War of the Immortals ekipa

Na CBT tylko 1 serwer będzie cały czas???? ehhh... jeszcze głupie technikum do 16 ;/

No i jak tam? Pykam sobie rangerem i szkoda, ze lvl tak szybko wpada.

Na ts ktoś czasem siedzi.

A gra dla mnie to coś strasznego. Usiadłem wbiłem 50lvl wyłączyłem. Polecam dla tych , których cieszy szybkie wbijanie LvL'i ,a potem monotonne robienie takich samych qestów .__.

..i te skile co 30 poziom coś strasznego :<

Ehh, ja odpadam, trzeba robić dużo questów, a potem powtarzać je w OBT (bo ofc będzie wipe.)

Co do szybkiego wbijania lvli, wbijcie 90, to pogadamy ^^

Mam nadzieje, ze bedzie sporo eventow dzieki ktorym bedzie po co w ogole grac.

Pozwolę sobie zakomunikować że wraz z dniem 30.11.2011 kanał na podanym przeze mnie TS dotyczący WOI zostanie zlikwidowany, osoby zainteresowane dalszym korzystaniem z kanału proszę o ewentualny kontakt (na gg, które podane jest w profilu).

Eh to jeśli ktoś w to jeszcze gra niech napisze mi pw

gra juz on ?

Gra on ale jeśli masz beta keya o którego w sumie nie jest trudno wystarczy zalogować się na stronie i zapisać się do bety po czym po jakiejś godzinie masz już key ^^

Witam,

pragnę zakomunikować że równo za 7dni startują zamknięte testy na serwerach od PWE. Myślę że część fanów poprzedniego tytułu jakim jest BOI myśli o przejście właśnie na nowo wydany tytuł. Czy lepszy, czy bardziej dopracowany, czy bardziej wciągający, o tym wszystkim przekonamy się już za tydzień :)

Zatem otwieram zbieranie się ekipy na wcześniej zapowiedziane testy.

Ja osobiście na pwe's testach, tak samo jak na chińskiej odsłonie, po testuję ranger'a :)

dla niezdecydowanych:gameplay z tworzenia postaci (na początku pokazanie all profesji) + początek rozgrywkihttp://www.youtube.com/watch?v=x_T6Vq3EF3o

Zapraszam do wspólnej zabawy oraz sprzeciwie wobec donatów już od czasów CBT.

@edit

na wstępie zaznaczę że gra będzie miała wbudowanego legalnego bota, energia do bota do kupienia w item shopie

to tak dla jasności jak ktoś czyta całe tematy od deski do deski