War of the Immortals ekipa

Witam,

pragnę zakomunikować że równo za 7dni startują zamknięte testy na serwerach od PWE. Myślę że część fanów poprzedniego tytułu jakim jest BOI myśli o przejście właśnie na nowo wydany tytuł. Czy lepszy, czy bardziej dopracowany, czy bardziej wciągający, o tym wszystkim przekonamy się już za tydzień :)

Zatem otwieram zbieranie się ekipy na wcześniej zapowiedziane testy.

Ja osobiście na pwe's testach, tak samo jak na chińskiej odsłonie, po testuję ranger'a :)

dla niezdecydowanych:gameplay z tworzenia postaci (na początku pokazanie all profesji) + początek rozgrywkihttp://www.youtube.com/watch?v=x_T6Vq3EF3o

Zapraszam do wspólnej zabawy oraz sprzeciwie wobec donatów już od czasów CBT.

@edit

na wstępie zaznaczę że gra będzie miała wbudowanego legalnego bota, energia do bota do kupienia w item shopie

to tak dla jasności jak ktoś czyta całe tematy od deski do deski

Żeby zdecydować kim będę grał muszę przetestować nowe klasy, jak żadna mi się nie spodoba to pewnie wrócę do heretyka.

Czy nie jest przypadkeim tak, że WoI będzie jeszcze bardziej nastawiona na IS i będzie bardziej hardkorowa, że nie będzie się dało wbić 60lvla w jeden dzień? Tak gdzieś słyszałem.

To ja się piszę na wspulną grę ;)

Mama zamiar przetestować Dualista i Rangera,a jak te postaci mi nie przypadną do gustu to pewnie bede grał BRZK ;)

Ps.Raczej planuje grać Dualistem B) już oddałęm głos

Też coś pewnie pyknę :) Albo któraś z nowych klas, np. Ranger, albo standardowo Slayer.

Ja chętnie też sie przyłączę, ale proponowałbym jakiegoś TS'a. Spróbuję sił w Enchantress ;P

Też chętnie bym pograł większą grupą :)

Proponuje zebrać sie jakoś konkretniej przed CBT i ustalić o której godzine zaczynamy. Robienie questow w WOI w party na pewno bedzie duzo szybsze w ekipie. (mam nadzieje ze bedzie quest share jak w BOTI) Co do postaci...bedzie to pewnie ranger, bo spodobał mi sie juz po zobczeniu trailera. Mam nadzieje ze troche sie nas uzbiera :]

Również zagram. Skombinuje ktoś jakiegoś TS'a? ;]

tez sie pisze

Na forum ktoś pisał, że udostępnia roomy w TSie bo ma 500 slotów wystarczy odnaleźć temat a co do wspólnego rozpoczęcia o równej godzinie to raczej nie będzie możliwe bo przecież każdy ma jakieś zajęcia, szkołę etc.

co do wspólnego rozpoczęcia o równej godzinie to raczej nie będzie możliwe bo przecież każdy ma jakieś zajęcia, szkołę etc.
dokładnie, tym bardziej że start zapewne będzie czasu nie naszego, zatem u nas wtedy będzie 22+ więc wątpię że wszystkie zadeklarowane osoby będą miały wtedy czas :)

Najlepszym sposobem będzie dowiedzenie się jakie powstaną servery i wszyscy zgadamy się na jeden server i jeden channel/world czy jak się będzie to zwać. Zresztą z tego co pamiętam z Boi to na początku lepiej grało się solo do około 65 lvl potem party i gildia przydawała się na eventy czy do robienia długich questów.

Też zagram Ranger lub Duelist.

W BoI grałem Slayerem i po 80 znudził mi sie ^^

Ja też chętnie zagram :D Będę grać Rangerem.

Postanowiłem że zagram z wami. ;] Będę tankiem ( champion ) jako iż widze że go brakuje. Kto załatwi TS ? ;)

Jako wielomiesięczny gracz BOI, który wytrzymał z tym quest-grindem do 95 lvl - chętnie zagram.

Klasa - oczywiście Heretic.

no to już trochę ludzi się zebrało :) a dopiero 1 dzień minął,

mam małą nadzieję że możemy liczyć na jakiś skromny dzialik na tym forum ;p

@edit

swoją droga, nowa klasa na chińskiej wersji

soul reaper

12590_woi1.jpg12590_woi2.jpg

Tez bede koksil. Oczywiscie obadam nowe klasy i jak mi sie nie spodobaja to Hrtc bede smigac. Orientuje sie ktos ile bedzie trwac CB?

@dix - wystarczy policzyć, przemnożyć i odjąć w pamięci wcześniejsze tytuły PWE. A więc: nie mniej niż 2 tygodnie (LOMA), nie więcej niż cztery miesiące (Forsaken World). Wszystko zależy od ilości faz.

to ja tez sie skusze :] gralem w boi troche i mi sie spodobal.. :) to tylko czekac zostalo ;]