Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]

Witam Panowie może mi ktoś powiedzieć jak stoimy z sytuacja i jakie mamy dalsze plany?

Potrzebuję czegoś do badania przepływu napięć. Jakiś laptop, ewentualnie pad.

Byczsek, pożycz no go.

Jasne. Jesteśmy w ciemniej d*pie. Dowódca, bez którego nie ruszymy tej kupy złomu, ma zwisa i strzela do nas, jest w labiryncie, który zmienia położenie i nikt nie wie jak. W dodatku mamy spaczonych na karku, a ja mam przeczucie, że jestem teraz ich głównym celem.

To w skrócie tyle.

Nie mam, VampirLord zabrał. A przy okazji, ja dzisiaj siedzę całą noc plecami do ściany. I wara mi od tej broni!

Ja sobie przydzwoniłem działkę swego czasu. Tym razem jednak wszyscy wyszli świeżo jak po rocznym detoxie... Do badania przepływu napięć nie służy ani laptop, ani pad... Są do tego specjalne przyrządy pomiarowe

laptop nie znajduję się na liście wyposażenia. Czy chcecie bym wysłał zażalenie do Centrum Kadr I Szkolenia? A ma je inżynier. Jakie to proste prawda?

Tak! Ktoś pisał o mieczu?

Znamy odpowiedź:

LORD_Inqusitor.jpg

No i cały misterny plan poszedł w pizdu.

Nie moja wina że mają ustawiony system automatycznych odpowiedzi...

Taka sekretarka? za***isty bajer, muszę to gdzieś dorwać.

To nic. Użyjemy ciebie.

Pan inżynier jest proszony o zapisanie się na jutrzejsze wyjście.

Ale że kogo...?!?

Ile znasz inteligentnych komputerów na tym statku? To chyba logiczne.

A właśnie, Misiael gadał coś o dysku, który inżynier może odczytać.

Nie znajdziecie mnie :ph34r:. A np: JA

Co JA? Jesteś inżynierem?

Nie no pomyślmy?? Dysk... Komputer.... Emm zapomniałem. Nie macie dostępu do mego rdzenia B)

Nie jesteś zbyt przemądrzały jak na maszynę?

Medyk, geniusz, inżynier i komputer w jednym.

373043_298392803543462_1962799235_n.jpg

Mnie tam tylko ciekawi czym jest ta cała Abraxus... Cosiek ją urodził w biokomorze w straszliwej agonii więc nie może być normalna A tymczasem dobranoc kamraci