Na CBT tylko 1 serwer będzie cały czas???? ehhh... jeszcze głupie technikum do 16 ;/
War of the Immortals ekipa
No i jak tam? Pykam sobie rangerem i szkoda, ze lvl tak szybko wpada.
Na ts ktoś czasem siedzi.
A gra dla mnie to coś strasznego. Usiadłem wbiłem 50lvl wyłączyłem. Polecam dla tych , których cieszy szybkie wbijanie LvL'i ,a potem monotonne robienie takich samych qestów .__.
..i te skile co 30 poziom coś strasznego :<
Ehh, ja odpadam, trzeba robić dużo questów, a potem powtarzać je w OBT (bo ofc będzie wipe.)
Co do szybkiego wbijania lvli, wbijcie 90, to pogadamy ^^
Mam nadzieje, ze bedzie sporo eventow dzieki ktorym bedzie po co w ogole grac.
Pozwolę sobie zakomunikować że wraz z dniem 30.11.2011 kanał na podanym przeze mnie TS dotyczący WOI zostanie zlikwidowany, osoby zainteresowane dalszym korzystaniem z kanału proszę o ewentualny kontakt (na gg, które podane jest w profilu).
Eh to jeśli ktoś w to jeszcze gra niech napisze mi pw
gra juz on ?
Gra on ale jeśli masz beta keya o którego w sumie nie jest trudno wystarczy zalogować się na stronie i zapisać się do bety po czym po jakiejś godzinie masz już key ^^
Witam,
pragnę zakomunikować że równo za 7dni startują zamknięte testy na serwerach od PWE. Myślę że część fanów poprzedniego tytułu jakim jest BOI myśli o przejście właśnie na nowo wydany tytuł. Czy lepszy, czy bardziej dopracowany, czy bardziej wciągający, o tym wszystkim przekonamy się już za tydzień
Zatem otwieram zbieranie się ekipy na wcześniej zapowiedziane testy.
Ja osobiście na pwe's testach, tak samo jak na chińskiej odsłonie, po testuję ranger'a
dla niezdecydowanych:gameplay z tworzenia postaci (na początku pokazanie all profesji) + początek rozgrywkihttp://www.youtube.com/watch?v=x_T6Vq3EF3o
Zapraszam do wspólnej zabawy oraz sprzeciwie wobec donatów już od czasów CBT.
@edit
na wstępie zaznaczę że gra będzie miała wbudowanego legalnego bota, energia do bota do kupienia w item shopie
to tak dla jasności jak ktoś czyta całe tematy od deski do deski