War of the Immortals ekipa

to ja tez sie skusze :] gralem w boi troche i mi sie spodobal.. :) to tylko czekac zostalo ;]

na mnie tez mozna liczyc:) gralem troche w boi lecz is przerazil;)

hohoho, już 20 osób zagłosowało w ankiecie,

teraz tylko mieć nadzieję że gra będzie chociaż po części tak odebrana jak w chinach,

co do IS, myślę że ja mogę grać nawet z przesadzonym, norma że wtedy na pvp nie będzie super słodko, ale zawsze można być w słabszym ally, gdzie nie ma (jest mniej) donatów i wojować z sojuszami na swoim poziomie, nikt przecież nie zmusza do bycia w najlepszych ekipach i biegania w najbardziej wyenchantowanym eq, liczy się fun ;)

@edit

dla niecierpliwych wersja wschodnia http://sgsj.wanmei.com/ :)

dodam że istnieje kilka trybów pojedynków:

- Teriroty War (każda sobota od 20:00, trwa max 4h) ^^

- Battle of the Oracle (w czwartki i piątki od 21:00, wymagania 85lv+)

- Arena Hero (codziennie od 15:00 - 23:00, wymagania 75lv+)

- War God (środy i niedziele od 22:00 - 22:00, wymagania 75lv+)

Też pogram, oczywiście albo berek, albo duelist[dualist].

nowa odsłona strony WOI.pw.com :)

Też zagram oczywiście jak i w BOI tak i tutaj będę tankowatym Champion'em

z chęcią zagram duelist albo slayer

z chęcią zagram zastanawiam się nad klasą :)

No jak wszyscy to Kraken też ;)

ofc. RANGER!

I co Szanujzielen załatwisz jakiegoś TS'a, lub mumble, ew Ventrillo ?

Masowki sa najgorsze. Pamietam jak ob BoI wystartowala i gildia na start byla organizowana to ci ''najlepsi'' w gildii(a raczej z nawiekszymi poziomami) ukrywali miedzy soba informacje na temat chociazby tych kulek co dawaly konkretnie expa przed tymi za nimi. Jednym zdaniem, to bedzie wyscig szczorow.

Ja tam się zarejestrowałem... ale wątpię by przytrzymało mnie woi na dłużej bo boi... eh szkoda mówić masz IS to sam pet ciebie zabije ;/ 76 slayer na boi był na początkach skończyłem w maju grać. Zawsze miałem ochotę zacząć grać hrtc ale przetestuje na CB nowe postacie i zobaczę czy w ten spalacz czasu będę grać, ponieważ z mojego punktu widzenia żeby coś wbić było trzeba w boi siedzeć 3h dziennie min. ;/

Ja tam się zarejestrowałem... ale wątpię by przytrzymało mnie woi na dłużej bo boi... eh szkoda mówić masz IS to sam pet ciebie zabije ;/ 76 slayer na boi był na początkach skończyłem w maju grać. Zawsze miałem ochotę zacząć grać hrtc ale przetestuje na CB nowe postacie i zobaczę czy w ten spalacz czasu będę grać, ponieważ z mojego punktu widzenia żeby coś wbić było trzeba w boi siedzeć 3h dziennie min. ;/

Mi jak sie nudzilo w pracy to wypelnialem jakies smieszne ankiety na darmowe ZEN i bylo mnie stac na wieksza wiekszosc.

Jak i wszyscy to i mala Evie tez pojdzie :) Moge wam zrobic przysluge i pojsc pod leczenie czyli chyba enchantress, jeeee bede z harfa latac;d

a ja bede heretic czyli poleczymy;) to sie zawsze przyda

Jak ktos chce byc pomocny to wiecej championow by sie przydalo bo jakos nie swieca popularnoscia, a same Hrtc'i nie wystarcza.

Jako odwieczny fan ciężkiego arsenału, ide pod tanka: Champion.

to już jutro, już nie moge się doczekać, kiedy zagram moim duelistem

a ciekawe soul reapera kiedy wprowadzą, byłbym mile zaskoczony gdyby już jutro/od razu na ob byłby dostępny :)

byłoby fajnie jakby od razu dali soul reapera