@UP: You have my sword!
W sumie nie taki głupi pomysł.
@UP: You have my sword!
W sumie nie taki głupi pomysł.
Tak tak ale.komu mozna w 100% zaufac? Pytanie to komputra czy moj wczorajszy glos na spalenie sie nie liczyl?
Wg. mnie aby ktoś został spalony, powinno się mieć np. 50% głosów całej ekipy (aktywnej), a jak za dużo, to po prostu np. 5 osób.
Jak na razie jestem pewna co do dwóch osób, dzisiaj dowiem się jeszcze o trzeciej i spróbuje zabrać ich na ekspedycję.
Ja mogę wyruszyć. Z chęcią wesprze was moimi umiejętnościami.
Abraxus, pudło. WarGame nie ma sensorów do wykrycia skażenia, sam to przyznał. To Draigo decyduje, kto jest skażony. A facet jest na prochach i widzi we wszystkich wrogów.
Bądź co bądź, idę z wami.
Tylko teraz kto pójdzie na tą ekspedycje? Jak na razie nie mam żadnego planu który by zadziałał a bez niego to jest pewna misja samobójcza.
Już 3 razy szliśmy bez planu i żyjemy... ale co to za życie.
Co prawda mam pewien pomysł, ale trzeba inżyniera.
Proponuję chodzić w parach do tuneli, jeśli dowódca wykryje skażenie (ja mu wierzę, po prochach nie jedno się potrafi) będzie to już jakaś poszlaka..
tylko że dużo nas już nie zostało... Jeżeli nawet pójdziemy na tą wyprawę nie będę namawiać ludzi z którymi miałam iść, nie chce stracić zaufanych ludzi, kiedy miedzy nami są spaczeni,
Tak, tylko jak znowu pójdzie dużo osób to misja i tak się nie uda. Najlepiej jakby poszły 2 grupy po 2 osoby. (o ile Niewiara zgodzi się robić 2 sesje naraz)
Wątpię czy się zgodzi 2 sesje na raz. Jak coś zgłaszam się na ekspedycję, muszę się przyjrzeć tym tunelom z bliska bo coś zostało tam pominięte ale nie wiem jeszcze co.
Wszystko byłoby by dobrze gdybyście nie znaleźli ciała SquireComic. Został przybity do ściany metalowymi prętami. Widocznie system obronny dość brutalnie się z nim rozprawił...
Ta komora ma dziwne wlasciwosci z facetow robi koniety omg. Czyli jak narwzie jestesmy w d*pie przynajmniej spaczeni nie atakuja. Tay niby jest podejrzany ale jednak nie dziwnie to wszystko.
Widzę że szykuje się nowy chętny na udział w małym eksperymencie
Vanziom, masz swojego spaczonego...
Maszyno do kawy, masz jakieś nagrania?
Na temat?
Przybicia do ściany.
Na nagraniu widać następujące rzeczy: Ze ścian wysunęły się robotyczne łapki. Wstrzyknęły coś SquireComic'owi. Następnie powoli acz precyzyjnie wbijały metalowe pręty w ciało waszego kompana. Na końcu zaś poszedł strzał w głowę. Po tym wszystkim było widać że system się wyłączył... Zabójstwo nie zostało dokonane przez człowieka.
Wątpię czy się zgodzi 2 sesje na raz. Jak coś zgłaszam się na ekspedycję, muszę się przyjrzeć tym tunelom z bliska bo coś zostało tam pominięte ale nie wiem jeszcze co.
Takie coś byłoby możliwe, choć pewnie kłopotliwe
WarGame? Czy twój system obronny?
Zostało spełnione wasze życzenie. To wszystko
Hmm jeżeli ten IV moduł to system tuneli tworzący labirynt to czy możesz nas przeprowadzić przez niego do dowódcy najbliższą i najbezpieczniejszą drogą?