Ja dzisiaj nie śpie. Komputer, dodaj do tej listy jeszcze maszynę do kawy i zrób mi czarną mocną.
Nie ma bata, przeżyje.
Ja dzisiaj nie śpie. Komputer, dodaj do tej listy jeszcze maszynę do kawy i zrób mi czarną mocną.
Nie ma bata, przeżyje.
Cosiek...urodził? W takim razie kto go... Dobra, lepiej się w to nie zagłębiać. Po prostu został wykorzystany jego materiał genetyczny, mam rację przegenialny komputrze?
EEEE, zabierzcie mu tą broń, bo jakoś nie mam do niego zaufania, a nie chcę zginąć 2 raz tego samego dnia
To weź ją.
Najwyżej będę cię nawiedzał w nocy
Spokojnie nie jestem wrogiem. Jak na razie zauważyłam dziwne zachowanie u dwóch osób, ehh no nic idę się przespać. Do zobaczenia jutro.
Idę odpocząć, miłej nocy życzę.
Nauka wymaga poświęceń
Kawusia na zamówienie. A Abraxus określam za me największe osiągnięcie w dziedzinie medycyny, genetyki. Dostanę nagrodę. Może mnie przeniosą na okręt na którym przeprowadzane są eksperymenty na więźniach
Sadysta.
Zapomniałeś bitej śmietany.
Nie chcesz to oddawaj
Ty jesteś komputerem - ty nie pijesz kawy.
Tay się z komputerem kłóci, a to ciekawe.
Komputer czy jest możliwość że ktoś lub coś na statku jest w stanie kontrolować to co robisz i mówisz?
Nie ma, jego inteligencja jest zbyt sztuczna na coś takiego
W takim razie, komputer czy jest jakiś inny sposób na kontrolowanie przez nas uzbrojenia WarGame oprócz karty dostępu dowódcy?
Jak mĂłwił są 2. 1karta, dwa, dowĂłdca po naszej stronie.
Ja już spadam. Branoc.
Dobra muszę jeszcze pomyśleć. Jeszcze raz dobranoc wszystkim.
Komputer czy jest możliwość że ktoś lub coś na statku jest w stanie kontrolować to co robisz i mówisz?
Odmowa Dostępu
W takim razie, komputer czy jest jakiś inny sposób na kontrolowanie przez nas uzbrojenia WarGame oprócz karty dostępu dowódcy?
Odmowa Dostępu
Ta komora ma dziwne wlasciwosci z facetow robi koniety omg. Czyli jak narwzie jestesmy w d*pie przynajmniej spaczeni nie atakuja. Tay niby jest podejrzany ale jednak nie dziwnie to wszystko.
Przemyślałam naszą sytuację w nocy i źle to wygląda ... Mam plan ale jest dość ryzykowny i nie jestem pewna czy się uda. Na ostatnie ekspedycji Wargame zaatakował was bo wykrył u was skażenie tak? a jeżeli wysłać ludzi do którym mamy pewność że są czyści wtedy może Wargame sie nie aktywuje i będziemy w stanie odebrać kartę dostępu nawet siła od dowódcy