W Jakie MMO gracie?

obecnie gram sobie w cod,a i battlefielda,ale czekam na Allodsa PL,Raiderz,Neverwinter Online.

Prosta i łatwa odpowiedz to co jest najlepsze TERA online ever.

Command & Conquer Tiberium Alliances, czekam do wtorku na Diablo 3, myślę jeszcze nad Torchlight 2 i Guild Wars 2; stanowczo nie zamierzam grać w PoE, bo to Shit jakich mało.

Od samej premiery Battlefield 3 :D Czasem zachaczę o Allodsa, ale czekam z niecierpliwością na wersję polską, bym poczuł ten klimat, bo wiem, że ma.

@HisGhostInTheFoG najlepsze dla danej jednostki, w tym przypadku dla ciebie.

Po półtorarocznej przerwie wróciłem do Vindictus'a.

Wróciłem do wowa *_*

Puki co gram w tere

Zapraszam do gry w metina 2 (PL) mój nick : Tanerios na twierdzy zapraszam do gry wiecej info na wp

Zapraszam do gry w metina 2 (PL) mój nick : Tanerios na twierdzy zapraszam do gry wiecej info na wp

wp ? Za dużo metka.

Ja gram czasem w LoLa a tak to w single.

W LoLa przestałem i nie mam zamiaru na razie wracać. Głownie katuje starego poczciwego kantera, ale właśnie pobrał mi się klient c9 i zamierzam przetestować tą gierkę.

ja gram w LOL , Tera online i w dead island multi

Obecnie testuję mabinogi, trochę w l2 i zamierzam sprawdzić też perfect world.

Na chwilę obecną - CS 1.6, Battlefield 3 i troszkę od czasu do czasu Allods EU.

Tibia :D

Ja obecnie proboje naprawic problem z internetem :S,a jak bedzie git to zabieram sie za LoLa i Csa :)

Wróciłem jakoś do WoWa stary dobry TBC :D

Obecnie niestety w nic , czasem z kumplami w LoL'a , a jak sam to FIFĘ odpalę. Czekam na GW2, i szukam dla siebie gry na najblizszy miesiac.

W tej chwili tylko TERA online no i Path of Exile i od czasu do czasu LoL

Prosta i łatwa odpowiedz to co jest najlepsze TERA online ever.
W tej chwili tylko TERA online no i Path of Exile i od czasu do czasu LoL

WTF? Przecież już to mówiłeś >.<

Ja obecnie grywam w LoL'a ew. jakieś single.

Obecnie w Dragon Ball Online , czasami jakieś moba.