Aktualnie jeżeli chodzi o MMORPG to Guild Wars 2.
W przyszłości planuje zagrać jeszcze w Lineage 2 PL, Ragnarok 2, Neverwinter Online.
Daleka przyszłość - Lineage Eternal
Aktualnie jeżeli chodzi o MMORPG to Guild Wars 2.
W przyszłości planuje zagrać jeszcze w Lineage 2 PL, Ragnarok 2, Neverwinter Online.
Daleka przyszłość - Lineage Eternal
Ja planuje zagrać w BLESS albo EIN. Teraz szukam jakiegoś mmo ale nie ma nic ciekawego. Niestety. Może w eden eternal pogram.
Age of Conan i powiem bardzoo fajna gra i polecam...
LoL dominuję, i ja także gram w LoL-a do tego BF3 i od czasu do czasu Ghost Recon Online.
Głild Łors 2, LoL, BF3, Chivalry: Medieval Warfare, ale najczęściej CS
Macie premke do BF3??
Mamy
@RayoGate13 masz ode mnie łopate. Ja gram w GW2 oraz LoL, Diablo 3(przecierz to nie mmo!!!, ble ble ble) oraz Aion
Jak ktoś już odkopał to też się wypowiem. Kiedyś grałem w masę gier tego typu a teraz odciąłem się i tylko DotA 2, Planetside2, i czasem jakaś gra po multi.
bf3 i wot
Obecnie tylko i wyłącznie Dofus.
Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklepLink na strone www.legendofares.netgame.comjak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :)Nie jestem pewien czy piszesz tak specjalnie, czy aż tak słabo u ciebie z ortografią
Tymczasowo LoL, SWTOR, Tribes: Ascend, Warframe, Planetside 2 (-.- czekam na optymalizację!), C9. Czyli w skrócie, łapię wszystko co ma dość dużo akcji ^ ^
Ja aktualnie gram w DOTA2, LoL, Wakfu Online i zamierzam powrócić do RO (właśnie patchuje serwer europejski ;p )
Warframe tez warte uwagi...
ja bym se zagral w rumble fighter ale potrzebne jest north america ip :/ po prostu extra. Ktos kojarzy jak to mozna obejsc albo cos ?Nie musisz naśladować Indiana Jones - Kubox66@ Ja myślę ,że temat jest raczej ponadczasowy - insJak uważasz Ins, ale i tak nie ten dział więc przenoszęproxy pobierz sobie amerykańskie i po sprawie
Ludzie, weźcie patrzcie na daty... Odpowiadacie do postów sprzed 4 lat.
MajówUP wg jakiego kalendarza...Majów... te 4 lata wyliczyłeś??
"Użytkownik gubiak dnia 09 April 2009 - 13:50 napisał"
"Użytkownik kapselekm dnia 18 April 2007 - 08:18 napisał"
Nie chodzi mi o sam udział w temacie, bo jest on jak najbardziej aktualny. Ale odpowiadanie do postów z pierwszych stron jest... idiotyczne?
AVA jeszcze dobra