Wiem, że napisze na inny temat, ale mam pytanie do graczy RoM-a,, o ile tacy tu są.
Mianowicie. Czy da się normalnie w niego grać bez item shop-a?
Czy muszę wywalać na to kase?
Wiem, że napisze na inny temat, ale mam pytanie do graczy RoM-a,, o ile tacy tu są.
Mianowicie. Czy da się normalnie w niego grać bez item shop-a?
Czy muszę wywalać na to kase?
Da sie, ale różnica w np. HP bedzie diametralna( ok. 20k różnicy). Jasne da się mulić w RoMa bez grosza, ale będzie Ci trudniej niż Is'owcą
Ja na razie gram w World of Tanks, CS2D(nie śmiać się xd), Dragon Nest (myślicie żeby rzucić go na rzecz Vindictusa?), oraz wyczekuję World of Battleships. Czy w grach powyżej wymienionych znacie jakieś fajne polskie gildie/klany( i na jakim świecie)?
Obecnie Dungeons & Dragons, Cabal Online, WarSpear Online, Star Wars Knight of the Old Republic i jak zawsze Fotball Manager 2012
ja sobie popykuje w World of Tanks , czasem w battlefield p4f, bloodline champions i Minecraft
Obecnie nie mogę oderwać się od Jade Dynasty i Blackshota.
Ja gram w LOLa jeżeli można to nazwać MMO, może Aion F2P zmieni moją sytuację o ile się go doczekam.
Ja se pogrywam ostatnio w Lola, Dragon Nesta, TF2 jeśli to mmo, czasami uwaga nie śmiac się!!!!! Nostale.
Ja osobiście gram ze znajomym w Mythos'a całkiem fajna gra i przypadła mi jakoś do gustu.
ostatnio 4story ... szkoda czasu było
rift
teraz tez c9 i aion o/
Cs, stale od 5 lat podajże. A i w przerwach no life w cs'ie naparzam w Elsworda.
Dragon Nest ale nie mam z kim grać

League of Legends, czyli w skrócie LoL i jest to MoBA (Multiplayer Online Battle Arena).
O co w tym chodzi?
Cel gry jest prosty: zniszcz baze wroga(tutaj nazywanej Nexusem). Po jednej stronie mapy znajduje się nasza siedziba, po drugiej, forteca przeciwnika. Aby się do niej dostać mamy do dyspozycji 3 drogi, jednakże na każdej z nich rozstawione są wieżyczki, które będą strzegły dostępu do twierdzy. Oprócz tego należy dodać ciągle pojawiające się moby (zarówno nasze, jak i wroga), które próbują zwalczyć się nawzajem i dostać się do Nexusa przeciwnika. Naszym zadaniem jest wspomaganie tych potworków (na początku gry, później to one wspomagają nas) tak aby osiągnąć nasz cel. I wszystko było by proste gdyby nie to że po drugiej stronie, nasi przeciwnicy- próbują osiągnąć to samo. Nie jest to zbyt skomplikowane, a niesamowicie wciągające. Gry odbywają się w trybie 5vs5, lub 3vs3.
Jest jeszcze inny tryb gry: Dominacja, który wyszedł całkiem niedawno. Jest to niezwykle krótki i dynamiczny tryb gry. Na mapie znajdują się 5 baz, które możemy przejąc. Jeżeli mamy liczbę tych baz większa niż przeciwnik, punkty wroga (każdy na początku ma ich 500) zaczynają topnieć, a gdy spadną do 0- wygraliśmy.
Ta gra jest poświęcona rozgrywce drużynowej i bez niej nie ma co liczyć na wygraną.
Na początku każdej gry wybieramy herosa, którym chcemy grać. Ogólnie dostępnych jest około 90 bohaterów (i ich liczba ciągle rośnie) i w każdym tygodniu dostępnych jest 10 darmowych, a co tydzień inni. Możemy również zakupić sobie herosa na zawsze za specjalne punkty, zdobywane za zwycięstwa lub porażki (za porażki znacznie mniej). Można ich również kupić za prawdziwe pieniądze, jednak na szczęście ta gra nie opiera się na mikro-subskrypcjach w takim stopniu, że gracze z pieniędzmi mają znaczną przewagę. Absolutnie nie! Tak naprawdę jedyne co jest poza zasięgiem graczy bez gotówki, to unikalne skórki do bohaterów. Nic więcej.
Jak już wspomniałem wcześniej ilość bohaterów jest tu ogromna, wiec nie powinno dziwić, że mamy tu mnóstwo bohaterów, należących do różnych klas (assasin, tank, carry, support, etc).
Każdy bohater posiada jedną umiejętność pasywną, 3 różne, jeden Ultimate + 2 czary summonera wybierane przez nas na samym wstępie gry. W każdej rozgrywce, zdobywamy doświadczenie, dzięki którym ulepszamy naszego bohatera, kupując mu nowe umiejętności, oraz pieniądze dzięki którym jesteśmy w stanie kupić przedmioty usprawniające naszego herosa.
Warto tu wspomnieć o sklepiku, który został genialnie rozwiązany, tj zawsze pokazują nam się itemy rekomendowane dla nas(dobry pomysł jak ktoś nie wie jeszcze co może kupić). Reszta przedmiotów posegregowana jest według kategorii (Atak, Obrona, Magia, Zaopatrzenie).
Ta gra absolutnie mnie oczarowała. Ilość bohaterów jaką nam oferuje, dynamika rozgrywek, emocjonujące tryby, a przy tym wszystkim jest zupełnie za DARMO!
Przekonajcie się sami:
Jestem bezczelny i wstawilem tu reflinka, ale Dzz go wykasowal.
League of Legends
Nie ma to jak ref link.
Ja czekam na ob aiona,bo w cbt juz wbilem 30 lvl i starczy
Teraz ściągam aiona i na privie infinity aion będe ciupał
Witam, Mam małe pytanko, czy jakoś za niedługo do 1,5 tygodnia wychodzi jakaś gra mmo, która by miała ciekawy wątek aby poświęcić troszkę czasu jej (chodzi mi o zabicie czasu w pracy ) : )
Jakby ktoś mógł mi pomóc byłbym wdzięczny ; ) a Dlaczego chodzi mi o nową grę? nie lubie gdzie rozgrywka ma juz kilka lat, miesiecy i jest zero szans aby zdziałać coś w niej
Jakby było tłumaczenie polskie byłoby genialnie ! ponieważ ang jest średni i czasami nie rozumiem questów .
Czekam na odpowiedz
A ja dopiero ( jak się skończy aktualizować) będę grał w Aion
Witam, Mam małe pytanko, czy jakoś za niedługo do 1,5 tygodnia wychodzi jakaś gra mmo, która by miała ciekawy wątek aby poświęcić troszkę czasu jej (chodzi mi o zabicie czasu w pracy ) : ) Jakby ktoś mógł mi pomóc byłbym wdzięczny ; ) a Dlaczego chodzi mi o nową grę? nie lubie gdzie rozgrywka ma juz kilka lat, miesiecy i jest zero szans aby zdziałać coś w niej Jakby było tłumaczenie polskie byłoby genialnie ! ponieważ ang jest średni i czasami nie rozumiem questów . Czekam na odpowiedz
Spróbuj se w Margonem a na serio jest dużo gier na fb. Możesz też spróbować sił w wiedźmin vs jak jeszcze działa, Ogame, Menelgame, BiteFight. I jeszcze my brute tyle musisz tu angielskiego znać co znasz, a jak poduczysz sie podstaw (konkretniejszych) angielskiego to graj w Battlefield Heroes albo play4free.