends Alpha

tak tak dzięki za troske :*. A co z tobą? Wziałeś tabletki co psychiatra przepisał czy znowu zapomniałeś?

Entropia Universe
godzinkę dziennie HEARTHSTONE lub CHROMA : Blooms and Blights

ROGUE COMPANY
BLOOD OF STEEL
polecam

raz na tydzien wejde do wowa, a tak to ostatnio dla beki ogame z ziomalami w firmie.

w nic od poł roku kompletnie nic sensownego nie mogę dla siebie znaleźć. Jedyne co mnie wciągneło na dłużej niż kilka godzin to testy New Worlda ale to jeszcze pół roku czekania na premierę (dziś podali date 31 sierpień premiery i 20 Lipiec zamkniętego beta:)

Baldurs Gate.
Solo.

20210216203111_1

Czyli tak naprawde wiekszosc z was nie gra w mmorpg …a siedzicie na portalu o mmorpg xD

Wow- nie mq nic lepszego na obecna chwile.

Yup, bo to nie jest portal tylko dla osób grających w mmorpg…

Ja nigdy w tibie nie grałem. 2 tygodnie temu kupiłem pacca, żeby grę przetestować i gra się super. Znów czuję się jak za dzieciaka grało się w metka czy coś i odkrywało świat, różne miejsca. A tibia ma tego milion razy więcej niż metin. Jak nie masz parcia na topkę to po co się śpieszyć, offline trening robi robotę. A lecenie po level na złamanie karku odbiera przyjemność z samej gry, oczywiście wiem, że każdy czerpie przyjemność z różnych aspektów. Ale wydaje mi się, że warto podejść bardziej rpg do gry niż lecieć po coraz większe cyferki kosztem wszystkiego. Mi to bardzo pomogło, czasem pogram godzinę czasem tylko offline odświeżę, a dzięki takim dniom jak dzisiaj mogłem sobie pozwolić na zarwanie nocki przy tibii i robieniu bestiarki.

Od jakiegoś pół roku grywam w Tibie na OTS high evo, najcześciej wbijam na start, bawie sie dwa/trzy tygodnie potem robie sobie przerwę
Obecnie Archlight Online

Wcześniej grałem głownie Overwatch i 1.5r w BlackDesert < w bdo to maniaczyłem ostro
Jeszcze wcześniej privy w Lineage 2, Paladins

Ja jakim świecie gracie w te tibię?

Wiadomo że World of Warcraft :heart:

Damora

Obecnie zacząłem grać w Runescape 3

Również Damora :wink:

Zauważyłam że jest darmowy 96 h w FF więc przez najbliższe 96h pogram w Finala