Ja w LoL'a i Wow'a na globalu
+1
Z tą różnicą, że w WoW'a zdecydowanie, zdecydowanie więcej.
Aha no i jeszcze w NFS:World.
Ja w LoL'a i Wow'a na globalu
+1
Z tą różnicą, że w WoW'a zdecydowanie, zdecydowanie więcej.
Aha no i jeszcze w NFS:World.
Ja z dwoma kumplami w "metka" na EliteMt2 pogrywamy
Ja pogrywam teraz w Lola
Taki temat juz istnieje i chcialbym oba je polaczyc, ale nie moge znalezc tego poprzedniego... Dlatego zdejme komus warna, jesli znajdzie mi tamten stary temat, bo cos nie chce mi wyszukiwarka znalezc ; p.
Ja gram w L2 i LOLa w obu przypadkach na serverach europejskich.
A jak to mi się znudzi to przejdę na mój zestaw nr2 czyli: MU,SUN i WOT.
Nie mam zbytnio tytułów, bawię się teraz w singlach, bo po prostu uważam, że ma nic godnego na rynku, a nie chcę dwóch stówek na TOR'a wywalać. Grałem ostatnio tylko w CB Eligium.
@Dzz
Ja W LoL'a,Guild Wars,L2 i NFS:World
Xaorus - nie przesadzaj, nie za kilka tysięcy . Niedawno wymieniałem kartę grafiki i kupiłem większą ilość ramu. Cudów się nie spodziewam, ale wejść i dać się grac powinno. Zresztą skąd wniosek, że gra potrzebuje komputera z NASA? Co prawda można tak wnioskować po grafice, ale nic jeszcze nie jest potwierdzone. Nie znamy nawet przybliżonych wymagań systemowych. Według mnie gra będzie miała bardzo dobrą optymalizację. W końcu w tych 50GB musi coś być.
Kingdom Under Fire II to jedna z 4 gier, w jakie zamierzam zagrać w 2012r. Są to kolejno: BioShock Infinite, DMC 5, Mass Effect 3 i wspomniana wcześniej gra
Ja w oczekiwaniu na Darkness and Light (mój N1, o którym pisał Guru [chyba się gry nie doczekam]), The Secret World, a także Titana* od Blizzarda, pogrywam sobie w Blacklight: Retribution, Guild Wars (ogólnie, to tylko kupuję Destroyer Weapon, wbijam SS, zjadam itemki na AP i kończę) i od czasu do czasu, ale bardzo rzadko, w Black Prophecy.
*nazwa robocza gry
A ja pogrywam w Drakensang Online razem z Tatą
ja grywam w cabal online i LoLa
Obecnie - Dragona jak mam czas, LoL jak mam czas, GW2 i Diablo 3 (chociaż to już nie MMO) jak wyjdą. I jak będę miał czas.
Obecnie gram w Twelve Sky 2 wersja US przez Aeria games, frakcja jinong. Jednakże, myślę żeby coś innego pograć
Digimon Masters oraz Mu Online
Ja gram w World of Warcraft na serwerze Theatre of Dreams
World of Warcraft cataclysm serwer Freakz i w BF BC 2
Lineage 2 na Shilen i War of Immortals ostatnio. Jakoś to drugie mnie przyciągnęło. Trochę lipne, ale w oczekiwaniu na GW2 i Diablo 3 za bardzo nic mi nie zostało. ;]
Grałbym w WoWa, ale privy już dawno straciły swój urok, cataclysm jest zabugowane na potęgę, a 2.4.3 i 3.3.5 są już nudne i przereklamowane. Może bym czegoś poszukał, ale wierzę, że GW2 wyjdzie w 1 kwartale tego roku, więc narazie cierpliwie czekam. Tak to zostaje LoL, albo jakieś single playery.
A ja gram w Requiem, w oczekiwaniu... Na nic