War of the Immortals ekipa

Jest czas. Zapewne Cb troche potrwa.

Czy grę będzie można sciągnąć dopiero jutro ?

jesli ktos szuka TS'a to zapraszam do testowania ( 500 slotow w teorii, nie testowane)

91.228.196.161:9987

Dobra to TS załatwiony wolny czas też w formie L4 na dwa tygodnie i można expić :).

Czy grę będzie można sciągnąć dopiero jutro ?
no niestety :)

ja tam już po północy zobaczę czy już jest download

A to już jutro. ;o No to nieźle. Nie wiem kim zagram, wybiorę klasę przy tworzeniu postaci, bo po prostu większości nie znam.

Zapewne w nocy u nas sie zaczyna bo hamburgery kuleja z czasem, bodajze -6

http://www.jeuxonline.info/actualite/33158/war-of-the-immortals-beta-test-repousse-quelques-jours

Czyżby CBT przesunięta na 2 listopad?

Jest potwierdzenie - http://woi-forum.fr.perfectworld.eu/showthread.php?t=51&page=2 (od Officer Managera)

a może i dłużej, w zależności gdzie zlokalizowana jest siedziba ekipy odpowiedzialnej za woi.pw

zapewne wkręcili sobie start z 19 albo 20 ich czasu, więc ja daruje sobie dzisiaj czekanie, mam coś do roboty (studia)

jutro też dzień, bo i podobno pwe ma wj###ć z gre bota, jeśli to prawda to ja rezygnuję, już nagrałem się w JD (też gra ma bota), wiekszego nastawienia na IS chyba nie spotkałem nigdzie

@up

haha jeszcze lepiej ;d

przesunęli CB o ponad tydzień, buhahahahahah

coś czuje że nasza wersja będzie failem :)

@guru - już widzę, po prostu odpaliłem zakładkę odpowiedzi jeszcze z przed Twojego wpisu, i dopiero teraz napisałem, i wysłałem (ciągle ktoś do mnie dzwoni ;s)

@zielen - widziałeś co napisałem post wyżej?:)

Ch owo. Myslalem, ze sobbie w cos pogram, a tu taki klops.

-

Chodza plotki, ze te opoznienie ma byc tylko na francuskiej wersji(bo niby taka ma byc), ale kto to wie.

Ku*rwa zawsze PWE musi coś spie*dolić. Zresztą jak gra ma mieć bota to ja podziękuję i raczej nie zagram. WoI to będzie nie wypał a szkoda, fajnie się zapowiadało.

Chodza plotki, ze te opoznienie ma byc tylko na francuskiej wersji(bo niby taka ma byc), ale kto to wie.
fr = eu

zatem jeśli coś nie poszło w europie to my także, no chyba że chcesz po testować sobie na usa lagu :)

ale jak gra ma mieć bota to będzie straszna kaszana, no chyba że bot będzie na tyle drogi że tylko z 10% będzie z niego korzystało, wtedy easy

fr = euzatem jeśli coś nie poszło w europie to my także, no chyba że chcesz po testować sobie na usa lagu ale jak gra ma mieć bota to będzie straszna kaszana, no chyba że bot będzie na tyle drogi że tylko z 10% będzie z niego korzystało, wtedy easy

A co ma fr=eu do en=eu? Poza tym to info o przelozeniu cb jest tylko na francuskim forum.

Daj linka z info o tym bocie jak mozesz.

A ja zagram magusiem :3

Mam tylko nadzieję że WoI przyciągnie mnie tak samo jak BoI ;)

@Dix, oto screen bota z wersji KR/CN czy jakiejś tam, gdzie był bot, ale podobno go już nie ma:

Jak widzicie: mamy "samoleczenie" i "samobicie"

Nie no bez jaj.

No ku*wa!! Jeszcze bardziej to mnie odrzuca. Znając PWE i to, że JD ma bota i do dzisiaj działa to PWE nie usunie bota z WoI. Obym sie mylił i usunęli.

No fajnie człowiek myślał że clienta ściągnie dzisiaj i zobaczy jak to wygląda, a tu "...". Jeżeli ma być BOT wbudowany w grę to ja podziękuje na starcie ;/ Po co mi taka gra jak większość by PC włączonego sobie zostawiała z botem legalnym i olewała grę do momentu high lvl'a ...