War of the Immortals ekipa

Tylko tak pytam czy TS3 (91.228.196.161) jest nadal aktualny ?mellow.gif

BTW:Niech ktoś napiszę jeżeli data wydania BETY się zmieni.wink.gif

Ja też chętnie zagram, jak coś będę najprawdopodobniej grał jako Ranger.

data CB już się nie zmieni, clienta można ściągnąć z oficjala

jeśli chce ktoś TSa do jakiejś ekipy testowej WOI zapraszam na:

greenleaf.servegame.com:9990

10. Prius

10.1 Multigaming

10.1.1 PWI [de-pve]

10.1.2 WOI [cb]

10.1.3 Other

hasło (do każdego kanału): ciastko

Na jakim serwerze macie zamiar grać? W odniesieniu do tego newsa'a piszę - http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/War-of-the-Immortals-Znamy-godzin%C4%99-i-nieoficjalnie-nazwy-serwer%C3%B3w-KLUCZE

Edit; moje nie doczytanie...

z tego, co napisał moderator na francuskim forum, na serwerze Asgard będą mogli grać tylko Żabojady. To wychodzi na to, że niemiecka lokalizacja będzie jedynym, anglojęzycznym światem dla EU – Valhalla (albo i nie, bo Valhalla może być tylko niemiecka). I dobrze by było, przynajmniej będziemy mieć blisko, a problemy z pingami nie powinny w ogóle występować.

Więc to raczej ten serwer "Valhalla" ^^

ja sie glupio spytam. ktora profa bedzie bic czym na kształt 2h sworda?

Berserker.

EDIT:Client is ready!, gramy na Valhalli?, czy na żabojadach?

Znajdzie się osoba która zacznie przygodę od razu po otworzeniu serverów, czyli 1:00 w nocy ?

Także się pisze na wspólną grę :)

Tylko będzie jakiś TS czy coś?

@UP

Ja Zacznę o 1 w nocy, tak godzinke pogram.

Także się pisze na wspólną grę Tylko będzie jakiś TS czy coś?@UPJa Zacznę o 1 w nocy, tak godzinke pogram.
greenleaf.servegame.com:9990

10. Prius

10.1 Multigaming

10.1.1 PWI [de-pve]

10.1.2 WOI [cb]

10.1.3 Other

hasło (do każdego kanału): ciastko

Witam serdecznie, panowie i panie.

Zamierzam zainteresować się Enchantress, przeważnie w MMORPGach wybieram sobie postacie zbliżone roli Barda, dodam jeszcze brak jakiejkolwiek wcześniejszej styczności z BoI z mojej strony (wszelkie informacje, porady mile widziane ^^). Zastanawiałem się nad wyborem odpowiedniego serwera, gdzie polska społeczność zamierza się pobawić?

Odnośnie samego hosta, moderator na forum PWE jakiś czas temu oficjalnie podkreślił, że serwery będą mieć charakter regionalny dla określonej grupy użytkowników. Nie jestem do końca przekonany czy Valhalla i Asgard będą w ogóle serwerami "anglojęzycznymi" (content klienta może być przetłumaczony na wersję FR i DE, włączając NPCe, dialogi, wszelkie opisy oraz ogłoszenia jak to było w przypadku serwerów Forsaken Worlda). Niemiecki i francuski u mnie kuleją, nie znalazłem dotąd żadnego potwierdzenia o dedykowanej maszynce dla EU w wersji EN (poza serwerami US), ktoś ma może jakiekolwiek info w tym temacie?

Pozdrawiam~!

serwer DE będzie po angielsku

Ma ktos moze link z chinskiego woi zeby zobaczyc skille duelista,enchantress i rangera?Z gory dzieks :P

Ma ktos moze link z chinskiego woi zeby zobaczyc skille duelista,enchantress i rangera?Z gory dzieks
nie za późno trochę na wypady na chiński serwer skoro CB startuje za 11h ? ale skoro chcesz to proszę oto link

Jak myślicie która postać będzie dobra na pvp?

A nie bedzie osobnego serwera dla EU? Bo jakos nie widze siebie grajacego na DE albo FR nawet jezeli bedzie po angielsku.

To gdzie zamierzacie grac?Valhalla?

nie za późno trochę na wypady na chiński serwer skoro CB startuje za 11h ? ale skoro chcesz to proszę oto link

Dzieki za linka,chcialem tylko looknac sobie skille nowych postaci xD

Ja zaczynam grać w WOI o 1:00, gdzieś z 2 godzinki pogram.

Ja idę spać za 2 godzinki i wstanę na 1:00 i będę do 7:00 naparzał (prawie jak hardcore :PP).

Ależ wy macie nocne plany.tongue.gif

Ci co testują, niech wbiją na TS'a jutro (IP wyżej) około godziny 18:00. Nie wiem czy wszystkim pasuje.rolleyes.gif