W Jakie MMO gracie?

Ja sobie gram w miecrft :) nie mam kupnej wersji sępie na piracie :)i tam cod mw bf2 i inne

bfh, bf bc2 i oczywiście stary gta samp :D

Ja w dobryrycerz.pl

Left4Dead praktycznie codziennie kilka rundek

Warhammer Online

Warhammer 40,000: Dawn of War II

Battlefield bad company 2

League of legends

WoW priv

Penumbra

AC:B

Ja tam pykam w:

Wolfenstein: Enemy Territory

True Comabat Elite

Minecraft (kupion)

Urban Terror

Ultima Online :] xd

No to ja w minecrafta (nie chece wydawać na fulla, gram na becie :D ) ToP, GWO, Teeworlds (oj ta rakietnica...), Galaxy Online 2, Wonderland online(ostatnio przerwa), A jeszcze grywam w Dragonicę i Flyffa, ale mój stacek sie usmażył, nie pogram :/ A keszcze gram w mnóstwo inych przeglądarkowych :lol: i jeszcze aphelion online :lol:

Ja gram w lineage 2 na prywatnych serwerach,ale chwilowo przestalem gdyz szukam serwera:D A tak to grale we wszystkie gry na liscie MMORPG 3D(free) ale wszystko to jakies lipy. Wole grac w L2 lub Aiona na prywatnych serwerac niz w jakies gowna jak Forsaken czy inne duperele od PWE.

Dragon Nest, Tf2(ostatnio coraz częściej), S4 League(dużo hackerów/cheaterów ale ten sentyment do gry >:/), Minecraft(zazwyczaj jak coś ściągam, to sobie pobuduje :)), Pokemon: Fire Red(FUK YEAH!)

Obecnie Diablo II (Median MOD)

Dofus 2.0

CABAL Online

League Of Legends

Ja w Wonderland Online i WolfTeam.

Ostatnio sprawdzam Age of Empires Online, czuje się jakbym grał w remake jedynki ;> Polecam. No i oczywiście WoW.

a ja maniakuje w Lola http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e416b336adfc189485390 jak cos to sie rejstrujcie tym otrzymacie bonus ;]

Minecraft i Dragon Age + All DLC

Ja gram w MAGa na ps3 ( gra ktoś ???)

No w tej chwili czekam na serwer lineage 2 H5 theonline.ru x13 w wolnym czasie pykam w LoL'a oraz Assassin Creed BratherHood

Aktualnie poszukuje gry z kolegą.

Dziś sciągam Battle of the Immortals zobaczymy co z tego wyjdzie

A ja pogrywam w Minecraft ( oryginal ), w Starcrafta 2 nalogowo, oraz od czasu do czasu w nfs hp ;)

W sumie to teraz za bardzo nie mam gier. Po wielkim zawodzie jaki sprawił mi MicroVolts oraz FW to jakoś gry długo nie przebywają na mym dysku (szczególnie shootery). W oczekiwaniu na GW2 lub SW:TOR (choć to 1-wsze chyba będzie jednak mym punktem docelowym) oraz produkt naszej polskiej firmy wziąłem się za pobieranie nowości takich jak: Path of Exile, R2, Realm of the Titans.

ja teraz gram sporadycznie po trochu w WoWa, LoLa, demko PESa 2012 i ciut w Deus Ex HR.