Wakfu SEA

W sumie tez z checia pogram tylko ogarne sprawy na uczelni. Prawdopodobnie od jutra zaczne :)

Powie mi ktoś co jest nie tak, bo jak pobieram launchera ze stronki instaluje i włączam to nic się nie dzieję, updater się ścina i nic nie mogę na nim kliknąć tylko piszę "Checking for updates..." i tak już godzinę. Proszę was o pomoc.

ZAPRASZAM NA TS'A! Kanał 54 WAKFU hasło 123123

IP?

IP: TS3-GAMES.pl

Ilu was gra? macie w planach dłużej posiedzieć przy tej grze?

Ja nabiłem już 20lvl fire masq,narazie gram solo. Całkiem sporo osób gra. Jak coś nick:Hubcert nacja:brakmar.

No ja w sumie jestem newbie :D nie wiem nawet jak rozdawać pkt, a tym bardziej nie orientuje się w tych całych nacjach ;C fajnie jakby ktoś troszkę przybliżył mi temat.

wejdź na tamtego tsa od fenka

Siedzę na ts - nikogo nie ma. Jakby ktoś chciał pograć to niech napisze do Shiranji.

Fenkowy zrób jakąś gildie żeby to do kupy zebrać

Mam problem z założeniem konta na http://www.wakfu.asia/en/mmorpg. Próbuję już od wczoraj ale bez powodzenia - za każdym razem wyskakuje mi informacja " Registration failed! Arrgh!!You can't create an account". Spotkał się już ktoś z tym problemem?

Jakiego maila uzywacie do rejestracji konta? Probowałem onet i gmail ale nic mi nie przesyłają i niemogę dokończyć rejestracji.

Jakiego maila uzywacie do rejestracji konta? Probowałem onet i gmail ale nic mi nie przesyłają i niemogę dokończyć rejestracji.

Mi po paru sekundach na gmaila przyszło.

Mi po paru sekundach na gmaila przyszło.

Sprawdziłem znowu i się udało na gmailu. Dzięki.

Tez pobralem ta wersje gry i od samego poczatku mam problemy z teksturami. Postac jest znieksztalcona lub niewidzialna, zas napisy sie rozmazuja lub zamieniaja w kwadraciki :P Ktos ma pomysl aby zaradzic temu defektowi ?

@Kromal też mam czasem problem z wczytywaniem tekstur ale u mnie restart klienta zawsze pomaga.

poczekam na wersje EU lub na pacza jakiegos lub cos. Nie ma sensu ciagle resac klienta. Gra ma byc stabilna.

Ustaliliśmy wczoraj, że nacją w której będziemy grać będzie Brakmar. Aktualnie zbieram kasę na gildie (10 000 kamas potrzeba), jeżeli jest ktoś chętny pomóc, zapraszam. Mój nick w grze Temporal Duke.

Jak wygląda ping?