Drogi cosku na niektore rzeczy wplywu nie mam. Postaram sie oczywiscie z tym dzis uporac.
BTW. Co jest ku**a z tym forum...
Drogi cosku na niektore rzeczy wplywu nie mam. Postaram sie oczywiscie z tym dzis uporac.
BTW. Co jest ku**a z tym forum...
Co jest z forum że jak pisze to jakieś krzaki wyskakują?
Przestalo obslugiwac chyba polskie znaki
Zalamac sie idzie.
ĄĄĄĄĄŻŻŻŻŻĆĆĆĆĆÓÓÓ
Dokladnie.
Ehh to podsumowanie wyjdzie ciekawe...
Bedzie trzeba pisac bez pl znakow. Szkoda bo lubie pisac poprawna polszczyzna.
ja niestety z braku czasu muszć zrezygnować
Mowilem zeby wczoraj zaczac. Teraz ludzie odchodza.
Jak mial odejsc to i tak by to zrobil. Tylko ze teraz odszedl gdy gra jeszcze nie wystartowala. Co jest mniejszy, zlem
Hehehe drocze sie tylko.
Spoko. Za 1-2 h gra wystartuje. Ehh... Mam wrazenie ze to forum sie sypie xD. Najpierw ostrzezenia o potencjalnym ataku teraz to ;p
Ok synchronizuje zegarek
Gra zaraz wystartuje. Sorki za krotkie wprowadzenie ale szlag mnie trafia pisanie bez polskich znakow. A i ci ktorzy nie dostana informacji ode mnie o klasie postaci to oznaczac bedzie iz ich klasa to marines(wiesniak).
Proponuje i tak powysylac im ze sa marines dopiecie na ostatni guziczek i nie traktowanie nikogo niszowo, pomaga utrzymac graczy przy nastepnych edycjach
Zaraz oszaleje z tym forum
Zawsze mi sie wydawalo ze to juz dawno zrobiles xD
Cicho sza. Klasy zostaly wyslane
Jak mnie nie będzie przez 2 dni na forum znaczy że mi internet wywaliło. Z góry przepraszam jeśli mnie przez jakiś czas nie będzie ale co i rusz mam problem z netem.
Dostawce opierdzielałem już ale było zaraz to naprawimy. Naprawili i 2tyg działał bez zarzutu a teraz znowu problem.