W Jakie MMO gracie?

Space2Life ,Na początku dostajesz jedną planetę z której zaczynasz swoją walkę o wpływy we wszechswiecie. Gra jest bardzo rozbudowana. Posiada wiele opcjii. Można polepszać planetę którą sie dostaje na starcie lub zacząć kolonizować nastepne i powiększać swoje posiadłosci.

Serdecznie zapraszamy do wspaniałej zabawy.

http://www.space2life.com/index.php?lang=pl

Space2Life ,Na początku dostajesz jedną planetę z której zaczynasz swoją walkę o wpływy we wszechswiecie. Gra jest bardzo rozbudowana. Posiada wiele opcjii. Można polepszać planetę którą sie dostaje na starcie lub zacząć kolonizować nastepne i powiększać swoje posiadłosci. Serdecznie zapraszamy do wspaniałej zabawy. http://www.space2life.com/index.php?lang=pl

Niezła reklama

Ja aktualnie gram w Ojca Chrzestnego 2

mod_ico.png
Co ma piernik do wiatraka? On reklamuje MMO via ,a ty mu zarzucasz single... - crracked

ja polecam Assassins Creed Brotherhood

jeśli jest ktoś chętny gg me ;)

z chęcią pogram bo solo trochę niefajnie, przez co za dużo nie gram (mam z 9/10lv jakoś tak)

Na kompie aktualnie nie gram w nic ale na X-klocku pogrywam trochę w Dirta 2, Prince Of Persia i staram się przejść Alana Wake na Koszmarze..

Ja gram w Napoleon total war ;P

Codziennie obowiązkowo 5 meczy z ojcem w FIFA 11, osobiście pogrywam teraz w Fable: Lost Chapters ; )

Wakacje a ja w nic nie gram ;] dlaczego? bo komp w naprawie i mam do dyspozycji tylko laptopa który ma już kilka lat.procek: 1,7 gh ,512 ramu i karta graficzna 128 .Ale mam trochę gierek na ekranie oczywiście MMO ;] Takie jak :

-BOI (Pogrywam czasami ale nuda ;/ )

-EdenEternal (Pogrywam i fajnie sprawdza się system klasowości)

-Dragonica (przyjemna grafika , animacja skilli)

-LoL (wiadomo dlaczego na moim pulpicie ;] )

-Allods Online (2 frakcje , dużo klas ,grind ;[

-Cabal Online (wygląd skilli,osobiście gram FB dużo debuffów i świetny pod pvp)

-HoTK (powiem tak wiele osób jej nie lubi druga część nie zna.Gram Glavierem ;]świetna gra i kocham takie klimaty 3 królestw.Na prawdę POLECAM!

-Loong (kiedyś zagrałem ale raczej wyszła średnio)

-LOCO (taka sobie)

-RoM (fajna gra ale jak by nie było IS ;] )

-Forsaken World ( Polecam wciągła mnie gram Warem , Vampem i assem na przemian.)

-Metin 2 Priv (LomaxMT2 ,Alkatra, NevosMT2 , ProMT2)zawsze wracam do metina ;] oczywiście na privach.

-Diablo 2 (wiadomo)

Na starym kompie pogrywałem w nfs shift 2 , crysis 2 , bulletstorm , dead space 2 , Battlefield Bad Company 2 , assassin's creed all części zawsze fascynował mnie zabójca ;] , Dirt3 (świtna gra polecam!!!) i SWTFU 2 (Polecam!) i wiele innych gierek ;p Wszystkie raczej przeszedłem (ass na pewno ;])

a reszta zależy ;]

ja sobie tak gram w S4League i znowu w The Last Remnant ale tym razem na hardzie xD

ja juz skończyłem z graniem. Czasami klanu jak nie mają składu w cod4 pomagam albo Cod2. A tak to siedzę w Photoshopie robię szablony, każdego rodzaju vlepki [ nie tylko kibicowskie, choć najlepiej schodzą] i sprzedaje. No i z ras na tydzien 1 mecz w Lola ;p

ja gram w wowa ale na privie bo nie mam forsy na abonament, borderlands co-op,i czasem w AVA

Ja zacząłem ostatnio grać w martial empires.

Eden Eternal i Nostale ;)

Team Fortress 2 jako że więcej osób gra a u mnie orange box był kupiony już dawno temu to warto pograć:) and inne gierki na steam( magicka, killing floor, serious sam 1 i 2 HD, Terraria)

Wow na privie Molten

przymierzam się do róznych mmorpg (może wkońcu spróbuje Silkroad Online)

Ja trochę tego mam :P : Aliannce of Valiant Arms, Minecraft, Team Fortress 2, Fable 3, Wiedźmin 2.

Minecraft,wow,apb,lol, i kilka gierek ze steam'a.

Ja gram na gitarze, w Wieśka 2, LoLa i Savage2 - a Tortured Soul

League of Legends ^^

A ja wam polecę przedewszystkim grę hunted the demon's forge(singlówka) gra podobna bardzo do God of War, second choice to Mu Online w sezonie 6 się na tyle zmienia, że warto ponownie tknąć ten tytuł. Poza tym, ja jeszcze klepie w Legend of Zelda z Nintendo 64 i obowiązkowo Super Mario

BOUNTY HOUNDS pograjcie dzis obt sie zaczyna:) bede mial nick BenyPL jesli ktos by chcial do gildi dolaczyc.oplaca sie od poczatku serwa zaczynac bo potem sie jest pro;d

Allods, League of Legends i Company of Heroes multi.