Gildie mogą się składać z postaci należących do różnych nacji.
Wakfu SEA
Ahh, czyli tak jak w Dofusie
Fajna sprawa z tymi sidekickami
Aktualnie wbiłem 10lvl Int Iop (czy może Fire Iop) zauważyłem, że itemki są dość tanie - dołączyłem do Brakmarian. Mój nick Whoo
I jak, gra ktos? : )
Grają ludzie, ale dobrze byłoby żebyście napisali w jakich godzinach jutro ( ewentualnie jeszcze dzisiaj ) będziecie online. Powód jest prosty, do gildii, jak i do listy znajomych można dodawać tylko te osoby, które w danym momencie są online.
Nie było mnie przez dwa dni w domu, ale już powoli zabieram się do dłuższego grania
zrobiłem 2 nowe postacie, moje nicki to White Razor i Black Razor ->tak jestem teraz online
Gra ktoś jeszcze w wakfu sea ? Chętnie pograłbym ale nie mam z kim , na chwile obecną mam 22 lvl.
Hej.
Zobaczyłem newsa o "darmowej wersji" wakfu i postanowiłem spróbować. Chce się ktoś przyłączyć? Nie wiem jak tam wygląda rozgrywka, ale chyba można stworzyć jakąś grupę i razem sobie pograć. Jeszcze myśle nad nickiem, ale jeżeli ktoś chętny to możecie napisać tu swój nick i wtedy zaproszę do pt.
Chociąz jeszcze takie pytanie na koniec. Czy warto grać? Słyszałem dużo opinii o tym że Dofus lepsze.